- 28 Eylül 2015
- 5.424
- 15.286
- 248
Kolay gelsin kayınlarım derken kaç kişi gelicekler senin işlerde yoğundur şimdi hem ev hem iş neyse de misafir de insan kilit oluyor.
İyi Akşamlar bende biraz işin ucundan tutmak istesemde pek başarılı olamıyorum. neyseki bugünde bir 30 dk yürüdüm .....
O dersi mutlaka acilen al kimseye bağımlı kalmazsin, ben yıllarca salladım eşim babam kardeşim taşıdı beni heryere sagolsunlar varolsunlar özellikle babam, Şubat ayında özel direksiyon dersi aldım Allah'a çok şükür o günden beri kendi arabamı kendim sürüyorum kimseyi arayıp hadi beni şuraya gotursene demiyorum kizlarimla atlayıp gidiyoruz büyük özgürlukmusiki kaynım gelmeyi düşünüyor ama bakalım nolacak
bütün problem benim araba kullanamam
köyde denedim fena değilim
ehliyetim var sürücülüğüm yok,
direksiyon dersi alayım dedim
maşallah 900 TL
O dersi mutlaka acilen al kimseye bağımlı kalmazsin, ben yıllarca salladım eşim babam kardeşim taşıdı beni heryere sagolsunlar varolsunlar özellikle babam, Şubat ayında özel direksiyon dersi aldım Allah'a çok şükür o günden beri kendi arabamı kendim sürüyorum kimseyi arayıp hadi beni şuraya gotursene demiyorum kizlarimla atlayıp gidiyoruz büyük özgürlukmus
Hiçte kötü gelin değilsin herkesin evi özel alanı üstelik yaz sıcağıda bastırdı kapalisinda söyledigine göre evdede tesettür seni baya yipraticak tabiki yaparsın kimseyi dinleme araç surenlerin gözü kulagimi fazla benden de ve başla bodoslama bak ne kadar kolaymış sasiricaksin bir ay sonraköyde başladım arabayı almaya, köyde düz yolda anneme gidip geliyorum
ama daha ankarada normal trafiğe çıkamam
kaynım sen öğrenemezsin uğraşma diye epey şevkimi kırdı
ama bgün araştırdım beğendiğim yer ile anlaşacağım artık
çekime gideceğim diye de
sürekli onlarla yaşayamam
kötü gelin smiley
Kayınların öğretsin diyeceğim ama.....araban otomotik mi, manuel mi?iki kaynım gelmeyi düşünüyor ama bakalım nolacak
bütün problem benim araba kullanamam
köyde denedim fena değilim
ehliyetim var sürücülüğüm yok,
direksiyon dersi alayım dedim
maşallah 900 TL
O dersi mutlaka acilen al kimseye bağımlı kalmazsin, ben yıllarca salladım eşim babam kardeşim taşıdı beni heryere sagolsunlar varolsunlar özellikle babam, Şubat ayında özel direksiyon dersi aldım Allah'a çok şükür o günden beri kendi arabamı kendim sürüyorum kimseyi arayıp hadi beni şuraya gotursene demiyorum kizlarimla atlayıp gidiyoruz büyük özgürlukmus
İlk etapta 21 gunun herseyde cok etkili oldugu söyleniyor zaten. Merve bilge atalay in 21 gun yeter kitabi var.Size yürüyüş müziklerimden birini ekliyim dedim uzun bi mesaj yazarken dinliyim diye.
Konuyla alakası olmayan bir şarkı seçmek isterdim ama olmuyur gelip beni buluyur hepsi :)
Açlıktan ölüyor gibisin, aç gözlerin var, afiyet olsun bebeğim diyor şarkıda
Bugün rutinin dışında beni neler bekliyor :
1- Evde sipor yapılıcak.
2- İçilen su ölçülücek.
3- Düzgün menü çıkarılıcak bunun için elden gelen yapılıcak.
4- Daha en baştan yol uzun napıcam neydicem benden de adam olur mu diye gerginlik huzursuzluk yapılmıycak.
Dün yaptık gördük bişeye benzemedi.
5- Menüler yazılıp yorumlanacak.
6- En önemli olarak alışkanlık kazanmak için başlangıç yapılcak.
21 ve 40 günlerin alışkanlık kazanmak için önemi varmış bunun izinden gitmek istiyorum.
Sevgili Barış Özcan ilham oldu ❤
40 gün erken kalkmak diye bir videosu vardı ondan yola çıkarak bu yolda ilerlemek istiyorum sizinle birlikte.
