Ay hic gulecegim yoktu. Ne gorevlisi sinava girdi
Edibe12 hoşgeldin canım
Teşekkür ederimSlm kizlar
Kahvaltiyi gec yaptim 11 de buyuzden 2 ara yapip aksam yemegi yemeyi dusunuyorum
Yemek islerine baslamadan once bir ugrayayim dedim
Eki Görüntüle 2279064
Hosgeldin cnm
Sinava giren evlatlarimiza basarilar diliyorum
İlk sayfada kurallar yazmıyor. Sanırım Cuma’ları bildirim var. Menü yazmak zorunlu değil. Başka birşey var mı dikkat etmem gereken?
Teşekkür ederim Bonus. Spor olarak da ne yaparsak süre olarak yazıyoruz di miTakımlar gibi değil topikler devredilmiyor ilk sayfa güncelleme yok o yüzden.
Kural aynen cuma bildirimi var en net kural. Onun dışında menü yazmakta zorlanıyoduk onu aşmaya çalışıyoruz.
Gündelik hayatı herşeyi paylaşıyoruz. Eskiyiz uzun süredir kiloluyuz bir takım bağlarımız var burda :))
Benim eşim ozel sektorde elemanÖğretim görevlisi :))
Hoşgeldin oncelikle :) spor haftalik toplam dk yaziyorlar ben henuz hic yazamamdimTeşekkür ederim Bonus. Spor olarak da ne yaparsak süre olarak yazıyoruz di mi
Hoşgeldin oncelikle :) spor haftalik toplam dk yaziyorlar ben henuz hic yazamamdim
Pek spor açısından başarılı değişim ama yaparsam yazarım inşallahEdibe12 dk tutuyoruz canım puanlama yapmıyoruz
Merhaba kizlar aslinda bir cogunuz tanidik. 90 kilo degilim ama ben de gelsem kabul gorur muyum. Belki bu sayede kilo verebilirim
Bonus can az kaldi zaten.
O ne demek ya 90 değilsende önce 90 yaparız bebiş
Çok geçmiş olsunGünaydın
Yaz günü grip olduk kızımla.. Boğazım çok kötü, kulaklarıma da vuruyo☹
Hiç 90 olmadın mıMerhaba kizlar aslinda bir cogunuz tanidik. 90 kilo degilim ama ben de gelsem kabul gorur muyum. Belki bu sayede kilo verebilirim
Hemsom olmam mi. Hamileligimde 95 olmuşluğum varÇok geçmiş olsun
Hiç 90 olmadın mıolduysan biz ona sayarız gel yamacıma benim hemşom
HoşgeldiiinnnKaptan kim burada
Hemsom olmam mi. Hamileligimde 95 olmuşluğum var
Bonus can az kaldi zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?