Hoşgeldin canım...Herkese merhaba arkadaşlar,
Ben Edibe. İngiltere’de yaşıyorum, 9 ve 3 yaşında iki çocuk annesiyim. Evde bilgisayar başı iş yapıp günde 200-300 adım civarı hareketle günlerimi geçiriyorum. Tatlı ve hamurişi zaafım var. Sık sık yeme atakları geçirip aralıksız ne bulursam yiyorum, tamamen duygusal açlık. Uyku düzensizliği yaşıyorum ve geç saatlerde yemek en büyük sorunlarımdan birisi.
Şu anda 95.5 kiloyum. Boyum 1.60 cm. Yaşım 37. Normalde 9. Takımda izindeyim. Sizin aranıza da katılmak istiyorum.
Desteklerinizi bekliyorum.
Yazin hasta olmak ayrı zordur. Gecmis olsun canim. İnsallah ates falan olmazGünaydın
Yaz günü grip olduk kızımla.. Boğazım çok kötü, kulaklarıma da vuruyo☹
Bonus senin tel lg g3 tü demi?oyle hatrlyrm bisey soracam da
SPOR TABLOSU
Ellerinize sağlık
Aramıza hoşgeldinkilolarımız birbirine yakın yolumuz açık olsun
Teşekkür ederimHoşgeldin canım...
Başarılar oğlunaIyi akşamlar
Kilom 100
Eskiyi bilmiyorum ama arttım onu biliyorum
Oğlumun yarın üniversite giriş sınavı, kendimi sınav sonrası diyet yapacam diye şartlandırdım sanki sınava ben giriyorum:)
Sınava gireceklere, oğluma başarılar diliyorum. Allah yardımcıları olsun
Kistin falan olmasin sakin? Bende aylardir kontrole gidicem insallah bi dahakineÜzerimden karne günü geçti. Sorun karne değil benim artık çok sıkıntılı regl olmam.
Ağrı sızıyı geçtim boğuldum durdum.
Resmen çarpıldım
60kiloyum fulyaya çok laf ettim ve ahı tuttu kadının :)
Kistin falan olmasin sakin? Bende aylardir kontrole gidicem insallah bi dahakine
Hosgeldin cnmHerkese merhaba arkadaşlar,
Ben Edibe. İngiltere’de yaşıyorum, 9 ve 3 yaşında iki çocuk annesiyim. Evde bilgisayar başı iş yapıp günde 200-300 adım civarı hareketle günlerimi geçiriyorum. Tatlı ve hamurişi zaafım var. Sık sık yeme atakları geçirip aralıksız ne bulursam yiyorum, tamamen duygusal açlık. Uyku düzensizliği yaşıyorum ve geç saatlerde yemek en büyük sorunlarımdan birisi.
Şu anda 95.5 kiloyum. Boyum 1.60 cm. Yaşım 37. Normalde 9. Takımda izindeyim. Sizin aranıza da katılmak istiyorum.
Desteklerinizi bekliyorum.
cok gecmis olsun cnmGünaydın
Yaz günü grip olduk kızımla.. Boğazım çok kötü, kulaklarıma da vuruyo☹
asummmm
sarki hic benlik degil
cok gecmis olsun cnm
asummmm
sarki hic benlik degil
Ama geri döndüm insallahhhh
Ay hic gulecegim yoktu. Ne gorevlisi sinava girdi
Bilmem karın ağrısı değildiki ruhen bunalımdı.
Senin beyindemi sınavda görevli ne tesadüf :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?