Yok canım ya netde bir sitede okudum,satışı yapılıyomuş..
Akıl mantık işimi,insanların bu kadarda parasıyla oynanmaz ya..
Arıyomuşsun bi cep numarası var..telefona çıkan bey hazırlayıp kargoyla gönderiyomuş,güya sadece Muş ta hazırlanılıyomuş..
Yani artık sektör illerede sıçradı,olayı çok traji komik buldum ve paylaşmak istedim..
Ayrıca biz soy ağacımızı araştırdık..soyumuz Mısırdan Muşa ordan Diyarbakıra ordan İzmire göçmüşler..:))
Sizin yazlık nerde,.??Derine de söyledim bu yıl yaz tatilinde sarımsaklı düşünüyoruz gelirsek ikinizide görme imkanım olur belki..
ayda 4 kilo ideal bence.hem senin bebe de var.vücut daha kolay adapte olur.birden hızlı verince aynı şekilde alıyorsun.olacak yavaş yavaş ama sağlıklıGÜNAYDIN KIZLAR
bügün tartildim 1,5 kilo vermisim bügün tam bir hafta oldu diyete basliyali üc gün önce tartildigimda vermisdim 1 kiloyu zaten üc gün icindede anca yarim kil gitmis kafami karisdiran asil ben bu dört gündür daha SIKI yapiyorum baya az yiyorum birde emziriyorum sabaha kadar meme oglanin agzinda acikcasi pek memnun kalmadim ama direnecem ben zaten cok cabuk alip cok da zor veririm annem daha 4 gün oldu 2 kilo vermis benim kadarda dikkat etmiyor iste böyle oluncada sinir oluyorum ya
iyi geceler herkeze çook uykusuz ve yorgunum bi selam vereyim dedim
bu akşam eşim ve kızım alışverişe gittik flodan ayakkabı baktım kendime şişmanlıktan ayakkabı olmazmı insanın ayağına olmadı valla eşimin yanında utandım gerçi zayıf hallarimdede zor oluyordu bana ayakkabı çok taraklı ayaklarım
çok çirkin ayaklarım çok kötü dedim hiçte değil en azından sağlıklısın basabiliyorsun ayağının üstüne ona şükret dedi öyle söyleyince tövbe ettim
ayda 4 kilo ideal bence.hem senin bebe de var.vücut daha kolay adapte olur.birden hızlı verince aynı şekilde alıyorsun.olacak yavaş yavaş ama sağlıklı
eşin haklı ,allah ayağı olmayanlara yada yürüyemiyenlere yardım etsin.
citol'cüm sen ne zaman dönüceksin,bak böyle bişey olurmu..??
exelde hazırladım..
Sadece halleymi la etraflıca bi bak hele sen daha kimleri görecen :jeyyar:
Bu arada sendemi hala kilo vermeye uğraşıyon -tatlicadiarzu-
Hatırladığım kadarıyla qusel esmer güzelidir kendüsü evlidir ve tek isteği bir bebedir...:Saruboceq:
Yanlışım varsa düzelt la :jeyyar:
Yav eskileri görünce kazene söylenecek 2 çift laf geliyo ağzıma ama yutuyorum :1closedeyes:
Eyy yönetim sohbeti kapadınızda noldu acepgelmiyorum işte o sohbet odalarına ben kiloluyum darlanırım öyle dar odalarda ana sayfa manzaralı bir sohbet lazım bana -tatlicadiarzu-
Muş macunu diye bir zayıflama macunu varmış..Sadece Muşta hazırlanıyormuş..
40 günde 20 kilo veriliyormuş..Duyurulur..:roflol::roflol:
eskıden yanı 2007 yılındaydı sanırım bu dıyet gurupları yenı acıldıgında bız bunu baya arastırmıstık hatta bı aktarı burdan baya arkadas msn lıstemıze ekleyıp konusmustuk hazırlayıp yolluyodu sanırım o aktar hala lıstemde eklı :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?