Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ben bu ara cok kafama takmaya basladim. 8 kg'dan fazla verdim hic belli bile degil. Kiyafetler oylece bekliyor. Bu aksam yine fazla kacirdim :/

benim oruç ilk hafta iyiydi. ama bu hafta r... öncesi olduğum için fenaydı. akşam tatlılar meyveler...... sahurda hamur işleri durum pek parlak değil. şu r... gelsin geçsin hemen menüleri toplayacağım. ilk hedefim 77

Bahaneleri biraktigimiz zaman hedefede ulasiriz

Ben bu ara cok kafama takmaya basladim. 8 kg'dan fazla verdim hic belli bile degil. Kiyafetler oylece bekliyor. Bu aksam yine fazla kacirdim :/
Hem kafaya takiyorum diyorsun hemde fazla kacirdim diyosun cnm
Biraz tezat olmus :))
Listeni niye uygulamiyon

Olsun eksisin ya cnm o da bisey
Nisan uçtu gitti artik biz rakip olalim bari :)) ayniyiz artik

baharnaz bahar beni beklicenmi
Nisan uçtu gerçekten,maşallah ona. ben sadece 1. Seviyeyi adam gibi yapabildim, 2. Seviye çok kaçamaklı geçiyor. Daha doğrusu seviye felan kalmadı. Direniyorum şimdilik. Rakip işine gelince hırslı bir rakip değilim:) sen istersen çok iyi ilerliyorsun, seni geçemem ben

Bahaneleri biraktigimiz zaman hedefede ulasiriz
heee bırakamıyoruz ama
benim r... ler zorlu geçiyor. gözüm birşey görmüyor. ama yaz geldi artık ince giysiler giyilecek. şu 77 ye bir ulaşsam ne güzel olacak. çok şükür diyeceğim.

Bugunku menumu vereyim. Artik bu sondu. Fazla yiyip zararim yine kendime

Sahur
Salatalik
Cay
Tost
1 haslama yumurta
Yarim salam

İftar
Ezogelin çorbası
Pide(cok fazla yedim) :/
Patlıcan musakka(bu da fazlaydi)
2 dilim hashasli revani
Az salata ve yogurtlu

Annemdeydik iftarda yoksa evdeyken yine bu denli yemiyorum. Hele iki gundur iftar sonrasi cok fenalik geliyo. Bence tatli yedigimden dolayı yemicem artik

benim de r... başladı bugün. oruç bozuldu. ama ben de karar verdim. artık baklava falan almayacağım. daha ayarlı yiyeceğim.

benim de r... başladı bugün. oruç bozuldu. ama ben de karar verdim. artık baklava falan almayacağım. daha ayarlı yiyeceğim.
Baklava hic yemedimde. Gecem perşembe doğumgünümle bir basladim 5 gundur her aksam tatli var menumde. En son dun aksam baya fazla trilice yedim bu aksamda revani sondu artik. Verdigimide alcam yoksa :'(

Baklava hic yemedimde. Gecem perşembe doğumgünümle bir basladim 5 gundur her aksam tatli var menumde. En son dun aksam baya fazla trilice yedim bu aksamda revani sondu artik. Verdigimide alcam yoksa :'(

aynen öyle. orucun ilk birkaç günü hariç diğer günler her iftardan sonra tatlı. sahurda hamurişi falan. r...öncesinin de etkisi var tabi. iştah tavan. ama tamam artık. kavanozun dibinde azcık nutella var. başka almayacağım. baklavada bitti artık.

Zeynebe saglikli mutlu sevdikleriyle uzun yillar dilerim dogum gunu kutlu olsun prensesin

Karbon yedikce dahada yiyesi geliyo insanin gercekten

Ben de regli oncesi fena bi istah yasiyorum.regli oncesi tutabilsem iyi ko verirdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…