Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ewetttttttttt...2 ay dolu dolu bitti..ve bennnn 93.2 kilodan 86.6 kiloya düşmüş bulunmaktayım..ağır ağır gidiyor kilolarım..çok mutluyum çok.......hihoyyyt

sabah kahvaltım
iki sıcak simit
bir düzine iri yeşil zeytin
accık da peynir....
klava: klava: klava: klava: klava: klava: klava: klava:
nasıl diyet yapacağım ben yaaaaaaaaa.............

çıtır simitlere bayılırım bende 2 taneden aşağı yemem o yüzden hiç almamayı tercih ediyorum 1 tane alayım diye düşündüğünde tadından 2. si garanti yeniyor bence fırında simitlerden uzak kalmak lazım

slm kizlar

yagmurgözlu sen 10 kiloyu kac haftada verdin baslangic kilomuz ayni bana daha bir hafta oldu henüz 1 kilo indim acayip kafayi bozdum ben ya rüyama bile giriyo kesin basarmam lazim

merhaba egedeniz iyiyiz sen nasılsın ne yaptı öyle iki simit bende bayılırım çok severim her pazar yiyorum ama vazgeçemiyorum dün yine yedim eskiden hergün yerdim buda bir mucize en azından haftada bir yiyorum artık

aa süpermiş bastır biraz da kadroya alsınlar seni:)
dilencii böreğin fotoğrafını koysan ya..:)))
canım makine arkadaşta gelmedi hala ooff off. güzel oldu ama biliyor musun? hatta keşke güzel olmasaydı da o kadar yemeseydim dedim:kedi:

ya bu arada biz birinci olucaktık demi? allahım ne iddiasız bi çift olduk:) benim hedefe göre 75 olmam lazım bu hafta. ama dün antalyada çok yedim. gerçi bütün gün de yürüdük. hatta onlar sınavdayken ben üniversitede yürüdüm ve şu spor aletlerine bindim güneşin alnında:)) ama sonra iştahım arttı tabe:) coşalım yena bi kaç gün kaldı yaakaydirigubbakcemile
dilenci, derin merhaba... nasılsınız???

merhaba canım. iyidir uğraşıyoruz işte. götürmüşün simitleri:) ekmek pilav hakkını doldurdun. 1 tane de meyve eksiltirsen toparlayabilirsin.

dilencii beni işe almazlar çünkü şirket politikası eşler çalışamaz,yani orda tanışıp evlendin oluyorda..Evlendikten sonra olmazmış..cıx cıx cıx..

Sanki ben oraya başlasam eşimin iş performansını düşürücem te allam ya...:roflol:

Neyse yürümüşsün çok iyi olmuş..Kilo bile verebilirsin,bende durumlar kötü yine o uğursuz rakamı gördüm haftasonum bi iyi bi kötü geçti..

İki günlük protein diyeti yapıp çizelgemdeki rakamı görmek en azından isteğim..:)) Bugün başladım umarım bi aksilik olmaz,oğlum yine rahatsız ishal,ateş ve sıfır iştah...

aa çok ilginç. eşin seni kandırmıyo di mi:) şeyden herhalde kayırma gibi görünür diye eşleri almıyolardır.

yok cnm kilo vermedim aldım hatta. ben de öyle protein ağırlıklı düşünüyordum nasıl yapıyorsun bana yazsana. bi kaç günü kurtaralım bari.

sabah kahvaltım
iki sıcak simit
bir düzine iri yeşil zeytin
accık da peynir....
klava: klava: klava: klava: klava: klava: klava: klava:
nasıl diyet yapacağım ben yaaaaaaaaa.............
1 simit 4 dilim ekmek demek yalnız 2 simit cok fazla o yuzden
karbonhidrat rejimi mi yapıyorsun yoksa
1 duzine zeytin mi onda da kaç gr yağ var
anlaşıldı sen rejım yapmıyorsun:))

:roflol::roflol: Benimde aklıma geldi o...neyse güvenmek zorundayım sonuçta iki çocuğumun babası,dur ben bi araştırayım iyice..:roflol::roflol:

Diyeti söylüyorum. sabah bir haşlanmış yumurta,100gr.lıght peynir,ben hiç sevmedim lıght peyniri yarısını anca yiyebildim..

