Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Slm kizlar
Dun gelmeden once meryem uyudu arabaya binerken uyandi gece 12de banyo yaptirdim rahatlasin diye esim uyuttu sonra onu. Bende dus aldiktan sonra uyuyakaldim yorgunluktan giremedim aksam.
Bugunde eminenin bir arkadasina gitcez cuma gunu davet etmisti. Evden yemek yiyip cikarim orda sadece cay icerim diye dusunuyorum (insallah).

Seni cok seviyorum
Epey buyukmus masallah hic a

Sabah beri anca. Girebildim kizin yuzmedesi vardi. Sonra kuran kursuna biraktim anca yemek koyabildim 20 dk sonra da almaya gideriz kucuk garibim uyuyo mecbur uyandiracagim kizlar sayesinde gunluk 13 14 bin adim atiyorum
Sabah ki kilom 116.8 di
Cuma 117.7

Iyi aksamlar hatunlar
1 saat kadar daha yuruyup geldim 1.3 saattir disardayim yollari uzata uzata geldim Bonus 18467 adim atmisim yatana kadar 19 bin olur galiba
Menüm
Sabah 9 da bir kahve sonrasinda yesil cay
13 gibi bir simit
Bir dondurma
Biraz kola bunlar olmamaliydi
15 gibi kiraz buda fazla kacti
Su 3 lt
Aksam da yesil fasulye yiycem yogurt salata yerim
Kola dondurma yerine saglikli beslenmem lazim di ama kacirdim diye yuruyusu fazla yaptim

Ohaaa 19 bin adım nedir
Fazlasına gerek yok 1 saati geçmemeye çalış yürüyüş için.

Akşamdan biraz araya sıkıştır ertesi gün için kendine yemek pişir olur mu? Senin simitle geçiştirme lüksün yok çünkü.

Sabah acele çıkıyosan çalışanlar gibi düşün erkenden kahvaltı yapman lazım kahvaltısız çıkarsan dışarda bişey yiyemezsin ki çoluk çocuk eş acıkır poğça simit yer sen ben yiyemeyiz tok çıkman lazım.

Yulaf bulundur sabah yoğurtla meyveyle yer çıkarsın pişirme derdi olmaz.
Evde de yemek hazır oldumu hemen koyarsın yoğurtla yersin.

Yani yemelisin yiyceksin hırrrr adamı hasta etme

ISILDURU herkes daş top tüfek olabilir allah ıslah etsin onları

Senin gülüşün yeter şu 2-3 kiloluk zinciri bir kırsan devamı gelicek aynı benim gibi.

Banta çık havuza in bişeyler yap ki spor yapınca insan daha çok tutuyo kendini emek boşa gitmesin diye.

baharnaz özlediğimden değil şişmanlara olan yakın ilgimden yapıyorum bu etiketi.

Talihsizliklerin bittimi acaba?

hergaf abla sen nerdesin? Artıdaydın zaten niye yoksun burda?
Hani tatil olsun tatil olsun eee?

İyi kötü neysek o işte sadece iyiyken gelip menü yazmayalım bunu hep yaptık bi işe yaramadı.
Kötüykende gelip onu paylaşıcazki kim iyiyse kötü olanı tutsun diye.

Bilmem anlatabildim mi?

Ayy 14 bin i falan mecburiyetten zaten kurslara git gel derken birde coo dogru gelmiyor bana nedense uygulama
Yemek kisminda tembellik yaptim yarin oglene kadar evdeyim daha duzgun olur menüler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…