Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

biz her şeye atılınca fırsatçılara gün doğuyor.benim yazlık altınolukta.inşallah görüşürüz..

ayda 4 kilo ideal bence.hem senin bebe de var.vücut daha kolay adapte olur.birden hızlı verince aynı şekilde alıyorsun.olacak yavaş yavaş ama sağlıklı

eşin haklı ,allah ayağı olmayanlara yada yürüyemiyenlere yardım etsin.

citol'cüm sen ne zaman dönüceksin,bak böyle bişey olurmu..??

exelde hazırladım..

Son düzenleme:

bencede zeynep ablacım allah affetsin ((

abooooooooooo bonus kafaaa nbr bebeımmm yaa denk gelemıyoruz bayadır. he ya o qusel benım :))) hala kılolarla basım dertte...:))) guzel oldugumda tartısmasız bak nıckıme :))) namım nasılda yayıldı yarabbiii bayılazayim :)))

bende dıcemde neysee valla bende gırmıyorum o sohbete fılan bızım anasayfadakı varken daha ıyıydı bolca muhabbet sohbet edıyoduk sabahlara kadar a.s.

Muş macunu diye bir zayıflama macunu varmış..Sadece Muşta hazırlanıyormuş..

40 günde 20 kilo veriliyormuş..Duyurulur..:roflol::roflol:

eskıden yanı 2007 yılındaydı sanırım bu dıyet gurupları yenı acıldıgında bız bunu baya arastırmıstık hatta bı aktarı burdan baya arkadas msn lıstemıze ekleyıp konusmustuk hazırlayıp yolluyodu sanırım o aktar hala lıstemde eklı :))

slm kızlar nasılsınız ben bugun yedıklerımı yazayım sıze

sabah kucuk sımıt sadece :))

ara etı form

oglen hıc bıseyy :)

ara meyve suyu

aksam corba ve bır ıkı catal makarna 1 dılım ekmek

ama işin en kötüsü bugun sadece 30 dk yuruyebıldım. oda agır tempo cunku regl agrısı vurdu benı..

fakat bundan dahada beterı ben aksam herseyı unutt herıfe sınırlen ve cekırdeklerı götürrr.. sonra pısman oldum ama iş işten gecmıstı..

İşte o aktarda çalışan genç hiç diyet yapmadan sadece bu macunla 20 kilo vermiş hemde 40 günde oooff offf..:roflol:

günaydın hepinize....
iyi bir haftaya başlamışızdır umarım.... herkes için çok güzel geçecek bir haftaya...
az evvel eşimi ve oğlumu yolcu ettim...sizlere bir merhaba demek istedim ardından...
benim kilolarla başım dertte ... zaten azıcık veriyorum... onuda benimkiler gelince fazlasıyla alıyorum... bir düzene girmem gerek artık...
hepimize kolay gelsin....

günaydın günaydın günaydın... hepimiz için tartıda yüzümüzün güldüğü bir hafta olsun kaydirigubbakcemile5

gunaydın herkese...

ben de kahvaltımı etim bebişime corba yaptım uyuttum geldim bugun cok utum var onları yapacağım kayınvalidem gelirse de bebeği bırakıp yuruyuse gideceğim insallah

neler yedim

2 dilim tam bugday ekmeği
2 domates
2 salatalık
2 kk beyaz peynir
4 zeytin

neler yiyeceğim?

arada meyvem var ananasım var ondan yiyeceğim 2 dilim

öğlen de tavuk yagsız tavada yoğur 1 dilim ekmek ve salatam var

arada 1 elma yerim
2dilim ekmekle peynirim de var

aksama pazı söğüs salata yoğurt ve 1 dilim ekmek

gece ananas ve 1 bardak light sutum var

simdiden 1,5 lt su içtim birde

sabah kahvaltım
iki sıcak simit
bir düzine iri yeşil zeytin
accık da peynir....
klava: klava: klava: klava: klava: klava: klava: klava:
nasıl diyet yapacağım ben yaaaaaaaaa.............

İyi Bir Diyetin Özellikleri!

Kilo vermeye karar verdiğinizde, ortalıkta uçuşan diyetlerden önünüze geleni seçmeyin. Ancak iyi bir diyet sağlıklı kilo verdirir ve bu diyetlerin bazı özellikleri taşıması gerekir.

Tek gıda diyetlerinden uzak durun. Patates, pirinç lapası gibi tek besinden oluşan diyetler, sağlığınızı bozar.

Kesinlikle 1000 kalorinin altında diyetlere girişmeyin. En ideal olanı 1500 kalori olanıdır.

