Birden yuklenme canim. Zamanla acilir insallah. Bugün bende henuz spor yok bir agirlik var. Babamlara bebek arabasiyla zor geldik. Sanki 40 kg ittim40 dk yürüdüm bi kaç egzersiz yaptım evde de. Bugünlük yeter, dünkü pilatesten sonra karın ve kollar iptal bende..
Ben diyetisyene devam edicem. Gittigi yere kadar. İlk hedefim kurbanda 80 olmak. Ekimde 70 olmak. Olamasamda canım sagolsun, ne verirsem kâr. Mart ayinda basladigimda ilk hedef 85 yaptim. Yapamadim ama 10 kg verdim. Oturup ben yapamam edemem deseydim uzerine eklemiş bile olabilirdim. Artik savasmaktan vazgecmicem. Ozellikle eşime bana soyledigi o acımasız laflarını yedirmek icin..
Bende malesef düzen falan kalmadi cnm@Gulbe sekerMefkurem siz bize göre daha iyisiniz bi düzeniniz var diye ses etmedim size.
Bende malesef düzen falan kalmadi cnm
sus takim duymasin:)))
Bayram artilarinin üstüne birazdaha ekledim
Bugun bende aksam gec vakit yememe baslangici yapayim
Bu dönemlerde anksiyete tavan yapiyo bide bayramdan beri var olan bir asabiyet var cozemedim :?Yedircen tabi. Kafasını duvara sürtüp kıvılcımda çıkarıcandiyet bizde sinir yapmıyo ne alakası var
Bu dönemlerde anksiyete tavan yapiyo bide bayramdan beri var olan bir asabiyet var cozemedim :?
Anlayamadimki bende mi bir tahammülsüzlük başladı. Bu insanlar mi herseye daha cok karışır oldu. Bayramda delirttiler beni. Ozellikle cocuk konusunda herseye karistilar. Neyse sinirlenmicem artik. Haa birde kizim cok fazla huy degistirdi. Bayramda benim yuzume bile bakmadi ama hep fenalik yapti hep agladi. Stres oldum çok.. şimdi düzeni oturtuyoruz en azindan biraz sakinledik
Evde sakin ortamda değildin bayramda artıda oldun asabi olman normal
Aynen:))))Mefguş o zaman sende sayıyosun
Ne sayiyoruz ben kacirmisimkecilerimi sayayim bari hahah
Kiz uykuda altina yapmis. Pek orali degil gibi. Bakalim birkac gun daha denerim olmazsa birakirim. Biberondan kurtulduk o da onemliydi. Birde emzik meselesi var. Kiz uyurken koyden getirdigim kayısıları ayikladim derin dondurucuya attim. Süt vardi yogurt yapcam sogumadi bi türlü.
Babamlara yemek yapmaya eve bakmaya gidicem annem köyde. Bakalim bezsiz nasil olcak :/ kafamda deli sorular.
Bu arada yaklasik 20 dk once mercimek ictim yarim kase. Doydum aslinda. Ama bu beyin neden doymazda bazen gormemis gibi yeriz anlayamiyorum
Sabah beri etiket yapıyorum bi cevap ver ulaiki çataldan bişey olmaz.
Sayıyoruz birlikte dimi?
Hosbuldum canımBenimki 27 mayista 3 yasini doldurdu hala wc yapmiyor. Hanimin keyfini bekliyorum. Oyun oynarken wc giderse oyunu bozuluyor ya ondan hep altina yapiyor.
Kiiiizzzzzzz mesajiji gec gordumm yarin saymaya baslayalim bari ben varim
OGULCUKLARIM hosgeldin cnm
huzurunmeraklisi ben oyunu direksiyon dersine kullaniyorum o isi halledesiyediyette kendin bir seyler yapabilirsin. Sonra tekrar devam edebilirsin diyetisyene
Anlamiyor benim kizda galiba. Birkaç gün devam edicem.. daha hic wcde denk getiremedik. Bir kez uyurken yapti bir kez de babamlarda oynarken yapmiş hic rahatsiz da olmamiş haberi bile yok yani..Benimki 27 mayista 3 yasini doldurdu hala wc yapmiyor. Hanimin keyfini bekliyorum. Oyun oynarken wc giderse oyunu bozuluyor ya ondan hep altina yapiyor.
Kiiiizzzzzzz mesajiji gec gordumm yarin saymaya baslayalim bari ben varim
OGULCUKLARIM hosgeldin cnm
huzurunmeraklisi ben oyunu direksiyon dersine kullaniyorum o isi halledesiyediyette kendin bir seyler yapabilirsin. Sonra tekrar devam edebilirsin diyetisyene
hosbuldum canimmKızzz hayrişş hoşgeldin kuzum çok özledik sakın buraları bırakma birdaha, he birde sakın 100 kilonun altına inemem sanma çokta güzel inersin kendine güven canım kaç kilo oldun bu arada ?
Gün de neler yedin anlat helehosbuldum canimminsallah cok kilo aldim tabikide ama cumaya sürpriz
Hosbulduk ablacim insallah ❤Merhaba sevgili hanımlar❤
Bonus un dürtmesi olmasa ne yapacağız, sağolsun, Allah ondan razı olsun. Ben de gelemiyorum sık sık, çünkü yüzüm yok, örnek alınacak diyetim, sporun yok bahanelerim çok ama
21-40 meselesini duydum bonus, yaptığım da oldu ama devamı gelmiyor. 1. Seviye beslenmeyi 40 gün kaçamaksız uyguladım ama davranış kazanamadım bende işe yaramıyor zaar. Denemeye devam, bir yol bir metod bulacağız inşallah :)
OGULCUKLARIM hoşgeldin, dönmene sevindim, bu sefer başaracaksın inş
Yeni gelen arkadaşlar sizlerde hoşgeldiniz sefalar getirdiniz
İştahım çok şu sıra, onu dizginlemeye çalışıyorum, diyet adına yaptığım geç yememek, çok yememek, suyu yemekle birlikte içmemek
Tekrar motive olmak umuduyla hepinizi
Gün de neler yedin anlat hele
Pek bildiğim yerlerden gelmedi ama neyseyaprak ici derler bilirmisiniz sulu kisir gibi bir kase ondan kurutulmus yesil fasulye kavurmasi yufka ekmekle düründüm kofter kavurmasi kremali birpasta vardi onu yemedim bukadar anlat anlat bitmedi heee
Gün de neler yedin anlat hele
Pek bildiğim yerlerden gelmedi ama neyseaksami hafif gecirip artik diyeti bozmazsan erir o merak etme :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?