Allah hayirli afetler versin bende korkuyorum gok gurlemesinden yagmurdanÇok gök gürlüyor burda, tırstım
Alintilamisim yazdim saniyordum 5.5 ve 2.5 yaslarindalar canim❤ ben
Okadar severim ki ölürüm falan yani :)
Çok normal değişken rakamlar ..
O yüzden ne diyor uzman insanlar :) her gün tartilmayin.. ben dahil dayanamıyoruz hep tepesindeyiz tartinin..
Sen çok iyi gidiyorsun lütfen kendini dibe çekme... Artı bile gelsen sabit bile olsan. Yolun uzun birden hüüp diye gitmiyo kilolar..
Herşeyden önce çok gençsin enerjin çok güzel ve basaracaksin.. ❤
Ne zaman olacaksın canım. Çabucak atlatirsın endiselenme..
Laparoskopik islemmi olacak ?
Ben de seni kınıyorumsonra da öpüyorum o zaman
Harika
Afiyet olsun hasibecim.
Burasıda fena yağmur çamur gök gurultusu
Kaç yaşın da senin evlat ..
Ben minik sanıyordum nedense :)
Peki kaç kilosun
Günaydın
Sevenler keşke hiç üzülmeseler...
Gecmisnolsun canimMerhabaaa
Bir kaç gündür hastalıklarla uğraşıyorum. Kızım, ben.. grip bi yandan midem de kötü oldu, kabızlık da vardı.. bugün daha iyiyim biraz öksürük kaldı.
Kızımın da bir kaç gündür gaz, gece sancısı problemleri var.. Grip olduğu için aferin veriyodum, onun yan etkisi olabilir.. Dün de dişim ağrıyo diyo sürekli, eli ağzında.. boğazı ağrıyo anlayamıyo sanırım, yemek de yemiyo. Acile gittik dün akşam, boğaz enfeksiyonu var dedi, ateşleniyodu da.. gerçekten dişi mi boğazı mı bilmiyorum... Zorluyo beni şu sıralar..
Yeme düzenimi bozmadım çok şükür, sporum aksadı bu hafta uykusuzluk, hastalık derken..
Kilo durumum da iyi şu an..
İnşallah şu hastalıklardan kurtulsak daha da iyi olacak..
Ağşam menü yazamadım pazartesi günkü eksi kısmen duruyordu akşamı yoğurtla geçiştirdim perşembe diye.
Sabah 11
2,5 haşlanmış yumurta
2-3 kk kaşar peyniri
Domates
1 avuç fındık
2 hurma
14:00
2 avuç leblebi, kahve, soda
18:00
5 hurma , 1 kase yoğurt
1 kaşık kurufasulye aldım tadına tuzuna bakarken.
Suyu yine az içmişim 1,5 litre olmamıştır bu kadar aptal nasıl oluyorum bende anlamıyorum.
40 dk yürüyüş
HarikaaaBildirimee geellll haaaanımmmmm
Ramazandan, bayramdan, reglden içimde kalan her türlü organik ve kimyasal ve nükleer atık temizlenmiştir
Geçen hafta 104,9
Pazartesi 103.7
Bu cuma 102,5
Fark - 2,4 kg
Spor 230 dk
Merhabaaa
Bir kaç gündür hastalıklarla uğraşıyorum. Kızım, ben.. grip bi yandan midem de kötü oldu, kabızlık da vardı.. bugün daha iyiyim biraz öksürük kaldı.
Kızımın da bir kaç gündür gaz, gece sancısı problemleri var.. Grip olduğu için aferin veriyodum, onun yan etkisi olabilir.. Dün de dişim ağrıyo diyo sürekli, eli ağzında.. boğazı ağrıyo anlayamıyo sanırım, yemek de yemiyo. Acile gittik dün akşam, boğaz enfeksiyonu var dedi, ateşleniyodu da.. gerçekten dişi mi boğazı mı bilmiyorum... Zorluyo beni şu sıralar..
Yeme düzenimi bozmadım çok şükür, sporum aksadı bu hafta uykusuzluk, hastalık derken..
Kilo durumum da iyi şu an..
İnşallah şu hastalıklardan kurtulsak daha da iyi olacak..
Herkese merhaba . Yıllar yıllar önce bu grupla kilo verme serüvenim olmuştu . Güzel kilolar da vermiştim ama koruyamadim ve fazlasi ile geldi. Şimdi tekrar bir düzene girme telâşındayım . Aranizda olmak isterim .
Teşekkür ederim canım
Gunaydin..bir saat yürüyüşümü yaptm.iki gundur 7 de yürüyüse cikiyrm.bakalm faydasi olur ins
Ilk bildirim benden gelsin.gecen hafta hatrladgm kadaryla
Gecen hafta 86.0
Bugun 84.7
Fark _1.3
Günaydın, hayırlı cumalar..
Kilo bildirimi
Geçen hafta 100.7
Bu hafta 99.5
Fark - 1.2
Spor 90 dk
Bildirimee geellll haaaanımmmmm
Ramazandan, bayramdan, reglden içimde kalan her türlü organik ve kimyasal ve nükleer atık temizlenmiştir
Geçen hafta 104,9
Pazartesi 103.7
Bu cuma 102,5
Fark - 2,4 kg
Spor 230 dk
Günaydın :)
Kilo bildirimim 116.4
Bu hafta son iki gün özelikle dikkat edemedim sabah ta mağlum döneme erken girdiğimi farkettim ...
Gelmedimde pek. yarın cafenin açılışını yiğenimin doğumgünü kutlayarak yapıcağız gece 12 de eve geldim biraz zombi gibiyim ...
Günaydınlar olsun herkese .
Bende tartıldım bugün .
Listede olurum olmam bilmiyorum ama şuraciğa kondurayım kilomu .
96.2
Umarım zirveyi bu kiloda bırakıp düşüşe başlarım
Slm kizlar
Dun giremedim kizlar sagolsun
Dunde wc banyo kalmisti onlari temizledim
Dunku menumu yazayim
Sabah nesfit yedim
Ara filtre kahve
Ogle tazr fasulye ve yogurt
Ara 5 kayisi
Aksam siyez bulgurlu kabak ve cacik
Kizlar gec yatti 11 de. Onlar yatinca basim agriyor diye sade nescafe yaptim icerkende size bakayim dedim. 2 yudum aldim sonrasini hatirlamiyorum kafa one dustu. Kalktim yatagima yattim sonra
Kiloma gelecek olursak
Gecen hafta 94
Bugun 93.8
E eboe
Bu ara gram gram gidiyor ya da hic gitmiyor sinir olmaya basladim. Biktim artik 9lardan. Izmire gidesiye 8leri gormek istiyordumYENA ve ISILDURU ya surpriz yapacaktim ama sanirim basaramicam en azindan ne kadar eksiyle gidersem o kadar iyidir diyorum.
Spor yapamiyorum bu ara belki yapabilsem daha iyi gidecek kilolar. Kizlar 11e dogru yatiyor o saatten sonrada benim pertim cikiyor. Bu isi bi yoluna koymam lazim.
Ve kilo bildirimimle karşinizdayim :)
Gecen hafta 90.9
Pazartesi 90
Bugün 89.2 :)
Fark 1.7
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?