Günlük sıvı ihtiyacı su ve doğal içeceklerden karşılanmalıdır.

Yapacağınız diyet, bitkisel ve hayvansal protein, yağ, posa, karbonhidrat, vitamin ve mineralleri dengeli bir şekilde içermelidir.

Diyetin içerdiği malzemeleri kolaylıkla bulunabilen besinlerden oluşmalıdır. Dışarı çıktığınızda rahatlıkla manav, kasap, market gibi yerlerde bulabileceğiniz ürün çeşidine sahip olmalıdır.

Diyetin içerdiği besinler, o ülkede yaşayan insanlar tarafından benimsenmiş, mutfaklarda pişen ve sevilen yemeklerden oluşmalıdır.

En sağlıklı diyet, kişinin yaşı, sağlığı ve kilosuna uygun olarak doktor tarafından hazırlanmış diyettir.

Sağlıklı beslenme için gerekli olan besin maddeleri dengeli şekilde ancak kalorisi azaltılmış olarak tüketilmelidir.

Sebze, salata, meyve diyette kafi derecede yer almalıdır.

Hayvansal protein kaynağı olarak yağsız et, tavuk, balık, yağsız süt, az yağlı peynir ve yumurta tüketilmelidir.

Bitkisel protein kaynağı olan baklagiller, diyet listesinde yer almalıdır.

Az miktarda kabuklu yemiş olmalıdır.

Yağ olarak sadece sıvıyağlar, öncelikle de zeytinyağı kullanılmalıdır.

Karbonhidratların posadan zengin olması gerekir.

Kilo verdikten sonra, kalori değeri arttırılarak aynı beslenme biçimine geçmek gerekir. Bu beslenme tarzı bir yaşam biçimi haline gelmelidir.

Kilo Verdiren Yöntemler!

Kilo sorunundan kurtulmak, hayatınızda bazı şeyleri değiştirmekle başlıyor. Birkaç alışkanlığınızı değiştirirseniz, kilo vermek sizin için dert olmayacaktır.

Kilo almamak için, özellikle akşam yemeğini yedikten sonra uyumayın. Mümkün olduğunca akşam altıdan sonra meyve hariç bir şey yemeyin. Gece atıştırmalarından kurtulun.

Günde 3 öğün süt için. Yapılan araştırmalar, süt içen kadınların, içmeyenlere oranla %70 fazla yağ yakıyor.

Kremayı kesin! İçinde krema olan her şeyden uzak durun. Kremalı bisküvi, kremalı çorba gibi ürünleri tüketmeyin.

Diyet içecekler tahmin ettiğiniz kadar masum değildir. İçinde yapay tatlandırıcı bulunur. Onlar yerine doğal meyvelerin sularını sıkıp içmeyi tercih edin.

Arada bir mayonuzu giyerek ayna karşısına geçin. Bu size daha fazla egzersiz yapmak için ivme kazandırır.

Kahvaltı günün en önemli öğünüdür. Uyuduğunuz gece boyunca metabolizmanız yavaşlar. Tekrar eski haline dönmesine yardımcı olan ise kahvaltı etmektir. Kahvaltı yapanlar, yapmayanlara oranla daha fazla kalori yakar.

Sofrada yemek yeme alışkanlığı edinin. Ayakta veya televizyon karşısında yediğinizde, doyduğunuzu anlamazsınız.

Yemek yedikten 1-2 saat sonra acıkıyorsanız, atıştırmak için meyve yiyin. Meyve, bir sonraki öğüne kadar tok durmanızı sağlayacaktır.

Çocuklarla aranızı iyi tutun. Yakınlarınızın çocuklarını eve konuk edin. Onunla oyun oynayın. Bu hem daha fazla kalori yakmanızı sağlar, hem de duygusal açıdan tatmin edicidir.

Vücudunuzu iyi tanıyın. Hangi besinlerin metabolizmanızı yavaşlattığını, hangilerinin hızlandırdığını bilin. Yeme sistemini buna göre ayarlamak, sizi gereksiz kilo almaktan kurtaracaktır.

Hırs yapın! Çok beğendiğiniz bir elbisenin bir beden küçüğünü alın. Görebileceğiniz bir yere asın. Kendinize bu elbisenin içine gireceğinize dair söz verin.

Açlık hissettiğinizde meşgul olmanızı sağlayacak bir şeylerle ilgilenin. Hobiler edinin. Kendinizi işe verin. Böylece yemek aklınıza gelmez!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…