Kızlar. bu sene acayip şekilde meyve yeme isteği oluşuyor bende vücutum istiyor anlamadım gittiben sadece kiraz mevsiminde kiraz yerdim şimdi anlamsız şekilde meyve yeme isteği var
Akşamki ara öğünümde Kirazın üzerine dut yedim
İyileşmedinizmi daha canim yaBugün menü yok, midem çok kötüydü bir kaç kraker ve yoğurt yiyebildim sadece..
Miyom ameliyatı canım. Teşekkür ederim efsercimFulyacığım geçmiş olsun inşallah ciddi bir sorun değildir
Karatay diyeti diye yaz canım internette istemediğin kadar bilgi var bende kitabını okumuştumNasıl yapıosun bana biraz bilgi versen
Aynısını benimde aklim almıyor ne nankör bunyelerimiz var bir haftada hopp 5-6 kilo pesKendini frenle rakibem.yemek almak kolay da vermek cok zor.ben bayeamda bi saldm 10 gunde 6 kilo arti ciktm.yani bu kadsr kisa surede nasil kilo aliniyo aklim almiyo
Çok geçmiş olsun canımgece çok kötüydüm acile gittim.
kulak ve boğaz enfeksiyonu kapmışım
serum bağladılar öğlene doğru kendime geldim
Geldim yavrum burdayım :)
Çok geçmiş olsun FulyacimMiyom ameliyatı canım. Teşekkür ederim efsercim
Supersin sen hicc moralini bozma yavasta olsa veriyorsun zaten spora da baslarsan verirsin bir gun dinlen yarin başlayacağım de moralini duzelt ertesi gun guzelce basla insallahDün 90 cikarken bu sabah 90.5 ciktim. Annemle ananemde bayramdan beri kilomu aldin sen diyolar. Evet dondurma fazla kacirdim. Kendimi durduramıyorum.
Cok moralim bozuk. Verdigim kiloyu almaktan, kilo verememekten korkuyorum. 1 yili 100 kilo olarak gecirdim. Bu yilida 90 kg ile mi geçircem :'( yardim edin bana. Destege ihtiyacim var. Höduk esim bile inaniyor artik bana spor salonlarina fiyat sorcam diyor. Ama dirayetli, iradeli değilim neden? Tamam bazen herkes duraklama yaşar. Ama ramazandan beri sadece 4.7 kg vermişim.son 3 haftadir ayni yerde gram gram sayiyorum ve bu beni asagi cekiyo dahada :'(
Kızlar. bu sene acayip şekilde meyve yeme isteği oluşuyor bende vücutum istiyor anlamadım gittiben sadece kiraz mevsiminde kiraz yerdim şimdi anlamsız şekilde meyve yeme isteği var
Akşamki ara öğünümde Kirazın üzerine dut yedim
Dün 90 cikarken bu sabah 90.5 ciktim. Annemle ananemde bayramdan beri kilomu aldin sen diyolar. Evet dondurma fazla kacirdim. Kendimi durduramıyorum.
Cok moralim bozuk. Verdigim kiloyu almaktan, kilo verememekten korkuyorum. 1 yili 100 kilo olarak gecirdim. Bu yilida 90 kg ile mi geçircem :'( yardim edin bana. Destege ihtiyacim var. Höduk esim bile inaniyor artik bana spor salonlarina fiyat sorcam diyor. Ama dirayetli, iradeli değilim neden? Tamam bazen herkes duraklama yaşar. Ama ramazandan beri sadece 4.7 kg vermişim.son 3 haftadir ayni yerde gram gram sayiyorum ve bu beni asagi cekiyo dahada :'(
Miyom ameliyatı canım. Teşekkür ederim efsercim
Ufaklık telime el koymuş durumda o bıraksa büyüğü kapıyor velhasıl arada okusamda cvp yazmama fırsat vermiyorlar uyudularda elime alabildim teli kilom aldı başını gidiyor sıfır irade anlamadım bu sıcakta neyin iştahı bu kendimi çok kınıyorum ve üzülüyorum
Iyi geceler hanimlar. Bu sabah tartiya ciktim ve 69 lu bir rakam gordum cok mutlu oldum. Bu gun dunden daha iyiydim. Ayrica 2 saat tempolu olmasada yürüyüş yaptim.
