Al benden de o kadar yumurta ve türevleri kıymalı yumurta, peynirli yumurta, domatesli yumurta, sucuklu yumurta ve rafadan yumurta artık fenalık geldi bu sabah haşladığım yumurtaları yemedim bir bardak süt içtim daha iyi hissettim ama çok çabuk acikma hissi geliyorHamile gibi erik tuzlayıp yiyorum tövbe estağfurullah insülin oyunları muhtemelen...
Sıcak bide yumurta falan yemek istemiyorum yemeyince hiç doymuyorum yiyincede rahatsız olup sadece meyve yemek istiyorum bu seferde akşama acıkıyorum bir anda
saol canımÇok geçmiş olsun Fulyacim
Cuma günüNe zaman olacaksın canım. Çabucak atlatirsın endiselenme..
Laparoskopik islemmi olacak ?
İnsallah şifani bulursun geçmiş olsun şimdidensaol canım
Cuma günü
Hayır canım Myomektomi ameliyatı olacağım.
Fulyacim ben yillar once 3 cm miyom icin 1 er ay ara ile 2 defa ameliyat oldum genel anastezi ile. Cok şükür rahat gecti. Insallah senin de cok rahat gecer. Şifalar diliyorum.saol canım
Cuma günü
İnsallah şifani bulursun geçmiş olsun şimdiden
Çok teşekkür ederim. AminFulyacim ben yillar once 3 cm miyom icin 1 er ay ara ile 2 defa ameliyat oldum genel anastezi ile. Cok şükür rahat gecti. Insallah senin de cok rahat gecer. Şifalar diliyorum.
Iyi geceler hanimlar. Umarim hepiniz iyisinizdir. Bol saglikli ve iradeli gunler diliyorum.
Bu gun yagmurlu bir gündü. Biz de cümbür cemaat kaplica hamama gittik. Inanilmaz eglendik. Biraz yagmur yedik ama yine de cok güzeldi. Diyetime dikkat etmeye calistim. Fazlalik olarak biraz kısırı kacirdim diyebilirim. Onun disinda gayet basarili bir gündü.
Gecmıs olsunsaol canım
Cuma günü
Bugun ailesel cok kotu seyler yasadim. Burada anlatmak istemiyorum. Modum çok düşük, diyetimi birakmicam elbette. Ama eskisi gibi gelemeyebilirim bir süre. Kendinize iyi bakın
Bu sefer ki sorunum eşimle değil. Ve derinden yaralanmış hissediyorum kendimi. İnşallah kisa zamanda toparlarım
Büşracım üzüldüminsanız oluyor her evde her ailede sen çok üzme kendini bir şekilde yoluna giriyor zamanla.
Allah ferahlık versin içine sorunlarınıza da çözüm inşallah... seviyoruz seni ❤
Bu sefer ki sorunum eşimle değil. Ve derinden yaralanmış hissediyorum kendimi. İnşallah kisa zamanda toparlarım
Tez zamanda gecer insallah.Bugun ailesel cok kotu seyler yasadim. Burada anlatmak istemiyorum. Modum çok düşük, diyetimi birakmicam elbette. Ama eskisi gibi gelemeyebilirim bir süre. Kendinize iyi bakın
Insallah en kisa zamanda duzelirBugun ailesel cok kotu seyler yasadim. Burada anlatmak istemiyorum. Modum çok düşük, diyetimi birakmicam elbette. Ama eskisi gibi gelemeyebilirim bir süre. Kendinize iyi bakın
Selam diyetisyene gittim bugun. 89.9 geldim.
Gitmeden evde 15 dk leslie yaptim. Diyetisyenden donuste 1 saat yürüdüm
Tekrar tebrik ederim cnm. Uzuldum durumuna insallah sikintilarin sorunlarin bir an once gecerBugun ailesel cok kotu seyler yasadim. Burada anlatmak istemiyorum. Modum çok düşük, diyetimi birakmicam elbette. Ama eskisi gibi gelemeyebilirim bir süre. Kendinize iyi bakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?