Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Al benden de o kadar yumurta ve türevleri kıymalı yumurta, peynirli yumurta, domatesli yumurta, sucuklu yumurta ve rafadan yumurta artık fenalık geldi bu sabah haşladığım yumurtaları yemedim bir bardak süt içtim daha iyi hissettim ama çok çabuk acikma hissi geliyor

Iyi geceler hanimlar. Umarim hepiniz iyisinizdir. Bol saglikli ve iradeli gunler diliyorum.

Bu gun yagmurlu bir gündü. Biz de cümbür cemaat kaplica hamama gittik. Inanilmaz eglendik. Biraz yagmur yedik ama yine de cok güzeldi. Diyetime dikkat etmeye calistim. Fazlalik olarak biraz kısırı kacirdim diyebilirim. Onun disinda gayet basarili bir gündü.

Maşallah

Bugun ailesel cok kotu seyler yasadim. Burada anlatmak istemiyorum. Modum çok düşük, diyetimi birakmicam elbette. Ama eskisi gibi gelemeyebilirim bir süre. Kendinize iyi bakın

Büşracım üzüldüm insanız oluyor her evde her ailede sen çok üzme kendini bir şekilde yoluna giriyor zamanla.

Allah ferahlık versin içine sorunlarınıza da çözüm inşallah... seviyoruz seni ❤

Bu sefer ki sorunum eşimle değil. Ve derinden yaralanmış hissediyorum kendimi. İnşallah kisa zamanda toparlarım

Slm kizlar
Dun gelemedim temizlik yaptim butun gun cocuklar olunca yaya yaya yaptim mecbur. Sag kasigim agriyordu bir de dun. Bugun de adet oldum 1 hafta erken geldi ondan galiba +1 uyandum sabah insallah yarina atarim bugun yesil cay ve kiraz sapi cayi iceyim. Hatta simdi mesaj yazinca kiraz sapi cayi yapayim.

Dunku menum
09.00 2 dlm tam bugday ekmegi ile tost
12.00 filtre kahve
17.00 1 tabak yogurtlu makarna (yemek yapmaya firsatim olmadi makarna yaptim hemen cocuklarda yesin diye)
20.00 4 kayisi ve kucuk bir kase kiraz

Selam diyetisyene gittim bugun. 89.9 geldim.
Gitmeden evde 15 dk leslie yaptim. Diyetisyenden donuste 1 saat yürüdüm
Bugun ailesel cok kotu seyler yasadim. Burada anlatmak istemiyorum. Modum çok düşük, diyetimi birakmicam elbette. Ama eskisi gibi gelemeyebilirim bir süre. Kendinize iyi bakın
Tekrar tebrik ederim cnm. Uzuldum durumuna insallah sikintilarin sorunlarin bir an once gecer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…