Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

aaa herkes sıvaslıyms bende sıvaslılara sıvasın yemeklerını anlatıyormusum
bu kadar guzel yemeklerınız olmasa sısmanlamazdım bak

aaaaaaaaaaaaaa üstüme iylik saglik ayollll simdi suclu biz olduk :))

alınma sekerım kendımı rahatlatıyom yoksa yıne sıvasta olsam yıne yerım tutamam valla
hele nimet lokantası ben ogrencıyken cok ıyıydı karısık ızgara ısteyınce tepsıyle getırıyordu utanıyordum yerken ama yınede yıyordum:))neyse gece vaktı canınızı ıstetmeyeyım daha fazla atacaklar benı forumdan:)))):kedi:

selam kızlar çok yorgun olduğum için alıntı yapamıyacağım.ama hepsini okudum.bugün öğlen gelinim aradı.''anne pazartesi gidiyorsun.hadi beraber gezmeye alışverişe gidelim diye''tamam dedim.eşim ilaçlarını aldığı için en az 4 saat uyur.yanına da her türlü yiyecek koydum.öğle 3 gibi çıktık.carrefour,forum ankara defacto yeni karamürsel lc waiki kitapçı derken eve geldiğimizde akşam 10 olmuş.bütün gün sadece su içtim.ben gezerken yiyemem.ykm den üç tane uzun hırka gibi şeyler aldım.bir ik de penye.lc waikiden 4 tane şık spor pantolon eşofman gibi.ama beni oyuna getirip hepsini bana hediye aldılar.ben de geline dantel gibi ince hırka aldım.annelr günü için beni götürmüşler.o beğensin biz alalım diye.üzüldü daha az şey seçerdim.

eve gelince çok üzüldüm.geç kaldığımız için eşim baya korkmuş.bir daha gelmiyeceksin sandım diyor.
hiç böyle olmazdı.benim yüzümden onlarda geç kaldı.ama altınolukta fazla mağaza yok.

hepinize sevgiler.yılmak yok yola devam..bugün iyice karar verdim.ne beğensem en büyük beden 46ben 50 beden giyiyorum.bu kilolar verilecek.....

valla oyle sımdı cezasını cekıyorum akılsız basın cezasını ayaklar cekermıs derler ya benım butun vucudum cekıyor sımdılık 1 ay oldu rejıme baslayalı bakalım, daha daha nıce aylar olur ıyısallah herkes ıçın rejımı bırakmadan, kılo vermemız durmadan devam eden

mrb zeynepcım ozlemısım valla senı baya uzun oldu gorusemedık ıyı tatıller dıleyeyım sımdıden su ara sıra calısıp arasıra seni sinir eden vınınnıda goturde bızı sensız bırakma orlarda bu aada daha anneler gunnu gelmedı ama sımdıden tum annelerın ve senın anneler gununu sımdıden kutluyoruma.s.ne kadar guzel bır ılıskınız var oğlun ve gelinile nazar degmesın masallahbende lcw de cok guzel seyler beyenıyorum ama bedenlerı olmuyor zayıflayayınca hepsını alacagım kaydirigubbakcemile3 hadı bakalım haftaya bız gecelım herkesı 1. olalım

Derin'cim dondurmadan pek bişey olmaz geç bir saat değilse..
haftada bir,iki yenir bence iki top falan..

zeytinyağlı taze fasulye yazın benim favori yemeğim,hem çok güzel yaparım hemde çok güzel yerim..:))

Süper, çok iyi bir rakam..alkisalkisalkis

14 yildir gitmedin yani nasil dayandin

sivasda sadece bir tane bibim var
diger ailem malatya kayseride

bilmem dayandim iste hem benim herif sivasli degil kirsehirli filan falan iste

ben her yil tr ye gidelim diye istemem bilmem ne biliyim annem babam bacilarim burda

Süper, çok iyi bir rakam..alkisalkisalkis
[/QUOTE]

tesekkur ederım yenecım ılk ay yarısı su oluyor ama ıyısalah gelıcek aylardada devam eder bu kadar olmasa bıle .bende birgun senın kılona ulasabılsem ne guzel olur

sivasda sadece bir tane bibim var
diger ailem malatya kayseride

bilmem dayandim iste hem benim herif sivasli degil kirsehirli filan falan iste

ben her yil tr ye gidelim diye istemem bilmem ne biliyim annem babam bacilarim burda

Sutem, bibi hala demek diimi..

tesekkur ederım yenecım ılk ay yarısı su oluyor ama ıyısalah gelıcek aylardada devam eder bu kadar olmasa bıle .bende birgun senın kılona ulasabılsem ne guzel olur[/QUOTE]

:)) ılk buraya üye olduğumda benimde verdiğim kilo senin gibi 6 kiloydu..

Hatta o zaman aylık lstede yapılıyordu,ben o ay en çok kilo veren olmuştum,nasıl iyi gelmişti anlatamam..Acaip gazdı benim için..:)

tesekkur ederım yenecım ılk ay yarısı su oluyor ama ıyısalah gelıcek aylardada devam eder bu kadar olmasa bıle .bende birgun senın kılona ulasabılsem ne guzel olur

:)) İlk buraya üye olduğumda benimde verdiğim kilo senin gibi 6 kiloydu..

Hatta o zaman aylık lstede yapılıyordu,ben o ay en çok kilo veren olmuştum,nasıl iyi gelmişti anlatamam..Acaip gazdı benim için..:)

[/QUOTE]

valla keske aylık lıstede yapılsa ne guzel olur bende her hafta neden 1. olamadım dıye uzulmem 1 ayın sonunda kacıncı olacagım dıye dusunup dahada gaza gelırdım cıtola duyrulur

he ya bibi deriz halaya :))

teyzeyede hala deriz karisik :)

Hadi ya..:)))

Uşaklı akadaşım var onlarda ninelerine ebe derler..

Ben birde şeye çok gülmüşümdür,kayısıya mışmış denir..Malatya sanırım..

Diyarbakırda börülceye lobyas deniyor,

Ne zengin bir ülkede yaşıyoruz kültür bakımından,Çok çeşitlilik bir zenginliktir bence..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…