- 28 Mart 2016
- 8.923
- 24.628
- 348
Sağol kuzum
hosgeldin cnmKaratay yapmaya calısıyorum
listeler icin ellerine saglik cnmVerirsin yine inşallah.. yeter ki bırakma
tmm cnm bittiAh ablam lutfen kendine yapma bunu
sonumuz benzemesinBunu okuyunca aklima şu replik geldi
"Bihter, sen bihter ziyagilsin aptallik etme"
oglana basarilar cnmIyi akşamlar
Kilom 100
Eskiyi bilmiyorum ama arttım onu biliyorum
Oğlumun yarın üniversite giriş sınavı, kendimi sınav sonrası diyet yapacam diye şartlandırdım sanki sınava ben giriyorum:)
Sınava gireceklere, oğluma başarılar diliyorum. Allah yardımcıları olsun
Bu hafta hatam aksama kadar bisey yemeyip aksam fazlasiyla yemek oldu cnmNoolur detoks falan yapma .. sadece normal beslen ve geç yeme emi ♥
nasil verilirse verilsin koruma yapmak icin dengelemeyi ogrenmek lazim cnmBen şuanki diyet listeme bile tam anlamiyla uyamiyorum. Uymadigim halde epey yol gittim. Acikcasi sanki kgnun birden gitmesinden korkuyorum. Hizli verip birden alirim diye. Biz buna musaitiz
Hosgeldin o zaman :))
Evet bismillah deyip yarın yeniden başlayayım.Hosgeldin o zaman :))
Sen benim kadar artida degilsindir heralde
Buyuk hedefler koyma haftalik 500 versende yeter
Menulerinide az tutma, dogru seylerden doyuncaya kadar ye
Insan ac olunca hemen karbona saldiriyor
Hadi cnm kurbana kadar baya bi yol kat edelimEvet bismillah deyip yarın yeniden başlayayım.
Allahım yardım et, bu defa başaralım
108 i görünce bildirim yapamadim
Ne güzel tatil gibi olmuss ben bir keresinde büyüğü okuldan almaya yalniz gittim cok degisik gelmisti aa bebek arabasi olmadan ben yuruyebiliyormusum diyordumSlm kizlar
Sabah karne aldik sonra kizlari biraz dolastirdim. Arkadasini eve davet ettim. Onlar oyun oynadilar biz de annesiyle kahve ictik. Cocuklari yedirdik. Onlar gidince mutfak topla yemek yap derken esim geldi. Is yerinden kizlar toplnacakmis bir arkadasin evinde esine dedim gideyim mi ok dedi. Cocuklari biraktim oraya aksam oturmasina gittim. 11de geldim eve cocuklar uyumus ohhh ne guzel.
Ellerinize sağlıkHAFTALIK SONUÇLAR
Haftanın 1.si..........................................Ak kelebek .................................... -1.4 kg
Haftanın 2.si......................................... @aijoo ............................................. -1 kg
Haftanın 3.sü.......................................Efser ............................................ -0.7 kg
Aramıza hoşgeldinHerkese merhaba arkadaşlar,
Ben Edibe. İngiltere’de yaşıyorum, 9 ve 3 yaşında iki çocuk annesiyim. Evde bilgisayar başı iş yapıp günde 200-300 adım civarı hareketle günlerimi geçiriyorum. Tatlı ve hamurişi zaafım var. Sık sık yeme atakları geçirip aralıksız ne bulursam yiyorum, tamamen duygusal açlık. Uyku düzensizliği yaşıyorum ve geç saatlerde yemek en büyük sorunlarımdan birisi.
Şu anda 95.5 kiloyum. Boyum 1.60 cm. Yaşım 37. Normalde 9. Takımda izindeyim. Sizin aranıza da katılmak istiyorum.
Desteklerinizi bekliyorum.
118 galiba108 leri gördünmü sen maşallah iyi kilo verdin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?