Ben bu ara cok kafama takmaya basladim. 8 kg'dan fazla verdim hic belli bile degil. Kiyafetler oylece bekliyor. Bu aksam yine fazla kacirdim :/
Çok sevindim böyle olmasınaSenin su emojilerine bayiliyorum cnm cok guzel renkleniyor mesajin. Gorunce okumak istiyor insan hemen
Bahaneleri biraktigimiz zaman hedefede ulasirizbenim oruç ilk hafta iyiydi. ama bu hafta r... öncesi olduğum için fenaydı. akşam tatlılar meyveler...... sahurda hamur işleridurum pek parlak değil. şu r... gelsin geçsin hemen menüleri toplayacağım. ilk hedefim 77
Hem kafaya takiyorum diyorsun hemde fazla kacirdim diyosun cnmBen bu ara cok kafama takmaya basladim. 8 kg'dan fazla verdim hic belli bile degil. Kiyafetler oylece bekliyor. Bu aksam yine fazla kacirdim :/
Spor yapmamayı kafama takmaya başladımHem kafaya takiyorum diyorsun hemde fazla kacirdim diyosun cnm
Biraz tezat olmus :))
Listeni niye uygulamiyon
Nisan uçtu gerçekten,maşallah ona. ben sadece 1. Seviyeyi adam gibi yapabildim, 2. Seviye çok kaçamaklı geçiyor. Daha doğrusu seviye felan kalmadı. Direniyorum şimdilik. Rakip işine gelince hırslı bir rakip değilim:) sen istersen çok iyi ilerliyorsun, seni geçemem benOlsun eksisin ya cnm o da bisey
Nisan uçtu gitti artik biz rakip olalim bari :)) ayniyiz artik
baharnaz bahar beni beklicenmi
heee bırakamıyoruz amaBahaneleri biraktigimiz zaman hedefede ulasiriz
Bugunku menumu vereyim. Artik bu sondu. Fazla yiyip zararim yine kendime
Sahur
Salatalik
Cay
Tost
1 haslama yumurta
Yarim salam
İftar
Ezogelin çorbası
Pide(cok fazla yedim) :/
Patlıcan musakka(bu da fazlaydi)
2 dilim hashasli revani
Az salata ve yogurtlu
Annemdeydik iftarda yoksa evdeyken yine bu denli yemiyorum. Hele iki gundur iftar sonrasi cok fenalik geliyo. Bence tatli yedigimden dolayı yemicem artik
Baklava hic yemedimde. Gecem perşembe doğumgünümle bir basladim 5 gundur her aksam tatli var menumde. En son dun aksam baya fazla trilice yedim bu aksamda revani sondu artik. Verdigimide alcam yoksa :'(
benim de r... başladı bugün. oruç bozuldu. ama ben de karar verdim. artık baklava falan almayacağım. daha ayarlı yiyeceğim.
Baklava hic yemedimde. Gecem perşembe doğumgünümle bir basladim 5 gundur her aksam tatli var menumde. En son dun aksam baya fazla trilice yedim bu aksamda revani sondu artik. Verdigimide alcam yoksa :'(
Slm kizlar
Duzceye geldik yarin iftardan sonra doncez nasipse.
Eve gider gitmez dogum gunu pastasi yapip dolaba atcam. Pazartesi gunu is yerinden arkadaslarimi iftara cagirdim iftardan sonrada pasta kesip zeynebe dogumgunu yapcaz. Bu yuzden yarin giremem pazarteside misafirler gidince pertim cikar yatar uyurum buyuk ihtimalle sali gunu gorusuruz insallah.
Karbon yedikce dahada yiyesi geliyo insanin gercekten
aynen öyle. orucun ilk birkaç günü hariç diğer günler her iftardan sonra tatlı. sahurda hamurişi falan. r...öncesinin de etkisi var tabi. iştah tavan. ama tamam artık. kavanozun dibinde azcık nutella var. başka almayacağım. baklavada bitti artık.
Ben de regli oncesi fena bi istah yasiyorum.regli oncesi tutabilsem iyi ko verirdim.benim oruç ilk hafta iyiydi. ama bu hafta r... öncesi olduğum için fenaydı. akşam tatlılar meyveler...... sahurda hamur işleridurum pek parlak değil. şu r... gelsin geçsin hemen menüleri toplayacağım. ilk hedefim 77
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?