Hosbuldum canim masallah daha cok 10 kilolar gitisin insallah darisi benim hepimizin basina insallahHoşgeldinnn ozlemisiz senii. 1 kg versen kac paket yag gidecegini dusun. Diyetle 180den 100 kg ya inen birini instagramda takip ediyorum. Hayat kalitesi artiyor en başta. Ben 10 kg ile bile cok daha iyi oldum. Hareketlendim. Sanki daha fazla tikanmadan yuruyebiliyorum
tabiki başlıyoruzŞimdi bugünden başlıyomuyuz saymaya?
Bir isik gorduk diye basladik ama emin degilim bende. En azindan denemedim dememAmine Busra senin beben var kuzu erken kalkmak sana göre olmayabilir gece uyku olmuyor bölünüyor.
Çiş için erken davranıyosun sanki 3 yaşı bekle derim.
BugunmuŞimdi bugünden başlıyomuyuz saymaya?
Ne sayiyoruz ben kacirmisimŞimdi bugünden başlıyomuyuz saymaya?
Oyyy cok tehlikeli sular. Yahu bu günler bitmedi mi daha, biz sezonu ramazandan once kapadik dahaBugunmuben gune gidiyorum simdi
Bugun en masumlari nerdeyse sıfır gulutenli seyler yapiliyor annem icin eylule kadar yok bizimde bu son gecen sefer cok kactim gunlerden yemedim sıfır kacamakla yaptim 7 ay meyve bile koymadim agzima ama 1 senede hepsi hatta daha fazlazi geldi o yuzden kacmadan dengeleyerek yapmak var kafamda insallah olursaOyyy cok tehlikeli sular. Yahu bu günler bitmedi mi daha, biz sezonu ramazandan once kapadik dahabence sadece salata tarzi bisey varsa onunla ve masum sayilacak baska bir seyle iki cesit ye. Eger gitmeden kuru meyve, yogurt, sut gbi bisey tuketirsen aclikta hissetmezsin :)
Sabahta sacma sapan yedim ama tm bugunden sayalim en azindan 6dan sonra yemem suyuma dikkat ederimOGULCUKLARIM hayriş öğle yemeği gibi ye işte suyunu çıkarkamadan.
Amine Busra Önce 21 sonra 40 gün sayıcaz.
Amacımız düzenli menüyü hareketi alışkanlık yapmak.
40 gün deli dersek deli olurduk ya onun gibi.
Kızzz hayrişş hoşgeldin kuzum çok özledik sakın buraları bırakma birdaha, he birde sakın 100 kilonun altına inemem sanma çokta güzel inersin kendine güven canım kaç kilo oldun bu arada ?Bazen görmeden kalpler bir atar bazen yaninda olanla bile cok uzaksindirEki Görüntüle 2277517 bu defteri buldum bugun zinciri kirma ile baslayip once saglikli beslenme kitap ve namazdi ilk duzene oturtmak istediklerim yaziyi okuyunca anladimki kalplerimiz bir atiyor ilahi bir kader bizim bir arada olmamiz
4. Madde bana yazılmış gibi ben yolu cokkkk uzun olanlardanım ama 5 kilo bile versem bu halimden bin kat iyi olacagimi anlayip küçük hedefler koyma karari aldim bugün
Yani anlayacagin cancagazim ben burdayim sizde yanimdaysaniz siz olmadan asla biliyorsun belki 100 un altina hic inemiycem ama 200 yakin olmaktan cook cok iyi bu topikin demir basi olarak kalabilirim ama cabalamak guzel
Sabahta sacma sapan yedim ama tm bugunden sayalim en azindan 6dan sonra yemem suyuma dikkat ederim
Bende kız kardeşime geldim Cat kapı bir kek yaptim ucundan iki çatal aldım kızlara dev dilimler koydum bitsede kurtulsam :)))
Bana ilham olan video buydu :) 3 sene önceki bir video ama etkisi sonsuz.
Barış Özcanı seviyorum çok saygı duyuyorum kendisine.
Burda geçen erken kalkmakla ilgili problemim yok kalkıyorum zaten ve seviyorum. Benim istediğim bu mantığı her türlü kullanmak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?