Firinda yapiyorum cnmHasibecim inşallah karniyariki tavada değil fırında yaglayip kizartiyorsundur fırçayla az bir zeytinyağı sür üzerlerine önden ver fırına pişince çıkar iç harcını koy bir taşım kaynasin tespsideki su tamam
Tartilmayi bugun iftardan once mi yarin mi yapcaz?oynakbasi34 ben evde olmicam. Annemin tartıda benimkinden farkli tartiyi
Bu aksam annemdeydim, yarın evde 4 gibi tartilir yazarim :)Canım istersen bir tartil yarında Annende tartilirsin ve hangisi Son rakama daha yakınsa onu yazarizunutma yarın orucluysan 3 - 4 gibi bildirimini yap ki sahurdakiler erimiş olsun ♡♡♡♡
Bu akşam menü vermicem. Doğumgünümdü o sebeple yedim içtim :)
Mutlu sağlıklı yaşlara tüm sevdiklerinle insallahBu akşam menü vermicem. Doğumgünümdü o sebeple yedim içtim :)
Yakininiza ve tüm hastalara Rabbim şifa versin aminCanım arkadaşlarım bir yakınımız var 3 ay olacak yoğun bakimda.ne ileri ne geri öylece yatıyor.cocuklari dua istiyor.bende yazayım dedim şifa niyetine dualarınıza alın.tum hastalara rabbim şifa versin.amin..
Bu akşam menü vermicem. Doğumgünümdü o sebeple yedim içtim :)
Odada 4 erkek hasta var biri suriyeli ve bir iki gün için de beni manşetlerde görebilirsinizsaygı, empatiden yoksun millet vesselam ...
Hastanede 18ci gün ve daha 1 hafta buradayız
Canım arkadaşlarım bir yakınımız var 3 ay olacak yoğun bakimda.ne ileri ne geri öylece yatıyor.cocuklari dua istiyor.bende yazayım dedim şifa niyetine dualarınıza alın.tum hastalara rabbim şifa versin.amin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?