- 25 Ocak 2014
- 7.161
- 28.947
- 598
Yat dinlen hemen o uykusuzluklari bilirim çok perişan ediyor insanı bu günlerde geçecek diye dusun kendine moral verBugun düne gore bir tık halsiz gibiyim. Kizim uyumusken bende uzancam uyumasamda
Geçmiş olsun canım bizim evde de bu kış hastalık hep vardı hiç geçmedi evde biri hasta olunca herkesi dolaşmadan bırakmıyor malesef ayva yaprağı kaynatın öksürüğe geniz akintisina iyi geliyorGunaydin kizlar
Emine cuma aksamindan beri grip esimde pazar aksami basladi. Bu sabahta benim bogazim usuyor geniz akintim var. Eve bi girdimi mikrop herkesi dolasiyor. Insallah zeyneple meryeme bulasmaz.
Bu arada sahurda tost yedim
Uyuyamadim. İki gundur yatip geri kalkiyorum. Yemegi koydum ocaga ne yapayımYat dinlen hemen o uykusuzluklari bilirim çok perişan ediyor insanı bu günlerde geçecek diye dusun kendine moral ver
bende aynı durumdayım canım üç gündür iştah patlaması yaşıyorum sanki..adet şişliğide cabası sancısı vs derken neye sarcamı şaşırdım...bir an önce toparlamalıyım...Bu akşam iftardan sonra regl oldum ne güzel gidiyordu oruç, hiç ara vermeseydik iyiydi ama yapacak bir şey yok tabi, bu arada herkes kilo verir ben kilo aldım gece yemek bana yaramıyor abarttimda biraz, yarından itibaren dikkat edicem birazda yürüyüş yapabilsem tadından yenmez
Aman dikkat et yemek yanmasın ben 10 yilda 3 kez tencere yaktım uykusuzluktan uyuya kalmıştım hatta aynı gün 2 kez tencere yaktım düşün artık nasıl uykusuz bıraktı sipalar beniUyuyamadim. İki gundur yatip geri kalkiyorum. Yemegi koydum ocaga ne yapayım
Zaten gececegini bilince katlanabiliyorsun Allah sabrini veriyorYat dinlen hemen o uykusuzluklari bilirim çok perişan ediyor insanı bu günlerde geçecek diye dusun kendine moral ver
Sagol cnmGeçmiş olsun canım bizim evde de bu kış hastalık hep vardı hiç geçmedi evde biri hasta olunca herkesi dolaşmadan bırakmıyor malesef ayva yaprağı kaynatın öksürüğe geniz akintisina iyi geliyor
Cok uykusuz degildim. Sadece sahur sonrasi esim gidene kadar uyuyamadim 2 saat sonrada 10da kalktik isteAman dikkat et yemek yanmasın ben 10 yilda 3 kez tencere yaktım uykusuzluktan uyuya kalmıştım hatta aynı gün 2 kez tencere yaktım düşün artık nasıl uykusuz bıraktı sipalar beni
Görürsüm Insaallah ..benim de hedefim 79 gormekİki gundur yurudum iyi oldu. Bende yurucem artik akşamları iftardan sonra. Gunduzde bir kez kizimi parka cikarsam yeter :)
İnşallah sende tekrar düşeceksin bu kgya gayrete devam.
Bende inanamıyorum kendime. Hamileyken bu kglari o kadar hızlı gecmistim ki şaşıyorum şuan kendime. Bayramda 89 gormem lazım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?