Umuyorum ki bu sefer irademe hakim olacagım.
Slm kizlar
Yatmadan bir bakayim dedim. Birazdan camasir serip yatarim.
Oglen hastaneye gittik eminenin goz kontrolu vardi numarasi ilerlemis biraz yeni cam yazdi 6 ay sonra kontrol dedi. Sonra kbbye girdim kontrolu vardi ama hasta oldu yine bakarmi dr dedim arkadasa o da bi goster dedi. Muayeneye girdim dedim antibiyotik basladim 3. gunu bugun bogazi beyazlamisti geniz akintisi vardi atesi vardi alerji ilaclarinada devam ediyorum dedim. Bakti bogazi biraz toparlamis sinuzitide var 10 gune tamamla antibiyotigi sonra tekrar gel olmadi kulak testi de yapariz dedi. 27sine randevu almistim zaten tahmin edip olur o gun gelirsin dedi.
Hastaneden cikip pazara gittik 3 cocuklabir yagmur bastirdi mahsur kaldik pazar yerinde bos bos biraz daha dolandik araba biraz uzaktaydi 1 sokak arkada cok kalabalik oluyor diye oraya birakmistim. Hafifleyince biraz ciktik arabaya gittik hizlica. Sonra bime ugrayip market alisverisi yaptik. Eve giderken baktim esimin gelme saati onun gizergahindan gideyim dedim. Sokagin kosesinde yakaladim onu iyi oldu once meryemi cikardi sonra inip posetleri tasidi Aksam hazir yemek yaptim hem cok gec olmustu hem de cok yorulmustum. 2 parca biraz fazla oldu ama gitti valla.
Bu arada suyumu yazmiyorum ama en az 3 lt iciyorum siselerim yanimda donusumlu dolaba koyuyorum soguk daha iyi gidiyor.
Menumu yazayim
Sabah 08.30 muslim bitince nesfitin bir urununu almistim degisiklik olsun diye 1 kase ondan
Ara 11.00 filtre kahve
Ogle 14.00 taze fasulye yogurt tarhana sekerim dustu galiba icim gecer gibi oldu cok kotu midem bulandi bir gariptim resimde yok ama 2 dlm de ekmek kabugu yedim (icini kizlar yemisti)
Aksam 19.00 firinda hazir sinitzel ve salata
Eki Görüntüle 2280160 Eki Görüntüle 2280161 Eki Görüntüle 2280162
Gunaydinnn o kadar yogunum ki yoruldum valla sabah kizi yumeye gotur sonra kuran kyrsuna birak eve gel sonra cik al aksam oluyo resmen ev isi falan da cabasi evi yanlis yerden almisiz ya her seye uzak küçüğü ogle uykusuna da yatiramiyorum git gel olunca daha da huysuz olmaya basladi o yuzden araba istiyorummmmm
Univ arkadasimi gordum resmini aulardir diyetteydi kiz 78 olmus98 leri görmüştü. ben hala yerimde sayiyim kendime sinir oluyorum pazartesi o kadar tempoya gittim durum cikolata cips alip yedim yemesem 1 eksi cikardim
Buyuk 5.5 kucuk 2.5 yaşında ikiside kiz❤ ben
Okadar severim ki ölürüm falan yani :)
Çok normal değişken rakamlar ..
O yüzden ne diyor uzman insanlar :) her gün tartilmayin.. ben dahil dayanamıyoruz hep tepesindeyiz tartinin..
Sen çok iyi gidiyorsun lütfen kendini dibe çekme... Artı bile gelsen sabit bile olsan. Yolun uzun birden hüüp diye gitmiyo kilolar..
Herşeyden önce çok gençsin enerjin çok güzel ve basaracaksin.. ❤
Ne zaman olacaksın canım. Çabucak atlatirsın endiselenme..
Laparoskopik islemmi olacak ?
Ben de seni kınıyorumsonra da öpüyorum o zaman
Harika
Afiyet olsun hasibecim.
Burasıda fena yağmur çamur gök gurultusu
Kaç yaşın da senin evlat ..
Ben minik sanıyordum nedense :)
Peki kaç kilosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?