- 28 Eylül 2015
- 5.424
- 15.286
- 248
Kayınların öğretsin diyeceğim ama.....araban otomotik mi, manuel mi?
Benimde ehliyetim varken trafiğe çıkamıyordum eşimde öğretemedi. 1 hafta hoca tutum çok rahat trafiğe çıktım rahat olursan çıkarsın aslında
900 tl seni trafiğe çıkartana kadar bir eğitimse normal bence değer :)
Gunaydin kizlar
Benim bu sabahki spor oglene kaldi meryem uyandi cunku. Artik oglen onu yatirinca yaparimm.
Su anda yogurt kurumu icip sizi okuyorum. Bu hediye verdikleri shaker masallah pek bi kullanisli elimin altinda hep
Eki Görüntüle 2277475
Size yürüyüş müziklerimden birini ekliyim dedim uzun bi mesaj yazarken dinliyim diye.
Konuyla alakası olmayan bir şarkı seçmek isterdim ama olmuyur gelip beni buluyur hepsi :)
Açlıktan ölüyor gibisin, aç gözlerin var, afiyet olsun bebeğim diyor şarkıda
Bugün rutinin dışında beni neler bekliyor :
1- Evde sipor yapılıcak.
2- İçilen su ölçülücek.
3- Düzgün menü çıkarılıcak bunun için elden gelen yapılıcak.
4- Daha en baştan yol uzun napıcam neydicem benden de adam olur mu diye gerginlik huzursuzluk yapılmıycak.
Dün yaptık gördük bişeye benzemedi.
5- Menüler yazılıp yorumlanacak.
6- En önemli olarak alışkanlık kazanmak için başlangıç yapılcak.
21 ve 40 günlerin alışkanlık kazanmak için önemi varmış bunun izinden gitmek istiyorum.
Sevgili Barış Özcan ilham oldu ❤
40 gün erken kalkmak diye bir videosu vardı ondan yola çıkarak bu yolda ilerlemek istiyorum sizinle birlikte.
Çok resmi yazdım farkındayım
Haydin bi görelim önce 21 sonra 40 güncüleri.
21 günden kasıt şeker orucu gibi bişey gelmesin aklınıza.
Bizim alışkanlık kazanmamız gereken şey düzgün temiz beslenmek ve hareket etmek.
Her gün düzgün menü vermek.
Şarkı bitti başa aldım bazen mesaj yazmam uzun sürüyor.
Ha siz dersiniz ki ben bir çok alışkanlığı bir arada gazanayım en çok gazanan ben olayım :) o zaman her gün 100 sayfa okumak yada cilt bakımı yapmak gibi şeylerinde başlangıcını yapabilirsiniz.
E eboe
Amine Busra
@HasibeG
@ISILDURU
@baharnaz
Efser
hergaf
@nisan34
@74FRIDA
@y.o.l.c.u
syns
huzurunmeraklisi
OGULCUKLARIM
@Eylul72
Şimdi bugünden başlıyomuyuz saymaya?
kayınlarım 2-3 sefer uğraştılar sağolsunlar
ama yenge sen bu sene trafiğe çıkamazsın çok erken
sadece köyde pratik yap dediler
lakin bu hafta geçsin haftaya boşluğum var
o ara dersi alacağım sürekli şoför istemiyorum yanımda
bende de tek shker işine yaradıbunun için firmaya teşekkür ederim
anaaaammmmmm ne gözel yazmışın gııı
tamam listeni listem kabul ediyorum
yeaaaaahhhh
Sana gece en iyi gelin ölü gelindir yazdım şarjım bitti gönderemedim içimde kalmasın
Mesajı görmeyenler var akşam bakalım kim geliyo gidiyo neydiyo ona göre saymaya başlayalım.
huzurunmeraklisi görüşüm belli ama kendi çevremden farklıyım. Bu adam kimdir nedir inançlımıdır dinsizmidir bilmiyorum.
Sadece kendi gibi olanı desteklemeyi doğru bulmuyorum.
Eğitimi çalışmaları en önemlisi konuştuķları yetiyor bana.
Bir çok dini bütün insandan daha çok şey veriyor bana. Ha diyelimki benden çok farklı ben kendime göre olan içime sinen payı alıyorum gerisi ona kalmış.
İnstagram zaten kullanmıyorum yutubdan takip ediyorum. Geç buldum diyim.
eli boşverek
bize diyet lazım diyet
kaldı 20 kilo napcaz
Sen diyetisyene devam edicen dimi?
kararsız kaldım bilemedim ya
önümde iki seçecek var
diyetisyene mi gitsem
direksiyon dersi mi alsam
direksiyoon ağır basıyor
siz zaten bana diyetisyensiniz
Sindirim sistemim alt üst bugün midemin bulantısından bir şey yemdim ama sağlıklıda beslenmedim
Ulan ikisinin parası aynı mı
O vakit diriksiyon diyorum.
Kabul edenler? Etmeyenler?
Kabul edilmiştir
Ayniyiz desene bluzumu falan tutuyo artik gina gelmis gibi surekli yapiyo kiziyorum sonra pisman oluyorum cis temizlemek istemedim acmadim altina kilot brz giydirdim yapmadi korkuyorum dedi kendi hayatimiz duzene sokup tembelligi birakmam lazimBu aralar erken kalkmaya başladik ama bakalim ne kadar devam edicek? Gece uykumuzda biraz duzene girebilse sabah daha dinç kalkabilsem çok çok iyi olcak. Dun gece 10 da uyudu kizim. 2 de kalkti 1 saat uyumamistir en sonunda bağırdımsaclarimi kulagimi tutacakmis illa. Zaten hava nemden yapis yapis daha hicbiseyden anlamiyor sonrada uzuluyorum pisman oluyorum. Bugun bezini cikardim henuz ne wcye ne altina cis yapmadi. Simdi uyudu bence uyurken yapma ihtimali cok yuksek. Napalim alisirsa alisacak alisamazsa daha kucuk zaten vakti vardir
Elim varıpta yazamadımSindirim sistemi derken ne kadar kibarsınız sevgili adaşımsene noldi üşüttünmü dün restoranlarda
Haaa simdi anlaadiiimmOGULCUKLARIM hayriş öğle yemeği gibi ye işte suyunu çıkarkamadan.
Amine Busra Önce 21 sonra 40 gün sayıcaz.
Amacımız düzenli menüyü hareketi alışkanlık yapmak.
40 gün deli dersek deli olurduk ya onun gibi.
Merhaba sevgili hanımlar❤
Bonus un dürtmesi olmasa ne yapacağız, sağolsun, Allah ondan razı olsun. Ben de gelemiyorum sık sık, çünkü yüzüm yok, örnek alınacak diyetim, sporun yok bahanelerim çok ama
21-40 meselesini duydum bonus, yaptığım da oldu ama devamı gelmiyor. 1. Seviye beslenmeyi 40 gün kaçamaksız uyguladım ama davranış kazanamadım bende işe yaramıyor zaar. Denemeye devam, bir yol bir metod bulacağız inşallah :)
OGULCUKLARIM hoşgeldin, dönmene sevindim, bu sefer başaracaksın inş
Yeni gelen arkadaşlar sizlerde hoşgeldiniz sefalar getirdiniz
İştahım çok şu sıra, onu dizginlemeye çalışıyorum, diyet adına yaptığım geç yememek, çok yememek, suyu yemekle birlikte içmemek
Tekrar motive olmak umuduyla hepinizi
Kanımda var kizlik soyadima uyuyorumNe kadar çabukçok acele ediyosun bazen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?