Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

kayınlarım 2-3 sefer uğraştılar sağolsunlar
ama yenge sen bu sene trafiğe çıkamazsın çok erken
sadece köyde pratik yap dediler

lakin bu hafta geçsin haftaya boşluğum var
o ara dersi alacağım sürekli şoför istemiyorum yanımda

bende de tek shker işine yaradı bunun için firmaya teşekkür ederim

anaaaammmmmm ne gözel yazmışın gııı
tamam listeni listem kabul ediyorum
Şimdi bugünden başlıyomuyuz saymaya?

yeaaaaahhhh

Sana gece en iyi gelin ölü gelindir yazdım şarjım bitti gönderemedim içimde kalmasın

Mesajı görmeyenler var akşam bakalım kim geliyo gidiyo neydiyo ona göre saymaya başlayalım.

Sana gece en iyi gelin ölü gelindir yazdım şarjım bitti gönderemedim içimde kalmasın

Mesajı görmeyenler var akşam bakalım kim geliyo gidiyo neydiyo ona göre saymaya başlayalım.

en iyi gelin sen bilirsin ablacım diyen gelin
şaka bi yana biildiğini sanan gelin evet ölü gelin olabilir
bunca yılın tecrübesini 1 aylık macerasına karşı ezik tutuyor

7 senedir fotoğrafçıyım
hayatımda ilk defa bir nişan çiftine
düğünde lütfen beni tercih etmeyin sizinle çalışmak istemiyorum dedim

benim için bu bir milad

huzurunmeraklisi görüşüm belli ama kendi çevremden farklıyım. Bu adam kimdir nedir inançlımıdır dinsizmidir bilmiyorum.
Sadece kendi gibi olanı desteklemeyi doğru bulmuyorum.

Eğitimi çalışmaları en önemlisi konuştuķları yetiyor bana.

Bir çok dini bütün insandan daha çok şey veriyor bana. Ha diyelimki benden çok farklı ben kendime göre olan içime sinen payı alıyorum gerisi ona kalmış.

İnstagram zaten kullanmıyorum yutubdan takip ediyorum. Geç buldum diyim.

eli boşverek
bize diyet lazım diyet
kaldı 20 kilo napcaz

Ulan ikisinin parası aynı mı

O vakit diriksiyon diyorum.

Kabul edenler? Etmeyenler?

Kabul edilmiştir

diyetisyen 400 - direksiyon 900
ikisine de gideyim dedim para ayırdım ama
bilgisayarın mausu bozuldu bu model de tamir olmuyormuş
sabah yenisini aldım gitti 500 tl
nerden kazanıyorum nerden harcıyorum belli değil

bazen boşuna çalışıyorsun kır dizini koca parası ye diyorum

Ayniyiz desene bluzumu falan tutuyo artik gina gelmis gibi surekli yapiyo kiziyorum sonra pisman oluyorum cis temizlemek istemedim acmadim altina kilot brz giydirdim yapmadi korkuyorum dedi kendi hayatimiz duzene sokup tembelligi birakmam lazim

Merhaba sevgili hanımlar
Bonus un dürtmesi olmasa ne yapacağız, sağolsun, Allah ondan razı olsun. Ben de gelemiyorum sık sık, çünkü yüzüm yok, örnek alınacak diyetim, sporun yok bahanelerim çok ama
21-40 meselesini duydum bonus, yaptığım da oldu ama devamı gelmiyor. 1. Seviye beslenmeyi 40 gün kaçamaksız uyguladım ama davranış kazanamadım bende işe yaramıyor zaar. Denemeye devam, bir yol bir metod bulacağız inşallah :)
OGULCUKLARIM hoşgeldin, dönmene sevindim, bu sefer başaracaksın inş
Yeni gelen arkadaşlar sizlerde hoşgeldiniz sefalar getirdiniz
İştahım çok şu sıra, onu dizginlemeye çalışıyorum, diyet adına yaptığım geç yememek, çok yememek, suyu yemekle birlikte içmemek
Tekrar motive olmak umuduyla hepinizi

Ne demek ben denedim olmuyor

Alışkanlık kazanıp bozuyoruz herşey bize bahane oluyor 21 in 40 ın suçu ne?

Şu karamsarlığını attınmı daha iyi olucaksın.
Uğraşıcaz tabi ama dünyanın sonu değil ki ablacım ❤

Önce canımız sağ olsun nefes alabilelim herşey olur. Geçen yaz verdik koruyamadık bu sefer koruruz.

Olmasa nolur bi kilolu bizmiyiz 3 günlük dünyada mutsuz olmaya değer mi?

Bugün varız yarın yok.

Ben diyetisyene devam edicem. Gittigi yere kadar. İlk hedefim kurbanda 80 olmak. Ekimde 70 olmak. Olamasamda canım sagolsun, ne verirsem kâr. Mart ayinda basladigimda ilk hedef 85 yaptim. Yapamadim ama 10 kg verdim. Oturup ben yapamam edemem deseydim uzerine eklemiş bile olabilirdim. Artik savasmaktan vazgecmicem. Ozellikle eşime bana soyledigi o acımasız laflarını yedirmek icin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…