Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Hosbuldum canim masallah daha cok 10 kilolar gitisin insallah darisi benim hepimizin basina insallah

Şimdi bugünden başlıyomuyuz saymaya?
Ne sayiyoruz ben kacirmisim kecilerimi sayayim bari hahah

Kiz uykuda altina yapmis. Pek orali degil gibi. Bakalim birkac gun daha denerim olmazsa birakirim. Biberondan kurtulduk o da onemliydi. Birde emzik meselesi var. Kiz uyurken koyden getirdigim kayısıları ayikladim derin dondurucuya attim. Süt vardi yogurt yapcam sogumadi bi türlü.
Babamlara yemek yapmaya eve bakmaya gidicem annem köyde. Bakalim bezsiz nasil olcak :/ kafamda deli sorular.

Bu arada yaklasik 20 dk once mercimek ictim yarim kase. Doydum aslinda. Ama bu beyin neden doymazda bazen gormemis gibi yeriz anlayamiyorum

Bugunmu ben gune gidiyorum simdi
Oyyy cok tehlikeli sular. Yahu bu günler bitmedi mi daha, biz sezonu ramazandan once kapadik daha bence sadece salata tarzi bisey varsa onunla ve masum sayilacak baska bir seyle iki cesit ye. Eger gitmeden kuru meyve, yogurt, sut gbi bisey tuketirsen aclikta hissetmezsin :)

Bugun en masumlari nerdeyse sıfır gulutenli seyler yapiliyor annem icin eylule kadar yok bizimde bu son gecen sefer cok kactim gunlerden yemedim sıfır kacamakla yaptim 7 ay meyve bile koymadim agzima ama 1 senede hepsi hatta daha fazlazi geldi o yuzden kacmadan dengeleyerek yapmak var kafamda insallah olursa

Sabahta sacma sapan yedim ama tm bugunden sayalim en azindan 6dan sonra yemem suyuma dikkat ederim

Kızzz hayrişş hoşgeldin kuzum çok özledik sakın buraları bırakma birdaha, he birde sakın 100 kilonun altına inemem sanma çokta güzel inersin kendine güven canım kaç kilo oldun bu arada ?

Son düzenleme:
Sabahta sacma sapan yedim ama tm bugunden sayalim en azindan 6dan sonra yemem suyuma dikkat ederim

Ya dedim ya hayriye şeker orucu gibi değil. Bizim sorunumuz süreklilik göstermemek çabuk yılmak.
Ne yiyip yemiyceğimizi biliyoruz az çok formüle tarife ihtiyacımız yok.

Düzene ihtiyaç var.

Sen şimdi orda dolu yersen akşam yemim deme dolu bi salata cacık ye

hayranıyım yaa bu adamın
bi kere insta da adamın reklamını yaptık
sen cemaatci misin diye bi sürü küfürlü mesaj aldım

sonra araştırdım tek sebeb adamın amerikaya yerleşmesi

yazanların beyinleri kültürleri kendini belli etti
youtubede başka ne izlenir ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…