Çok resmi yazdım farkındayım
Haydin bi görelim önce 21 sonra 40 güncüleri.
21 günden kasıt şeker orucu gibi bişey gelmesin aklınıza.
Bizim alışkanlık kazanmamız gereken şey düzgün temiz beslenmek ve hareket etmek.
Her gün düzgün menü vermek.
Şarkı bitti başa aldım bazen mesaj yazmam uzun sürüyor.
Ha siz dersiniz ki ben bir çok alışkanlığı bir arada gazanayım en çok gazanan ben olayım :) o zaman her gün 100 sayfa okumak yada cilt bakımı yapmak gibi şeylerinde başlangıcını yapabilirsiniz.
E eboe
Amine Busra
Bulamiyorum
ISILDURU
baharnaz
Efser
hergaf
nisan34
74FRIDA
y.o.l.c.u
syns
huzurunmeraklisi
OGULCUKLARIM
Eylul72
Bazen görmeden kalpler bir atar bazen yaninda olanla bile cok uzaksindirSize yürüyüş müziklerimden birini ekliyim dedim uzun bi mesaj yazarken dinliyim diye.
Konuyla alakası olmayan bir şarkı seçmek isterdim ama olmuyur gelip beni buluyur hepsi :)
Açlıktan ölüyor gibisin, aç gözlerin var, afiyet olsun bebeğim diyor şarkıda
Bugün rutinin dışında beni neler bekliyor :
1- Evde sipor yapılıcak.
2- İçilen su ölçülücek.
3- Düzgün menü çıkarılıcak bunun için elden gelen yapılıcak.
4- Daha en baştan yol uzun napıcam neydicem benden de adam olur mu diye gerginlik huzursuzluk yapılmıycak.
Dün yaptık gördük bişeye benzemedi.
5- Menüler yazılıp yorumlanacak.
6- En önemli olarak alışkanlık kazanmak için başlangıç yapılcak.
21 ve 40 günlerin alışkanlık kazanmak için önemi varmış bunun izinden gitmek istiyorum.
Sevgili Barış Özcan ilham oldu ❤
40 gün erken kalkmak diye bir videosu vardı ondan yola çıkarak bu yolda ilerlemek istiyorum sizinle birlikte.
Çok resmi yazdım farkındayım
Haydin bi görelim önce 21 sonra 40 güncüleri.
21 günden kasıt şeker orucu gibi bişey gelmesin aklınıza.
Bizim alışkanlık kazanmamız gereken şey düzgün temiz beslenmek ve hareket etmek.
Her gün düzgün menü vermek.
Şarkı bitti başa aldım bazen mesaj yazmam uzun sürüyor.
Ha siz dersiniz ki ben bir çok alışkanlığı bir arada gazanayım en çok gazanan ben olayım :) o zaman her gün 100 sayfa okumak yada cilt bakımı yapmak gibi şeylerinde başlangıcını yapabilirsiniz.
E eboe
Amine Busra
Bulamiyorum
ISILDURU
baharnaz
Efser
hergaf
nisan34
74FRIDA
y.o.l.c.u
syns
huzurunmeraklisi
OGULCUKLARIM
Eylul72
Iste geldim burdayim ben kilo almakta ustayim
Hoşgeldinnn ozlemisiz senii. 1 kg versen kac paket yag gidecegini dusun. Diyetle 180den 100 kg ya inen birini instagramda takip ediyorum. Hayat kalitesi artiyor en başta. Ben 10 kg ile bile cok daha iyi oldum. Hareketlendim. Sanki daha fazla tikanmadan yuruyebiliyorumBazen görmeden kalpler bir atar bazen yaninda olanla bile cok uzaksindirEki Görüntüle 2277517 bu defteri buldum bugun zinciri kirma ile baslayip once saglikli beslenme kitap ve namazdi ilk duzene oturtmak istediklerim yaziyi okuyunca anladimki kalplerimiz bir atiyor ilahi bir kader bizim bir arada olmamiz
4. Madde bana yazılmış gibi ben yolu cokkkk uzun olanlardanım ama 5 kilo bile versem bu halimden bin kat iyi olacagimi anlayip küçük hedefler koyma karari aldim bugün
Yani anlayacagin cancagazim ben burdayim sizde yanimdaysaniz siz olmadan asla biliyorsun belki 100 un altina hic inemiycem ama 200 yakin olmaktan cook cok iyi bu topikin demir basi olarak kalabilirim ama cabalamak guzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?