- 28 Mart 2016
- 8.923
- 24.628
- 348
Gecmis olsun canimDün parkta düşmüş dudağı patlamış kızımın, ilk defa bu kadar kan görünce çok korkmuş, bütün gün bir lokma birşey koymadı ağzına acımış acımış diye.. akşam da iftar yemeğine davetliyiz, inşallah mızmızlığını sürdürmez..
Nice mutlu yillaraBu akşam menü vermicem. Doğumgünümdü o sebeple yedim içtim :)
Gecmis olsun canim ramazana denk gelmesi de kötü oldi insallah hemen cikarda rahatlarsin birazOdada 4 erkek hasta var biri suriyeli ve bir iki gün için de beni manşetlerde görebilirsinizsaygı, empatiden yoksun millet vesselam ...
Hastanede 18ci gün ve daha 1 hafta buradayız
Amin rabbim sifa versin insallahCanım arkadaşlarım bir yakınımız var 3 ay olacak yoğun bakimda.ne ileri ne geri öylece yatıyor.cocuklari dua istiyor.bende yazayım dedim şifa niyetine dualarınıza alın.tum hastalara rabbim şifa versin.amin..
Ramazanda bazen kıssakta bazen kaciriyoruz illa ne yapalım kg almayalimdaHayirli cumalar
Gecen hafta 85.1
Bu hafta 84.4
Spor 50 dk
hergaf senin nasıl gidiyor hocam?Ben yemekleri pek kisamiyorum . Aslında az yesem daha iyi kilo verebilirdim.
İyi gitmiyor, iftarda çok kaçırıyorum, bazen yasaklılardan daHayirli cumalar
Gecen hafta 85.1
Bu hafta 84.4
Spor 50 dk
hergaf senin nasıl gidiyor hocam?Ben yemekleri pek kisamiyorum . Aslında az yesem daha iyi kilo verebilirdim.
İftara kadar nefsimize sahip çıkabiliyorsak iftardan sonra da devam edebiliriz. Hocam bunu da basaramazsak yıllarca surunuruz. Birkaç ay sikalim disimizi zor ama ben sana inanıyorumİyi gitmiyor, iftarda çok kaçırıyorum, bazen yasaklılardan da
Sahur 01.30
Peynirzeytinn
Yarım domates
İftar 20.23
1 kase domates çorba
1 büyük kase tavuklu salata
1 fincan sütlü kahve
2 kare fıstıklı bitter
Su1 lt
Spor40 dk tempolu yürüyüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?