Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Gunaydin
Iyi az yemissin brn dikkat ediyim diyorum diyorum yiyorum ramazan da surekli eksi gorunce rahat rahat yiyordum simdi adet donemi mola verdim hemen almisim 114 u gormusken simdi 115.8 ciktim

Gunaydin
Iyi az yemissin brn dikkat ediyim diyorum diyorum yiyorum ramazan da surekli eksi gorunce rahat rahat yiyordum simdi adet donemi mola verdim hemen almisim 114 u gormusken simdi 115.8 ciktim

Az yemedimki 1 tabak nohut yedim bir de eminenin yarim biraktigi yarim tabak nohutu yedim

biraz fazla olmuş sanki ama her gün birbirini tutmuyor normal

Ay bi gelemedim bi yazamadım ya... Artı değilim eksi de değilim. sabitim yani :) ramazan umduğum gibi olmadı. kızımın da yine gazı var anlamadım niye. uykusuz yorgun işe geliyorum, okul da yoruyo, eve git yemek yap, yedir, doyur, yıka, uyut, çamaşır bulaşık... artık yaz gelsin istiyorum

Ah ne guzel. Keşke benim canımda istemese. Aklimdan neler neler geciyor bir bilsen :/

Geçmis olsun canim. Yedikce iliscek cani aciyacak gibi geliyodur. Yavrum kiyamam.bizimkide hep dustugu icin hep tetikteyiz. Bir yara geciyo bska yara oluyo

Birde gaz bizde yediklerinden cok üşütmeden kaynakli oluyor. Kulotlu corap giydiriyorum corap cikaramasin diye. Artik ev ayakkabisi, panduf falan tutmuyor ayaklarinda. Mecbur gaz damlasi vermeye basladim ara ara. Giris kattayim, altimizda otopark yerler buz gibi yazin bile

Ne kadar guzel iste

Heyirli günler

İki gündür bir miktar pide yiyorum inş tırmalanmam.

Elma limon tarçınla su yaptım duruyo öyle iftardan sonra içicem yoksa hiç içemiyorum.

Bu akşam ne yapıyonuz iftara?

Evdeki ekmekleri değerlendiricim ben kendimede ya kabak ya menemen yerim diyorum allah saptırmasın beni o saatte ekmek kokusuyla

Kendine gel bonus sen istiyor yeni ferace o zaman yiyecek kabak

Zaten dün anayın evinde pide yedin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…