Öğlen bir porsiyon tavuk göğsü haşlama sevmediğim için küçük doğrayıp baharatlayıp bol acılı teflonda pişrdim sıfır yağ tabii..yanında salata,ben üşendim salatalık domates söğüş yedim..

Akşam öğlenin aynısı olucak sabah öğlen arası bir elma yenebilir ben yiyemedim çünkü dişçideydik..

Birde öğlen yemeklerinde yoğurt ekleyebilirsin, ben ayran yaptım..:)

yok yok doğru söylüyodur o :)

hımmm biraz daha iyi benim et diyetine göre. olmazsa ben de yapayım 2 gün. sonuç ne olacak bakalım.

slm kizlar

yagmurgözlu sen 10 kiloyu kac haftada verdin baslangic kilomuz ayni bana daha bir hafta oldu henüz 1 kilo indim acayip kafayi bozdum ben ya rüyama bile giriyo kesin basarmam lazim
canım sen bana bakma buranın demirbaşı oldum ben...:)))))

benim metabolizma kendi kafasına göre çalışıyor..çokk uzun zaman oldu..tarihini ben bile

unuttum..bir ileri iki geri uğraşıp duruyorum..

hipotiroid var bende..metabolizma hızım çok düşük..kolay veremiyorum..bunada şükür deyip duruyorum işte...

yenam canım..bizim şirkette de eş çalıştırmıyolar..şirketlerin genel politikası sanırım..nolcak sanki çalıştırsalar..

oğluşuna geçmiş olsun...bütün çocuklar öyle canım yaaa..yeğenlerim hepsi ateş kusma ishal salgın mı var? yoksa mevsim geçişinden mi bilmiyorum.bilmiyorumkismile

kızlar uzun zaman sonra hafta sonum kaçamaksız geçti mutluyum..

cumartesi kuzenimle 90 dk semt parkında yürüdük..pazar günüde yürüyelim dedik ama gece oğluşu ateşlenmiş gidemedik..

annem ve kızkardeşimle çok eski bir komşumuza oturmaya gittik..neler neler yapmıştı..burda yazmıyım canınız çekmesin..ama ben naptımmm..yemedimmmm:)) sadece salatamı yedim şekersiz çayımı içtim..

bugünki menüm

SABAH
tiroid ilacı+ 1 bardak su
yolda
4 kuru kayısı+0,5 lt su

KAHVALTI
1 kk peynir
1 dilim ekmek ( tam buğday )
5 zeytin
çay

ARA
yeşilçay+1 galeta

AKŞAM
anneme çıkıcam belli değil

ARA
1 elma+ rezene çayı

ÖĞLE
1 çorba
1 tabak roka salatası ( yağsız )
1 dilim ekmek

hva yaz gibi çok güzel evde duramadım giyindik kızımla markete oradanda deniz kıyısına gidiyoruz

Ohhhh ne güzel...:)

Sorma yağmurum nasıl süzüldü hemen..Dediğin gibi salgın heralde...

akşam yemeği yaklaşıyor... ne yesem... ne yesem......

Öğlen ne yedin..??

Buldum simit..:))))

yürüyüşümüzü yaptık marketimize gittik geldik benim kız arabayıda istemiyor korkuyorum onunla bir yere gitmeye arabadan aşağı sarkıp durdu inmek istiyorallahtan çubuk krakerle oyaladım
yena geçmiş olsun canım

güsel msj yeni gördüm tatlım hşg aramıza nerelerdesin neler yapıyorsun görmeyeli,,,ben eepeyce kilo aldım çocuktan sonra 120 görmüştüm azimle buradaki arkadaşlarınd verdiği motivasyonla 112 deyim inş 80 leri görcem

arkadaşlar bu günkü menüm

sabah omlet

öğlen çeyrek ekmek tost

akşam nohut yhni,pilav

bu gün sebze yemeye vakit bulamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…