Kızlar benim pek keyfim yok, gelemicem bir süre buraya, hakkınızı helal edin.. listeleri yaparım...
Amin inşallah sagolasinAmine Busra geçmiş olsun allah şifa versin
Cozutmuş menu gelsinmi, gelsin gelsin
sabah 5.40
2 kepek ekmegi 1 salam az menemenlikle sandwich
saat 10
2 yumurtadan menemen kizimla ortak
1 kiraz sapi cayi
3 zeytin
az peynir
2 nugget
12.40
turk kahvesi ŞEKERSİZ :)
13.20
1 kase yogurt
diyetisyenden gelince
16.00
2 kasik barbunya
2 kasik pilav
17.00
dondurma
19.30
domates corbasi
barbunya
yogurtlu semizotu
Iyi akşamlar
Buralardayım demek için geldim, daha düzen oturtamadım
E eboe her ne sıkıntın varsa Rabbim biran önce feraha çıkartsın kuzum. Hepsi geçer birgün unutma, çok özletme hemen gel tamam mı
74FRIDA vuuu pek güzel başlangıç yaptın, daim olsun bu azmin, azçık el ver bize de
Bulamiyorum senin dinginliğinden ve sakinliğinden de istiyorum bir miktar, azmini, iraden söylemiyorum bile
Birde karabuğday nasıl pişiriyorsun bir anlatıver
Bonus yok öyle bizi toplayıpta kendin koyvermek, dolunay mı seni şeydecek:) burayı sen doldur
YENA biz burdayız sen neredesin acaba, sevildiğini bil istedim
Ay ne alinganligi bilmeden birsey mi dedik. Uzuldum simdiÜf saçmaladım tamam burdayım.. bi derdim sıkıntım yok tek derdim azıcık alınganlık..
Amin inşaallahAmine Busra canım benim çok geçmiş olsun, Allah şifa versin..
O dondurma var ya o dondurma. Miktarini hic soylemiyimNerde cozuttun ki
Dün yediğim tatlının yanında bence gayet masumO dondurma var ya o dondurma. Miktarini hic soylemiyim
Şu bonus kafalı arkadaşla ilgiliydiAy ne alinganligi bilmeden birsey mi dedik. Uzuldum simdi
Iyi akşamlar
Buralardayım demek için geldim, daha düzen oturtamadım
E eboe her ne sıkıntın varsa Rabbim biran önce feraha çıkartsın kuzum. Hepsi geçer birgün unutma, çok özletme hemen gel tamam mı
74FRIDA vuuu pek güzel başlangıç yaptın, daim olsun bu azmin, azçık el ver bize de
Bulamiyorum senin dinginliğinden ve sakinliğinden de istiyorum bir miktar, azmini, iraden söylemiyorum bile
Birde karabuğday nasıl pişiriyorsun bir anlatıver
Bonus yok öyle bizi toplayıpta kendin koyvermek, dolunay mı seni şeydecek:) burayı sen doldur
YENA biz burdayız sen neredesin acaba, sevildiğini bil istedim
Şimdiden sayma amahergaf abla bizde anca oturtucaz buralardayım ne demek? Burdasın zaten ve ben senin içinde 40 gün sayıcam.
Sende napıcaksın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?