Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Selam bugun oy kullandiktan sonra ailecek gezmeye gittik
Oyle yurudukki ayaklarim aciyo
Her neyse sacmalardan seçmeler menusu gelsin

11.30
1 dilim cok tahilli ekmek
Menemen
1 sekersiz cay
1 dilim peynir
Domates salata

Saatleri bilemiyorim
Disarda iken dondurma ve limonlu soda
4 kayisi kurusu

Eve gelince 19.00
Az mercimek corbasi
1 dilim ekmek
3 kofte
3 cigkofte bol marulla
Az yogurt
Yarim bardak salgam

Valla az dedıgı. 7 catal falan babam hastanede oldugu dan annemler deyim bu gun hastane bu gun ev o sekılde gecıo 4 gunum

Hani bugunun menuleri nerede hanimlar?
Ben 30 dk leslie mi tamamladim. Simdi yusraya uyumadan yedirmeye sutle cici bebe almaya gidicem bakkala, copleri aticam. İnsallah yusra uyusun hemen devrilcem yataga pertim cikti.

Bugun gülhane den karaköye kadar yuruduk, ordan tramvayla Sultanahmet'te çıktık. Ogle vakti o yolu yuruyemezdik asla. Sonra yusrada bebek arabasinda uyudu. Sultanhamette gezdik biraz. Ordan beyazit meydana kadar yuruduk. Meger kapali carsi bugun kapaliymis. Ara sokaklardan sirkeci meydana indik. Ordan marmarayla döndük

Keşke lesli yapmasaydın kuzum yorulmuşsun baya. Sabah artı olursan yorgunluktandır

Keşke lesli yapmasaydın kuzum yorulmuşsun baya. Sabah artı olursan yorgunluktandır
Yaptim yinede birakmamam lazim. Hem menume baksana sacma sapan her yanim agriyor, ödem olcak kesin carsambaya kadar iner inşallah.
Yesilcayim bitti yarin alcam. Simdilik baska bisi almam belki listede farkli cay olur

Çok çok fazla değil menün çiğköftede öyle tü kaka olan bişey değil 3 tanede sorun yok.
Sadece yanında ekmek yemeseydin daha doğru olurdu.
Çünkü birazda çorba var oda ekmek gibi.

Gündüz şeker alıp akşamda karbon yüklemek gibi olmuş ama çok aşırı değil sıkma canını.

Senin çok uğraştığın çabaladığın ortada

İmkan olsaydi disarda yeseydik keske. O dondurma bile 20 tl idi mideme oturdu zaten birde ben yanimizda birseler goturelim dedim esim bozulur dedi. Keske goturseymisim.. cok aç olunca ekmekte yedim işte bir dilim

Selam herkese
Amine Busra hayran kaldim epey hareketli bir gün maşallah . Sabah kahvaltıyı kayinvalide ve gorumcemlerle topluca dışarda açık havada yaptık.evdeki cıs lardan nisbeten kurtuldum . Gün içinde de fena değildi yediklerim ama akşam olmadi işte . Kaçırdım helvayı . Tahinli yaz helvası yedim süt artırıyor diye ayarı kaçırdım malesef menü mü yazayım .

Sabah 11-14 arası
1 domates çok az salatalık nane
1 haşlanmış yumurta
Sucuklu peynirli omletten 2 kaşık
2kibrit kutusu kadar
peynir çeçil
3 zeytin
1/8 gözleme (tadimlik)
Yarım dilim tam buğday ekmeği

Ara
Still tea

Akşam 20:00
1 tabak mantarli tavuk sote
4-5 kaşık haşlanmış makarna
3kasik yoğurt
Üstüne 3 kibrit kutusu kadar yazlık tahin helvası
Gün icinde 4litreye yakın su içiyorum hergun.

40 lı bebeyle diyet biraz zor kuzum emzirmede çok tatlı isteği falan oluyor. Gece yemiyosan yine kurtarırsın bence.
Helva olmasa makarnada sorun yok fazla değil

inan yemekle süt artsaydı benim artardı. neler yedim neler denedim sütüm çekilmişti geri gelmedi. illa yersende sabah 1 kibrit kutusu kadar ye. tabi hergün değil. az şekerli kayısı hoşafı yap hem süte yarar hemde kabızlık gaza iyi gelir

40 lı bebeyle diyet biraz zor kuzum emzirmede çok tatlı isteği falan oluyor. Gece yemiyosan yine kurtarırsın bence.
Helva olmasa makarnada sorun yok fazla değil
Canim Gün boyu kontrol edebildim kendimi ama dediğin gibi kolay olmayacak .gece yeme huyum pek yoktur . Kilo almasamda iyidir . Sütüm zor yetiyor Mama kullanmamak için direniyorum resmen .

Sütüm epey azalmıştı benimde . Süt sağma makinası kiraladım o işe yaradı . Şimdilik ucu ucuna yetiyor . Farkındayım yediklerimin o kadar da etkili olmayacağını .ama ayar kaçıyor bazen . Bu akşam da öyle oldu . Umarım düzene girerim yavaş yavaş .Sabah tartıda artı çıkmasam iyidir .

Günaydın

Huzurlu bir hafta olsun inş.

Artıdayım ashaplarım bozulmak istesede sakin kalmaya çalışıyorum.
Dün kötü bir menü çıkardım ortaya.
Oğlanı gönderdim şimdi kahvemi içtim yürüyüşe gidiyorum. Yazıcam gelince menüyü.

Oğlanı nereye gönderdim okullar açılana kadar amcasının yanında çalışıcak. 15 yaş erkek insanının evde durması pek hayırlı değil de :)

Çok geçmiş olsun canım acil şifalar diliyorum
Tamam canım duyduk listeler içinde eline koluna sağlık krestende çok hastalık kapicak senin minnoş benimkiler ilk sene pert olmuştu hep evdelerdi hep hasta
Mutlu hafta sonları

@eboe eline emeğine saglik

Dün 82.0 dım bugün 81.2 perşembe mercimek köftesi yemistim o yüzden fazla çıkmış olmalıyım.

dimaze3800 geçmiş olsun tatlım
Gözümden kaçmadı maşallah sana eridin bittin
Selamun. aleykum gelemedim dün ne olur kusura bakmayin kilo bildirimimde gecikti elifim hakkini helel at canim
Kilom 171.6
İnsallah biraz düzene girerim de gelebilirim sık sık
Daha sık gel lütfen kendini bırakma kilon gelmeyeli artmış üzüldüm
Daha iyi cok sukur.bikac gun buhar verecez.aslinda hicbir seyi yok gayet iyi sadece hafif hitiltisi vardi cigerlerinde.
Çok geçmiş olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…