Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

sıze duyum olmaz arkadaslar ama ben cıkıyorum sunum hazırlamam lazım bu hafta işler birikti yarın butun gun onlarla ugrasacagım pzt gorusuruz o zamana kadar ıyı kıloopuyorumnanaktan vermeler hepınızı opuyorum

Muş macunu diye bir zayıflama macunu varmış..Sadece Muşta hazırlanıyormuş..

40 günde 20 kilo veriliyormuş..Duyurulur..:roflol::roflol:

enteresan derken mesela her yörenin farkli konusmalari sözleri var onu demek istedim

sena baska mi anladin?

iyi geceler herkeze çook uykusuz ve yorgunum bi selam vereyim dedim
bu akşam eşim ve kızım alışverişe gittik flodan ayakkabı baktım kendime şişmanlıktan ayakkabı olmazmı insanın ayağına olmadı valla eşimin yanında utandım gerçi zayıf hallarimdede zor oluyordu bana ayakkabı çok taraklı ayaklarım
çok çirkin ayaklarım çok kötü dedim hiçte değil en azından sağlıklısın basabiliyorsun ayağının üstüne ona şükret dedi öyle söyleyince tövbe ettim

GÜNAYDIN KIZLAR
bügün tartildim 1,5 kilo vermisim bügün tam bir hafta oldu diyete basliyali üc gün önce tartildigimda vermisdim 1 kiloyu zaten üc gün icindede anca yarim kil gitmis kafami karisdiran asil ben bu dört gündür daha SIKI yapiyorum baya az yiyorum birde emziriyorum sabaha kadar meme oglanin agzinda acikcasi pek memnun kalmadim ama direnecem ben zaten cok cabuk alip cok da zor veririm annem daha 4 gün oldu 2 kilo vermis benim kadarda dikkat etmiyor iste böyle oluncada sinir oluyorum ya

tesekkur ederım yenecım ılk ay yarısı su oluyor ama ıyısalah gelıcek aylardada devam eder bu kadar olmasa bıle .bende birgun senın kılona ulasabılsem ne guzel olur

:)) İlk buraya üye olduğumda benimde verdiğim kilo senin gibi 6 kiloydu..

Hatta o zaman aylık lstede yapılıyordu,ben o ay en çok kilo veren olmuştum,nasıl iyi gelmişti anlatamam..Acaip gazdı benim için..:)

[/QUOTE]

bu gene yapalım yenam o zaman
aykıl bi çizelgei
aslında cimcimede program vardı ne güzel hazırlıyodu ama
yok çok aradım bulamadım öle bişeyler

gunaydın arkadaslar gunah cıkarmaya geldim
zaten planlı birseydi diyete baslamadan once planlamıstık yiyecektim
dun esimin doğumgunuydu kayınvalidemde yemekte idik ustune de pasta vardı
yediklerimi sayayım size

sabah :
-2 dılım ekmek
-4 zeytın
- 2 kk beyaz peynir
-domates
-salatalık

ara : 2 dilim ananas(ananas yagları yakıyormus diyetisyenim onerdi)

öğle :
-ızgara pirzola
-kıvırcık salata(1 tatlı kasığı yag)
-1/2 kase yoğurt (1 dilim ekmeğim vardı yemedim aksam kaçacak diye)

ara :1 elma

akşam :
-1 kase sehriye corbası
- 2 dilim ekmek
- patlıcan kızarma
- sarımsaklı yoğurt
- etli yaprak sarma

1 dilim pasta yalnız biraz irice bir dilimdi cilekli ve muzlu

gece sutumu ve meyvemi de yemedim öğlen 1 dilim ekmek, ikindi deki 2 dilim ekmek ve peynirimi de yemedim ama pasta ve kızarmanın yerini tutmaz tabii bunlar.

bu arada ekmeği devamlı aynı ekmekten yeme dedi doktorum değiştire değitire ye dedi
ben de tam tahıllı tam bugday cavdar sırasıyla paket bitene kadar değiştire değiştire yiyorum

kızlar bu kaçamakları yaptım ama hedefimden kaçmıyorum hedefim 2 kılo yinede cumaya daha cok gun var hergun spor yaparsam veririm bu 2 kıloyu:))

dun spor yoktu 3,5 lt su içtim

Yasafat,tam senden alıntı yapacaktım.benim sinir vınn ine gittti.benim kusuruma bakmayın.müştri hizmetlerini aradığımda ordan oraya yönlendirip 110 kontorümü yediler.kaç dafa aradım düşün.şikayet com.da yazdım.
ben senin adınuı yasemin diye tahmin etmiştim.ama yeğenimin adı çıkt.bende sizleri çok özlüyorum.
isteyen yazın gelebilir.bir oğlumun odası boş.yalnız pek lüks bir ev değil.iki oda bir salon.ama topu topu 70m.kare balkonlarla.bu sene yapabilirsem biraz tamirat yapacağım.eşyana değil sana geliyoruz diyen buyursun...ben denize gidemiyorum.gelen kendi başına gezecek.

ben ne zaman gelsem kimse yok..hah şimdi applearzu geldi,,
applearzu selam.
zalimi ,beyzus.bursa16,tebessüm77,dilenci,yena,citol,yasafat,,,kimse yok

canimsin ya insallahh insallahh verirsin ben kendim icin ama 55kiloyu düsünemiyorum ben 90 olsam öper öper basima koyarim :)
(buarada bende sivasliyim cicim)

aahhaaahhhhhh

sevgili sutem.benden naçizane bir abla tavsiyesi ,ne düşünüyorsan beynin sana o nu yaratır.çok kolay kilo veriyorum,,benşm için 55 kilo olmak bir senelik biraz dikkat ve sabır işi diye düşün ve bedenine sevgi enerjisi gönder.neden olmasın.yüz kilo veren insanlar var.onlar başka dünyadan mı geldi.bence hepimiz başaracağız.

aranızda muşlu varmı?

Yok canım ya netde bir sitede okudum,satışı yapılıyomuş..
Akıl mantık işimi,insanların bu kadarda parasıyla oynanmaz ya..

Arıyomuşsun bi cep numarası var..telefona çıkan bey hazırlayıp kargoyla gönderiyomuş,güya sadece Muş ta hazırlanılıyomuş..

Yani artık sektör illerede sıçradı,olayı çok traji komik buldum ve paylaşmak istedim..

Ayrıca biz soy ağacımızı araştırdık..soyumuz Mısırdan Muşa ordan Diyarbakıra ordan İzmire göçmüşler..:))

Sizin yazlık nerde,.??Derine de söyledim bu yıl yaz tatilinde sarımsaklı düşünüyoruz gelirsek ikinizide görme imkanım olur belki..

BEYZUS'çum geldinmi evine.??

Akıl mantık işimi,insanların bu kadarda parasıyla oynanmaz ya..

katılıyorum sana cnm

hmm bir ara burnuma geldi kokusu nasılda cnm çekmişti

patatesli zannetmiştim ama ben nese

afiyet olsun

iyileşeyim bende yicemcokacimcoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…