Valla az dedıgı. 7 catal falan babam hastanede oldugu dan annemler deyim bu gun hastane bu gun ev o sekılde gecıo 4 gunumHatun gişiler menüleri saatli ve ölçülü yazın ki daha iyi anlayalım
Az ölçüsü ne kadar bilmiyorum tabi kızartma iyi bişey değil sende biliyosun. Ne kızartmasıydı?
Bi parça ekmekle öğününü geçiştirene kadar dolu dolu yeseydin keşke.
Öğlen eksik yemiş gibisin ikindide saçmalaman o yüzdendir kuzum.
Şu dondurmayla olan problemini çözmeye çalış olur mu?
Arada yenir tabiki ama sen her öğünde yiycek gibi seviyosun nasıl olucak?
Senin öğünlerinde ekmek vermiyomu dr hani nerde?
Suyu ne kadar içiyosun?
genele bakınca doyurucu öğünler yememişsin
Ağşam baya dolu yemiştin suyuda anca 2 yapabilmiştin!
Zaten yazmıştım sana... yarından perşembeye kadar düzgün menü yazıcaksın tamam mı?
2 öğünmü yapıcan 5 mi 6 mı sen ver kararını.
Sanada yazmıştım...
Hatun gişiler menüleri saatli ve ölçülü yazın ki daha iyi anlayalım
Az ölçüsü ne kadar bilmiyorum tabi kızartma iyi bişey değil sende biliyosun. Ne kızartmasıydı?
Bi parça ekmekle öğününü geçiştirene kadar dolu dolu yeseydin keşke.
Öğlen eksik yemiş gibisin ikindide saçmalaman o yüzdendir kuzum.
Şu dondurmayla olan problemini çözmeye çalış olur mu?
Arada yenir tabiki ama sen her öğünde yiycek gibi seviyosun nasıl olucak?
Senin öğünlerinde ekmek vermiyomu dr hani nerde?
Suyu ne kadar içiyosun?
genele bakınca doyurucu öğünler yememişsin
Ağşam baya dolu yemiştin suyuda anca 2 yapabilmiştin!
Zaten yazmıştım sana... yarından perşembeye kadar düzgün menü yazıcaksın tamam mı?
2 öğünmü yapıcan 5 mi 6 mı sen ver kararını.
Sanada yazmıştım...
Keşke lesli yapmasaydın kuzum yorulmuşsun baya. Sabah artı olursan yorgunluktandırHani bugunun menuleri nerede hanimlar?
Ben 30 dk leslie mi tamamladim. Simdi yusraya uyumadan yedirmeye sutle cici bebe almaya gidicem bakkala, copleri aticam. İnsallah yusra uyusun hemen devrilcem yataga pertim cikti.
Bugun gülhane den karaköye kadar yuruduk, ordan tramvayla Sultanahmet'te çıktık. Ogle vakti o yolu yuruyemezdik asla. Sonra yusrada bebek arabasinda uyudu. Sultanhamette gezdik biraz. Ordan beyazit meydana kadar yuruduk. Meger kapali carsi bugun kapaliymis. Ara sokaklardan sirkeci meydana indik. Ordan marmarayla döndük
Yaptim yinede birakmamam lazim. Hem menume baksana sacma sapanKeşke lesli yapmasaydın kuzum yorulmuşsun baya. Sabah artı olursan yorgunluktandır
Selam bugun oy kullandiktan sonra ailecek gezmeye gittik
Oyle yurudukki ayaklarim aciyo
Her neyse sacmalardan seçmeler menusu gelsin
11.30
1 dilim cok tahilli ekmek
Menemen
1 sekersiz cay
1 dilim peynir
Domates salata
Saatleri bilemiyorim
Disarda iken dondurma ve limonlu soda
4 kayisi kurusu
Eve gelince 19.00
Az mercimek corbasi
1 dilim ekmek
3 kofte
3 cigkofte bol marulla
Az yogurt
Yarim bardak salgam
İmkan olsaydi disarda yeseydik keske. O dondurma bile 20 tl idi mideme oturdu zaten
Çok çok fazla değil menün çiğköftede öyle tü kaka olan bişey değil 3 tanede sorun yok.
Sadece yanında ekmek yemeseydin daha doğru olurdu.
Çünkü birazda çorba var oda ekmek gibi.
Gündüz şeker alıp akşamda karbon yüklemek gibi olmuş ama çok aşırı değil sıkma canını.
Senin çok uğraştığın çabaladığın ortada
Selam herkese
Amine Busra hayran kaldim epey hareketli bir gün maşallah . Sabah kahvaltıyı kayinvalide ve gorumcemlerle topluca dışarda açık havada yaptık.evdeki cıs lardan nisbeten kurtuldum . Gün içinde de fena değildi yediklerim ama akşam olmadi işte . Kaçırdım helvayı . Tahinli yaz helvası yedim süt artırıyor diye ayarı kaçırdım malesef menü mü yazayım .
Sabah 11-14 arası
1 domates çok az salatalık nane
1 haşlanmış yumurta
Sucuklu peynirli omletten 2 kaşık
2kibrit kutusu kadar
peynir çeçil
3 zeytin
1/8 gözleme (tadimlik)
Yarım dilim tam buğday ekmeği
Ara
Still tea
Akşam 20:00
1 tabak mantarli tavuk sote
4-5 kaşık haşlanmış makarna
3kasik yoğurt
Üstüne 3 kibrit kutusu kadar yazlık tahin helvası
Gün icinde 4litreye yakın su içiyorum hergun.
