Herkese kocaman bir günaydın yürüyüşlere çıkılıyor maşallah süpersiniz kizçeler ben aylardır spor yapmıyorum heryerim şiş valla şuanda davul gibiyim dün biraz yuzdum işte hepsi o
Yok canım ya pekte salınacak bir halim yok 80 kilo nasıl salınır görsen herkesler fit daş hatta ben hala zayifliycamHavuzlarda salındın demek
Seni cok seviyorumCiddiyim
Epey buyukmus masallah hic aGünaydın
Huzurlu bir hafta olsun inş.
Artıdayım ashaplarım bozulmak istesede sakin kalmaya çalışıyorum.
Dün kötü bir menü çıkardım ortaya.
Oğlanı gönderdim şimdi kahvemi içtim yürüyüşe gidiyorum. Yazıcam gelince menüyü.
Oğlanı nereye gönderdim okullar açılana kadar amcasının yanında çalışıcak. 15 yaş erkek insanının evde durması pek hayırlı değil de :)
Iyi aksamlar hatunlar
1 saat kadar daha yuruyup geldim 1.3 saattir disardayim yollari uzata uzata geldimBonus 18467 adim atmisim yatana kadar 19 bin olur galiba
Menüm
Sabah 9 da bir kahve sonrasinda yesil cay
13 gibi bir simit
Bir dondurma
Biraz kola bunlar olmamaliydi
15 gibi kiraz buda fazla kacti
Su 3 lt
Aksam da yesil fasulye yiycem yogurt salata yerim
Kola dondurma yerine saglikli beslenmem lazim di ama kacirdim diye yuruyusu fazla yaptim
Ayy 14 bin i falan mecburiyetten zaten kurslara git gel derken birde coo dogru gelmiyor bana nedense uygulama
Ohaaa 19 bin adım nedir
Fazlasına gerek yok 1 saati geçmemeye çalış yürüyüş için.
Akşamdan biraz araya sıkıştır ertesi gün için kendine yemek pişir olur mu? Senin simitle geçiştirme lüksün yok çünkü.
Sabah acele çıkıyosan çalışanlar gibi düşün erkenden kahvaltı yapman lazım kahvaltısız çıkarsan dışarda bişey yiyemezsin ki çoluk çocuk eş acıkır poğça simit yer sen ben yiyemeyiz tok çıkman lazım.
Yulaf bulundur sabah yoğurtla meyveyle yer çıkarsın pişirme derdi olmaz.
Evde de yemek hazır oldumu hemen koyarsın yoğurtla yersin.
Yani yemelisin yiyceksin hırrrr adamı hasta etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?