Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ohh nihayet beklenen rakam karşımızdatebrikler azmin zaferi diyelim iyi mücadele ediyorsun hiç birşey gölge düşürmesin. En önemli sensin çünkü bu hayatta ..
Aynen oyle ablacim. Keske daha geçen sene yada bu senenin basinda anlayabilseydim. Daha cok yol katetmis olurdum ama nasip böyleymiş :)

Selam bende 109 kiloyum napabilirim ?
Selam

Ne yapacağini sen de çok iyi biliyorsun aslinda .. sadece yeterince iradeli olamıyoruz..
Aramıza katıl , çok güzel kilo veren ,koruyan arkadaşlar var.. ekip çalışması iyi sonuç veriyor .

İnsallah yine 60 a donerim
19 da bu kilo cok utanc verici
Tabii ki hayır .. neden utanç verici olsun..
İstersen cabalarsan istediğin kiloya gelirsin..

Nasıl bir yol izleyeceksin , varmı plan program ? Önce bı doktora git istersen kan tahlili vb ..

Bildirimee geellll haaaanımmmmm

Ramazandan, bayramdan, reglden içimde kalan her türlü organik ve kimyasal ve nükleer atık temizlenmiştir

Geçen hafta 104,9
Pazartesi 103.7
Bu cuma 102,5
Fark - 2,4 kg

Spor 230 dk
masallahhhhh
Ve kilo bildirimimle karşinizdayim :)
Gecen hafta 90.9
Pazartesi 90
Bugün 89.2 :)
Fark 1.7

Aferin böyle işte :)

Ben de kahve içiyorum
Duramadim gene bir kac patatesten aldim cok az da tosttan yedim minicik simdi eve geldim kucugu uyuttum 2 saatim car hemen yemek yapip yiyim cozutmayim bu kadar tempoya yorgunluga dikkat ediyim de veriyim bari
Kilonun altinda ezipmis tum özgüvenim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…