Aha bir 8 zaferi dahagecen hafta 90,5
bu hafta 89.1
fark -1.4
sebebi son 3 gündür regl den dolayı cırcır geçirmem diye düşünüyorum
Aynen oyle ablacim. Keske daha geçen sene yada bu senenin basinda anlayabilseydim. Daha cok yol katetmis olurdum ama nasip böyleymiş :)Ohh nihayet beklenen rakam karşımızdatebrikler azmin zaferi diyelim iyi mücadele ediyorsun hiç birşey gölge düşürmesin. En önemli sensin çünkü bu hayatta ..
Ah , vah demek yok artık.. önümüze bakıp basarimizla,gücümüzle gurur duyuyoruzAynen oyle ablacim. Keske daha geçen sene yada bu senenin basinda anlayabilseydim. Daha cok yol katetmis olurdum ama nasip böyleymiş :)
SelamSelam bende 109 kiloyumnapabilirim ?
İnşallah bu yolu tamamladigimida görmek nasip olsun. Tesekkur ederm :)Ah , vah demek yok artık.. önümüze bakıp basarimizla,gücümüzle gurur duyuyoruz
Aramizdaki fark 10 kgya inmiş :)))Canlarım günaydın hayırlı cumalar herkese kilo bildirimi yapayım geçen haftayi hatırlamıyorum
Bu sabah 79.7 siskinlikler inmeye başladı regl de bitti inşallah haftaya daha güzel sonuclarimiz olur
Maşallah bize canım 10 kilo çok büyük fark az gibi görünse de bak kaç yıldır bu kilolardayim bir atamadım kendimi 6 lara 10 kilo versem şahane olurAramizdaki fark 10 kgya inmiş :)))
Aferin böyle işte :)Kursun birinden ciktik kizlara tost aldim kendime bir kahve tutmaya calisiyorum kendimi
İnsallah yine 60 a donerimSelam
Ne yapacağini sen de çok iyi biliyorsun aslinda .. sadece yeterince iradeli olamıyoruz..
Aramıza katıl , çok güzel kilo veren ,koruyan arkadaşlar var.. ekip çalışması iyi sonuç veriyor .
Tabii ki hayır .. neden utanç verici olsun..İnsallah yine 60 a donerim
19 da bu kilocok utanc verici
masallahhhhhBildirimee geellll haaaanımmmmm
Ramazandan, bayramdan, reglden içimde kalan her türlü organik ve kimyasal ve nükleer atık temizlenmiştir
Geçen hafta 104,9
Pazartesi 103.7
Bu cuma 102,5
Fark - 2,4 kg
Spor 230 dk
Ve kilo bildirimimle karşinizdayim :)
Gecen hafta 90.9
Pazartesi 90
Bugün 89.2 :)
Fark 1.7
Duramadim gene bir kac patatesten aldim cok az da tosttan yedim minicik simdi eve geldim kucugu uyuttum 2 saatim car hemen yemek yapip yiyim cozutmayim bu kadar tempoya yorgunluga dikkat ediyim de veriyim bariAferin böyle işte :)
Ben de kahve içiyorum
Deme oyle deme :) bayrama kadar atmam lazım biraziniMaşallah bize canım 10 kilo çok büyük fark az gibi görünse de bak kaç yıldır bu kilolardayim bir atamadım kendimi 6 lara 10 kilo versem şahane olur
Ablam devam et bozma sakın, sen yapabilirsin inanıyorum sanaSlm kizlar
Kilo veren herkesi cok tebrik ederim
Ben sabitim
Hafta basi gosterdigim azmi hafta ici gosteremedim malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?