napacaaannn mecbuuurrrrEski formunu buldun canim tebrikler hizli giris yaptin :)
Hoş bulduk mefkuşum sende bir kayıplardaydın yeni geldin sanki :)hayriye hosgeldin cnm cok sevindim gelmene
Bugun kac olursan ol bosver
Basladinya sen ona bak
Az yiyip biktirma kendini
harika görünüyor :)) bende elime ne gecerse atiyorum bazen
Sende hosgeldin cnm
Efser bi hosgeldinde sana tatlim :)))
Kiraz sapi cayi beni 3 gunde indirdi canım. Pazar sabahi 93.3 ile uyandim. Bugun 90.9Kaç gündür inanılmaz bir şişlikle uyanıyorum, tuzlu yemiyorum, bol su içiyorum, yeşil çay içiyorum ama hala aynı.. Önerisi olan var mııı??
YENA abla kiraz sapını söylemişti, onu deneyeceğim..
İnsallah ilerin rast gitsin :)Misafir cagirdim 4 bucukta evde her yer her yerde acil temizlik yapmam lazim.
Insallah meryem uyurda sikinti olmaz gozler gidiyor gibi
ne oldu birden?Kızlar benim pek keyfim yok, gelemicem bir süre buraya, hakkınızı helal edin.. listeleri yaparım...
Günaydın
Spora gidip geleyim hesap vereceğim.
Geciktim bu sabah şimdi az bişey yedim yeter yoksa sporda zorlanırım.
Regl olucam sanırım bi garip hallerdeyim gerginim tiken üstündeyim dolunayda yaklaşıyor tövbe ya rabbim dönüşüyor gibi
Bende dün gece regl oldum dünden beri neden karbon tirtikladigimda belli oldu :)
Ben yapıyorum 3 yıldır totalde 25 kg verdimKızlar aranızda karatay yapan var mı
Hayırdır kuzum neyin var moralemi ihtiyacın var diyet için ailevi bir sorun yoktur inşallahKızlar benim pek keyfim yok, gelemicem bir süre buraya, hakkınızı helal edin.. listeleri yaparım...
Kuzum ne olduğunu bilmiyorum ama bence bırakma derim ...bunu büyük bir teçrübe edinmiş biri olarak söylüyorumKızlar benim pek keyfim yok, gelemicem bir süre buraya, hakkınızı helal edin.. listeleri yaparım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?