Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

40 dk yürüdüm bi kaç egzersiz yaptım evde de. Bugünlük yeter, dünkü pilatesten sonra karın ve kollar iptal bende..
Birden yuklenme canim. Zamanla acilir insallah. Bugün bende henuz spor yok bir agirlik var. Babamlara bebek arabasiyla zor geldik. Sanki 40 kg ittim

Yedircen tabi. Kafasını duvara sürtüp kıvılcımda çıkarıcan diyet bizde sinir yapmıyo ne alakası var

@Gulbe seker Mefkurem siz bize göre daha iyisiniz bi düzeniniz var diye ses etmedim size.
Bende malesef düzen falan kalmadi cnm
sus takim duymasin:)))
Bayram artilarinin üstüne birazdaha ekledim

Bugun bende aksam gec vakit yememe baslangici yapayim

Evde sakin ortamda değildin bayramda artıda oldun asabi olman normal
Anlayamadimki bende mi bir tahammülsüzlük başladı. Bu insanlar mi herseye daha cok karışır oldu. Bayramda delirttiler beni. Ozellikle cocuk konusunda herseye karistilar. Neyse sinirlenmicem artik. Haa birde kizim cok fazla huy degistirdi. Bayramda benim yuzume bile bakmadi ama hep fenalik yapti hep agladi. Stres oldum çok.. şimdi düzeni oturtuyoruz en azindan biraz sakinledik

Benimki 27 mayista 3 yasini doldurdu hala wc yapmiyor. Hanimin keyfini bekliyorum. Oyun oynarken wc giderse oyunu bozuluyor ya ondan hep altina yapiyor.

Sabah beri etiket yapıyorum bi cevap ver ula iki çataldan bişey olmaz.

Sayıyoruz birlikte dimi?

Kiiiizzzzzzz mesajiji gec gordumm yarin saymaya baslayalim bari ben varim

OGULCUKLARIM hosgeldin cnm

huzurunmeraklisi ben oyunu direksiyon dersine kullaniyorum o isi halledesiyediyette kendin bir seyler yapabilirsin. Sonra tekrar devam edebilirsin diyetisyene

Hosbuldum canım

Anlamiyor benim kizda galiba. Birkaç gün devam edicem.. daha hic wcde denk getiremedik. Bir kez uyurken yapti bir kez de babamlarda oynarken yapmiş hic rahatsiz da olmamiş haberi bile yok yani..

Kızzz hayrişş hoşgeldin kuzum çok özledik sakın buraları bırakma birdaha, he birde sakın 100 kilonun altına inemem sanma çokta güzel inersin kendine güven canım kaç kilo oldun bu arada ?
hosbuldum canimm insallah cok kilo aldim tabikide ama cumaya sürpriz

Hosbulduk ablacim insallah ❤

yaprak ici derler bilirmisiniz sulu kisir gibi bir kase ondan kurutulmus yesil fasulye kavurmasi yufka ekmekle düründüm kofter kavurmasi kremali birpasta vardi onu yemedim bukadar anlat anlat bitmedi heee
Pek bildiğim yerlerden gelmedi ama neyse aksami hafif gecirip artik diyeti bozmazsan erir o merak etme :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…