Selam herkese
Amine Busra hayran kaldim epey hareketli bir gün maşallah . Sabah kahvaltıyı kayinvalide ve gorumcemlerle topluca dışarda açık havada yaptık.evdeki cıs lardan nisbeten kurtuldum . Gün içinde de fena değildi yediklerim ama akşam olmadi işte . Kaçırdım helvayı . Tahinli yaz helvası yedim süt artırıyor diye ayarı kaçırdım malesef menü mü yazayım .
Sabah 11-14 arası
1 domates çok az salatalık nane
1 haşlanmış yumurta
Sucuklu peynirli omletten 2 kaşık
2kibrit kutusu kadar
peynir çeçil
3 zeytin
1/8 gözleme (tadimlik)
Yarım dilim tam buğday ekmeği
Ara
Still tea
Akşam 20:00
1 tabak mantarli tavuk sote
4-5 kaşık haşlanmış makarna
3kasik yoğurt
Üstüne 3 kibrit kutusu kadar yazlık tahin helvası
Gün icinde 4litreye yakın su içiyorum hergun.
Canim Gün boyu kontrol edebildim kendimi ama dediğin gibi kolay olmayacak .gece yeme huyum pek yoktur . Kilo almasamda iyidir . Sütüm zor yetiyor Mama kullanmamak için direniyorum resmen .40 lı bebeyle diyet biraz zor kuzum emzirmede çok tatlı isteği falan oluyor. Gece yemiyosan yine kurtarırsın bence.
Helva olmasa makarnada sorun yok fazla değil
Sütüm epey azalmıştı benimde . Süt sağma makinası kiraladım o işe yaradı . Şimdilik ucu ucuna yetiyor . Farkındayım yediklerimin o kadar da etkili olmayacağını .ama ayar kaçıyor bazen . Bu akşam da öyle oldu . Umarım düzene girerim yavaş yavaş .Sabah tartıda artı çıkmasam iyidir .inan yemekle süt artsaydı benim artardı. neler yedim neler denedim sütüm çekilmişti geri gelmedi. illa yersende sabah 1 kibrit kutusu kadar ye. tabi hergün değil. az şekerli kayısı hoşafı yap hem süte yarar hemde kabızlık gaza iyi gelir
Çok geçmiş olsun canım acil şifalar diliyorumMerhabaaa
Bir kaç gündür hastalıklarla uğraşıyorum. Kızım, ben.. grip bi yandan midem de kötü oldu, kabızlık da vardı.. bugün daha iyiyim biraz öksürük kaldı.
Kızımın da bir kaç gündür gaz, gece sancısı problemleri var.. Grip olduğu için aferin veriyodum, onun yan etkisi olabilir.. Dün de dişim ağrıyo diyo sürekli, eli ağzında.. boğazı ağrıyo anlayamıyo sanırım, yemek de yemiyo. Acile gittik dün akşam, boğaz enfeksiyonu var dedi, ateşleniyodu da.. gerçekten dişi mi boğazı mı bilmiyorum... Zorluyo beni şu sıralar..
Yeme düzenimi bozmadım çok şükür, sporum aksadı bu hafta uykusuzluk, hastalık derken..
Kilo durumum da iyi şu an..
İnşallah şu hastalıklardan kurtulsak daha da iyi olacak..
Tamam canım duyduk listeler içinde eline koluna sağlık krestende çok hastalık kapicak senin minnoş benimkiler ilk sene pert olmuştu hep evdelerdi hep hastaSevgili arkadaşlar, önemli bir duyuru yapacağım...
Bundan sonra cuma günleri saat 15:00 e kadar bildirimleri yapmaya çalışalım. En geç 16:00...
16:00'ya kadar bekleyip yapacağım bundan sonra listeleri inşallah..
Böylesi benim için daha kolay olacak... Kızım kreşten gelene kadar tamamlamak istiyorum listeyi, gece ağlamaları çok fazla olduğu için gece onunla ilgilenmem gerekiyor çünkü, bugün listeyi yapana kadar 10 kere gittim geldim yanına..
Haftasonuna kalınca vakit ayıramıyorum, taaa pazartesiye de kalsın istemiyorum arada 3 gün fark oluyor, aynı gün tabloyu görmenin motivasyon olarak daha iyi olacağını düşünüyorum..
Gözümden kaçmadı maşallah sana eridin bittinMutlu hafta sonları
@eboe eline emeğine saglik
Dün 82.0 dım bugün 81.2 perşembe mercimek köftesi yemistim o yüzden fazla çıkmış olmalıyım.
dimaze3800 geçmiş olsun tatlım
Daha sık gel lütfen kendini bırakma kilon gelmeyeli artmış üzüldümSelamun. aleykum gelemedim dün ne olur kusura bakmayin kilo bildirimimde gecikti elifim hakkini helel at canim
Kilom 171.6
İnsallah biraz düzene girerim de gelebilirim sık sık
Çok geçmiş olsun canımDaha iyi cok sukur.bikac gun buhar verecez.aslinda hicbir seyi yok gayet iyi sadece hafif hitiltisi vardi cigerlerinde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?