aaa herkes sıvaslıyms bende sıvaslılara sıvasın yemeklerını anlatıyormusum
bu kadar guzel yemeklerınız olmasa sısmanlamazdım bak
aaaaaaaaaaaaaa üstüme iylik saglik ayollll simdi suclu biz olduk :))
mrb zeynepcım ozlemısım valla senı baya uzun oldu gorusemedık ıyı tatıller dıleyeyım sımdıden su ara sıra calısıp arasıra seni sinir eden vınınnıda goturde bızı sensız bırakma orlarda bu aada daha anneler gunnu gelmedı ama sımdıden tum annelerın ve senın anneler gununu sımdıden kutluyoruma.s.ne kadar guzel bır ılıskınız var oğlun ve gelinile nazar degmesın masallahselam kızlar çok yorgun olduğum için alıntı yapamıyacağım.ama hepsini okudum.bugün öğlen gelinim aradı.''anne pazartesi gidiyorsun.hadi beraber gezmeye alışverişe gidelim diye''tamam dedim.eşim ilaçlarını aldığı için en az 4 saat uyur.yanına da her türlü yiyecek koydum.öğle 3 gibi çıktık.carrefour,forum ankara defacto yeni karamürsel lc waiki kitapçı derken eve geldiğimizde akşam 10 olmuş.bütün gün sadece su içtim.ben gezerken yiyemem.ykm den üç tane uzun hırka gibi şeyler aldım.bir ik de penye.lc waikiden 4 tane şık spor pantolon eşofman gibi.ama beni oyuna getirip hepsini bana hediye aldılar.ben de geline dantel gibi ince hırka aldım.annelr günü için beni götürmüşler.o beğensin biz alalım diye.üzüldü daha az şey seçerdim.
eve gelince çok üzüldüm.geç kaldığımız için eşim baya korkmuş.bir daha gelmiyeceksin sandım diyor.
hiç böyle olmazdı.benim yüzümden onlarda geç kaldı.ama altınolukta fazla mağaza yok.
hepinize sevgiler.yılmak yok yola devam..bugün iyice karar verdim.ne beğensem en büyük beden 46ben 50 beden giyiyorum.bu kilolar verilecek.....
helal olsun yasafat yaw senin ismin ne yasafat deme :) ben suzan
bu yil yok izin canim sivasa en son 96 gittimdi :)
valla orucdada allah yardimcimiz olsun insallah kabul olur
kıyamam yavrum benim . naz nasıl alıştı ayağa inanamıyorum o alıştı yaa her çocuk alışır çünki çıldırıyordu ayağıma aldığım zaman . artık herkezden yardım istiyordum ne olur yardım edin bana nasıl alıştırabilirim diye . bak işte kendiliğinden alışıverdi.az önce yine ayağımda uyuttum .ben ayvalığın içinde oturuyorum canım sarımsaklı araba ile 10 dakika çok yakın geldiğin zaman görüşelim beklerim canım
oldu canım geçen hafta pazartesi günü idi
gündüz ikram yiyince akşam zeytin yağlı taze fasulye yapmıştım ondan aldım birkaç çatal şimdi içim kıyıldı . çok acıktım ama bir bardak süt içeyim yatayım en iyisi. az önce eve gelirken eşim birşey istiyormusun dedi. bende evet dondurma alalım dedim ama yoldan geri çevirdim hadi naz durmuyor uykusu geldi eve gidelim dedim halbuki gündüz kaçamak yaptığım için tuttum kendimi yoksa dondurma kaç gündür gözümün önünden gitmiyor
iyi geceler herkeze
kızlar gunluğume baktım 26.03.2010 tarihinde baslamısım rejıme(rejım denırse -bu 2 hafta harıc duzenlıydı gercı-) o tarıhte 119.7 ymısım sımdı 1 ay (36 gun) içinde 6 kilo 400 gr vermısım ıyı mı sızce
14 yildir gitmedin yani nasil dayandin
sivasda sadece bir tane bibim var
diger ailem malatya kayseride
bilmem dayandim iste hem benim herif sivasli degil kirsehirli filan falan iste
ben her yil tr ye gidelim diye istemem bilmem ne biliyim annem babam bacilarim burda
sivasda sadece bir tane bibim var
diger ailem malatya kayseride
bilmem dayandim iste hem benim herif sivasli degil kirsehirli filan falan iste
ben her yil tr ye gidelim diye istemem bilmem ne biliyim annem babam bacilarim burda[/QUOT
ailen yanındayken fazla ozlemezsın memleketı zaten en cok aile özleniyor oda yanındaysa pek sorun olmuyor bence
tesekkur ederım yenecım ılk ay yarısı su oluyor ama ıyısalah gelıcek aylardada devam eder bu kadar olmasa bıle .bende birgun senın kılona ulasabılsem ne guzel olur
he ya bibi deriz halaya :))
teyzeyede hala deriz karisik :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?