Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Firinda yapiyorum cnm

Tartilmayi bugun iftardan once mi yarin mi yapcaz? oynakbasi34 ben evde olmicam. Annemin tartıda benimkinden farkli tartiyi

Canım istersen bir tartil yarında Annende tartilirsin ve hangisi Son rakama daha yakınsa onu yazariz unutma yarın orucluysan 3 - 4 gibi bildirimini yap ki sahurdakiler erimiş olsun ♡♡♡♡

Canım istersen bir tartil yarında Annende tartilirsin ve hangisi Son rakama daha yakınsa onu yazariz unutma yarın orucluysan 3 - 4 gibi bildirimini yap ki sahurdakiler erimiş olsun ♡♡♡♡
Bu aksam annemdeydim, yarın evde 4 gibi tartilir yazarim :)

Oyy iyi geceler pert 90 kilo ve üzeri grubum iftarda dışarıdaydık.herkes iftar menülerini yedi bitirdi tatli tuzlu ben Yarım kase çorba ile ızgara kofte ile kalktım.eyy bu ramazan benim tatli istegimi kesen rabbim hiç geri verme o hissi.amin :)

Gunaydin kizlarrr

Bonus aminn cnm
ISILDURU sana daha ok aminnnn

Bugune yemegim hic yok meryemi yatirir yatirmaz mutfaga girmem lazim
Bugunku menum su olacak
Tarhana
Karniyarik
Pirinc pilavi (ben yemem)
Cacik
Ah şu pilav.bizim evde de hergun yapsam ilk defa gormuscesine yiyorlar

Bu akşam menü vermicem. Doğumgünümdü o sebeple yedim içtim :)

Afiyet olsun cnm. Iyi ki dogdun

Odada 4 erkek hasta var biri suriyeli ve bir iki gün için de beni manşetlerde görebilirsiniz saygı, empatiden yoksun millet vesselam ...

Hastanede 18ci gün ve daha 1 hafta buradayız

Gecmis olsun cnm bir an once duzelin insallah

Gecmis olsun cnm Rabbim sifa versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…