Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Onca adim atmissin emegine yazik etme. Hadi simit dondurma neyse de kola sirf ama sirf seker. Light diye hic kendimizi kandirmayalim

Gunaydin kizlar

Aksam yemegi gec yedik. Oturmadan sonra kizlari parka goturdum eve saat 8 e yakin geldim terlemislerdi hadi yijayayim oyle degistireyim ustlerini dedim. Esim dun balik tutmustu onlari yapti biz parktayken. Bende hemen bi coban salata yaptim. Nehir baligi oldugu icin cok kilcikliydi biraz yedik biraktik. Esim salata kalsin birazdan yerim simdi psikolojim bozuldu kilcik ayiklamaktan bir daha tutarsam eve getirmem geri birakirim bu baligi dedi ben de baskasina verirsin dedim o da onlarinda kafayi siyirmalarina sebep olamam dedi

Neyse benim adam kalan salatayi yememis baktim saglam duruyor sabah kahvalti yapmaya usendim 2 dlm tam bugday ekmegiyle onu yedim simdide kahve icitim ☺

Anaaa menü

Başlangıçta 15.gün 11.06.2019..... 15/40

Pazar

9:30
Yarım simit
Krem peynir
2 yumurta sucuklu
Domates
1 t.k reçel

15:00
1 kase tarhana
Kuru fasulye

19:30
1 tabak domatesli makarna
Ayran

Su az
Spor yoktu

Pazartesi

6.30
Sütlü kahve

Sabah 8:30
2 kk beyaz peynir
1 avuç fındık

Akşam 17:00
2 tane sahanda yumurta
2 kk peynir
1 büyük kasede roka domates biber
1 küçük hurma

20:00
1 bardak ayran

Yeşil çay

Gece yarımda midem çok kazındı avuç içi leblebi yedim

Su 2 litre

55 dk yürüyüş

60 dk plates

Büşracuğum sabahta ekmeğini ye bu kiloda ekmeksiz yersen sonra daha azaldığında neyi çıkarıcaz listenden?
Aran güzel ama akşamda yemeğin dolu tabak olsun.
Öğlen yada akşam yoğurt eksik sebzenin yanında yemeye çalış.

Menum sabah 1 yumurta tavada
2 dilim ekmek
Cay

Oglen domates peynir zeytin
Yarım tabak melemen
2 dilim ekmek

Aksam 3 tane dolma
Yogurt
Enerji icecegi
Su
Bitki çayı

30 dk yuruyus

Gayet güzel menü ama sabah peynir zeytinde olsa daha güzel olur.
O enerji içeceğini ağzına sürme lütfen.

Su?

Burdayim gece uyumayinca oglenede kadar uyuduk. 12de uyandik. Kahvalti, mutfak toplama, camasirlari katladim anca bakabiliyorum.
Sabah omlet yedigim icin ekmek yemedim.
Yogurdum olmadigi icin yiyemedim. Yoksa zaten sabah yulaf yogurt yemem lazimdi. Evde bazi seyler azaldi mecbur evdekiyle idare etmeye calisiyorum. Yogurt bugun alcam ama iki gundur yok maya bulsam evdeki sütü mayalicam. Gecen hazir yogurtta. Mayaladim cok kotu oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…