Nisan masallah cnm cok guzel gidiyosunİftara kadar nefsimize sahip çıkabiliyorsak iftardan sonra da devam edebiliriz. Hocam bunu da basaramazsak yıllarca surunuruz. Birkaç ay sikalim disimizi zor ama ben sana inanıyorum
Düşünsene seneye eğitim öğretim yılına 15 kilo eksiyle başlıyorsun woooowww çok havalı
Olsun eksisin ya cnm o da bisey
Kg vermek ne kadar zorsa almak o kadar kolay dimi. Yine verirsin inşallahIyi gecelerrrr ben geldimmmm
Ama boş gelmedim artilarida alip geldim
En son heralde 91.8 dim
Guncel 97.6
Dikkat edilmezse geri almak kacinilmaz oluyor cnmKg vermek ne kadar zorsa almak o kadar kolay dimi. Yine verirsin inşallah
Iyi gecelerrrr ben geldimmmm
En son heralde 91.8 dim
Guncel 97.6
Ben biliyosun ben bu kiloya civiyle cakili kalangillerden :))Olsun eksisin ya cnm o da bisey
Nisan uçtu gitti artik biz rakip olalim bari :)) ayniyiz artik
baharnaz bahar beni beklicenmi
sen en azindan almiyosun cnm buda iyi biseyahh bu hizli kilo alislarimiz yokmu (
vermek icin caba gosteriyonmuBen biliyosun ben bu kiloya civiyle cakili kalangillerden :))
Slpor yapabilsem gram gramda olsa gidiyosen en azindan almiyosun cnm buda iyi bisey
vermek icin caba gosteriyonmu
İnşallah bayramda 89 gormeye calisiyorum nasip artik. Ramazanda pek veremiyorum malesefDikkat edilmezse geri almak kacinilmaz oluyor cnm
Insallah veririm, artik büyük konusmuyoorum :))
Sende ne guzel vermişsin
Az kalmis 8 lere
Malesef bende ayirdiklarima daha hic bakamıyorum bilebugün yazlıklarımı çıkardım. ve hala giyemediğim kıyafetlerimi gördüm bazanın altında
Malesef bende ayirdiklarima daha hic bakamıyorum bile
Ben bu ara cok kafama takmaya basladim. 8 kg'dan fazla verdim hic belli bile degil. Kiyafetler oylece bekliyor. Bu aksam yine fazla kacirdim :/
valla en azından bir kısmını artık giymeye çalışmam lazım. dolap bekliyorlar. bıktım artık. toparlanmam lazım.
Iyi gecelerrrr ben geldimmmm
En son heralde 91.8 dim
Guncel 97.6
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?