Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Merhabaaa
Bir kaç gündür hastalıklarla uğraşıyorum. Kızım, ben.. grip bi yandan midem de kötü oldu, kabızlık da vardı.. bugün daha iyiyim biraz öksürük kaldı.
Kızımın da bir kaç gündür gaz, gece sancısı problemleri var.. Grip olduğu için aferin veriyodum, onun yan etkisi olabilir.. Dün de dişim ağrıyo diyo sürekli, eli ağzında.. boğazı ağrıyo anlayamıyo sanırım, yemek de yemiyo. Acile gittik dün akşam, boğaz enfeksiyonu var dedi, ateşleniyodu da.. gerçekten dişi mi boğazı mı bilmiyorum... Zorluyo beni şu sıralar..

Yeme düzenimi bozmadım çok şükür, sporum aksadı bu hafta uykusuzluk, hastalık derken..

Kilo durumum da iyi şu an..

İnşallah şu hastalıklardan kurtulsak daha da iyi olacak..

Merhaba arkadaşlar. Benimde spor sonrası eklem ağrılarım oluyordu. E malum ağrılarımız olunca spora devam edemiyoruz ve devamlılık olmayınca yaptığımız sporlar boşa gidiyor. Ben Nutraxin in Artroflex ine başladım. Çok iyi geldi. Spor yapmamak için bahanemde kalmadı. Şimdi gitsin fazla kilolar :)

Hosgeldin :) duzenli menu verip dikkat edince guzel kg gidiyor

Hani nerdesiniz menu bildirende kalmamis hayrolaaa

Gelsin menuu
Sabah 11 civari
3 yk yogurt+4 yk yulaf+ 1 ck keten tohumu+ tarcin

14.00
Kabak patlican sote
Ayran
1 dilim cok tahili ekmek

İkindi ara ogun
Yesilcay

19.30
2 kepceden az fazla yogurtlu terbiyeli corba
1 dilim ekmek
Salata

22.00
Dondurma

Yatmadan kiraz sapi cayi

Toplamda 1 saat spor

Vay vay vayyyyyy hocam hoşgeldin birden bire bırakıp gittin hayırsız...

Tekrar hoşgeldin ❤ de hele kaç kilosun?

Vay vay vayyyyyy hocam hoşgeldin birden bire bırakıp gittin hayırsız...

Tekrar hoşgeldin ❤ de hele kaç kilosun?
Kilolarım bağımsızlığını ilan edince yazmaya utandım walla :)
Özledim ama seni burada olmayı arkadâslari .
Çocuklar nasıl buyuttunmu minnoşlari.son hafta pek tartılmadım Sabah tartılıp yazayım ama 95-96 civarı idi en son .

Epeydir aklimdaydi ölçüm yapmak. Mezurayi bulunca ölçtüm durum beyleyken beyle
Bonus E eboe

Bel 96
Göbek 119
Kalça 120
Kol 37
Sağ bacak 66
Sol bacak 66
Ben bu ölçüm işini hiç tutturamadım. Arka arkaya ölçüm aldığımda bile 2-3 cm fark edince doğru yerden asla ölçemeyeceğime ikna oldum .

Ben bu ölçüm işini hiç tutturamadım. Arka arkaya ölçüm aldığımda bile 2-3 cm fark edince doğru yerden asla ölçemeyeceğime ikna oldum .
Sık ölçülünce anlasilmaz ama diyelim 10 cm incelme olduktan sonra anlasilir bence :) ilk diyete basladigimda da ölçseydim keşke şevklenirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…