Hosgeldin :) duzenli menu verip dikkat edince guzel kg gidiyorHerkese merhaba . Yıllar yıllar önce bu grupla kilo verme serüvenim olmuştu . Güzel kilolar da vermiştim ama koruyamadim ve fazlasi ile geldi. Şimdi tekrar bir düzene girme telâşındayım . Aranizda olmak isterim .
Hoşbuldum .Umarım verebilirim son 1 ayda 3-4 kg almis biri olarak vermemde okadar kolay olur insallah :)Hosgeldin :) duzenli menu verip dikkat edince guzel kg gidiyor
Herkese merhaba . Yıllar yıllar önce bu grupla kilo verme serüvenim olmuştu . Güzel kilolar da vermiştim ama koruyamadim ve fazlasi ile geldi. Şimdi tekrar bir düzene girme telâşındayım . Aranizda olmak isterim .
Son alinan kg yerlesmeden kolay veriliyor. Suan kac kgsun? Kgna gore beslenme ve spor uygulayabilirsen harika sonuclar alirsinHoşbuldum .Umarım verebilirim son 1 ayda 3-4 kg almis biri olarak vermemde okadar kolay olur insallah :)
Kilolarım bağımsızlığını ilan edince yazmaya utandım walla :)Vay vay vayyyyyy hocam hoşgeldinbirden bire bırakıp gittin hayırsız...
Tekrar hoşgeldin ❤ de hele kaç kilosun?
Teşekkür ederim canımGecmıs olsun
Sık ölçülünce anlasilmaz ama diyelim 10 cm incelme olduktan sonra anlasilir bence :) ilk diyete basladigimda da ölçseydim keşke şevklenirdimBen bu ölçüm işini hiç tutturamadım. Arka arkaya ölçüm aldığımda bile 2-3 cm fark edince doğru yerden asla ölçemeyeceğime ikna oldum .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?