Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

İlk sayfada kurallar yazmıyor. Sanırım Cuma’ları bildirim var. Menü yazmak zorunlu değil. Başka birşey var mı dikkat etmem gereken?

Takımlar gibi değil topikler devredilmiyor ilk sayfa güncelleme yok o yüzden.

Kural aynen cuma bildirimi var en net kural. Onun dışında menü yazmakta zorlanıyoduk onu aşmaya çalışıyoruz.

Gündelik hayatı herşeyi paylaşıyoruz. Eskiyiz uzun süredir kiloluyuz bir takım bağlarımız var burda :))

Teşekkür ederim Bonus. Spor olarak da ne yaparsak süre olarak yazıyoruz di mi

Ve Allah yeniden başlayanların yardımcısıdır...
11.06.2019 - 5 / 40

Başlamaya niyet ettik 5.günümüz.

3 ve 4.günlerimi yazacağım inş bundan sonrada erken yazmaya çalışıcam sonra zorlanıyorum.

Karne günü çocuklara hazırlığımız vardı elti görümce toplanmıştık.
Bizde yaptıklarımızdan yedik.

Menüm çok düzgün olmadı ama bıraktım demek değil sadece spor yapamadım haftada 1 gün boş bırakmam gerekiyor diye ona saydım.

Günaydın
Yaz günü grip olduk kızımla.. Boğazım çok kötü, kulaklarıma da vuruyo☹
Çok geçmiş olsun
Merhaba kizlar aslinda bir cogunuz tanidik. 90 kilo degilim ama ben de gelsem kabul gorur muyum. Belki bu sayede kilo verebilirim
Hiç 90 olmadın mı olduysan biz ona sayarızgel yamacıma benim hemşom

Menüüü

10:00
1 kase terbiyeli tavuklu şehriye çorbası

14:00
1 kk süzme peynir
5 siyah 5 yeşil zeytin
2 dilim tam buğday ekmek
1 tk tereyağ

19:00
1 kase yoğurt
2-3 kaşık yulaf ezmesi
15 kuru üzüm

Aralarda 1er kupa kiraz sapı, nane limon, tarçınlı yeşil çay içtim..

Su 2 lt

Bugün spor yok..

Bonus can az kaldi zaten.

Kız tamam işte üçün beşin lafımı olur aramızda aaa darılırım :)) ben gül diye söylüyorum kuzum zaten üzüldüğünü bilmezmiyim hiç

Sende efserde tecrübelisiniz çok kilo verdiniz geri alındı işte ne yapalım dünyanın sonu değil. Bunalımları atlattım ben şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…