işte geldim burdayım....2 aydır rejim+yürüyüş+spor yapıyorum 1gr bile verebilmiş değilim(
inatla devam ediyorum...elbet kırılacak bir gün yağlarımın inadı:))
artık kilolu olmak istemiyorum...her yaz verip,kışın tekrar almak istemiyorum...dengem o kadar bozulmuş ki,artık vermiyor kiloları(
sabah kahvaltım
iki sıcak simit
bir düzine iri yeşil zeytin
accık da peynir....
klava: klava: klava: klava: klava: klava: klava: klava:
nasıl diyet yapacağım ben yaaaaaaaaa.............
ewetttttttttt...2 ay dolu dolu bitti..ve bennnn 93.2 kilodan 86.6 kiloya düşmüş bulunmaktayım..ağır ağır gidiyor kilolarım..çok mutluyum çok.......hihoyyyt
aa süpermiş bastır biraz da kadroya alsınlar seni:)
hahahhaa su böreğimi yaptın..
Olsun güzel olmuştur..sodalı börekte yapılııyor zaten..
sorma ben yoğunum eşimin şirket yazışmalarını yazıyorum pc de..Hemde ücret karşılığında..:))
biliyosun ben büro yönetimi mezunuyum,onların şirketlerinde bu tür işlere bakan ofiste eleman eksikliği var..
Ben talip oldum..:)) kabul edildi bir kaç hafta sürücek..O yüzden o kadar mutluyumki..
her boş bulduğum anda yazı yazıyorum..
Çok eğlenin ,mayonuda götür denize girersin belki..
canım makine arkadaşta gelmedi hala ooff off. güzel oldu ama biliyor musun? hatta keşke güzel olmasaydı da o kadar yemeseydim dedim:kedi:dilencii böreğin fotoğrafını koysan ya..:)))
dilenci, derin merhaba... nasılsınız???
dilencii beni işe almazlar çünkü şirket politikası eşler çalışamaz,yani orda tanışıp evlendin oluyorda..Evlendikten sonra olmazmış..cıx cıx cıx..
Sanki ben oraya başlasam eşimin iş performansını düşürücem te allam ya...:roflol:
Neyse yürümüşsün çok iyi olmuş..Kilo bile verebilirsin,bende durumlar kötü yine o uğursuz rakamı gördüm haftasonum bi iyi bi kötü geçti..
İki günlük protein diyeti yapıp çizelgemdeki rakamı görmek en azından isteğim..:)) Bugün başladım umarım bi aksilik olmaz,oğlum yine rahatsız ishal,ateş ve sıfır iştah...
1 simit 4 dilim ekmek demek yalnız 2 simit cok fazla o yuzdensabah kahvaltım
iki sıcak simit
bir düzine iri yeşil zeytin
accık da peynir....
klava: klava: klava: klava: klava: klava: klava: klava:
nasıl diyet yapacağım ben yaaaaaaaaa.............
aa çok ilginç. eşin seni kandırmıyo di mi:) şeyden herhalde kayırma gibi görünür diye eşleri almıyolardır.
yok cnm kilo vermedim aldım hatta. ben de öyle protein ağırlıklı düşünüyordum nasıl yapıyorsun bana yazsana. bi kaç günü kurtaralım bari.
:roflol::roflol: Benimde aklıma geldi o...neyse güvenmek zorundayım sonuçta iki çocuğumun babası,dur ben bi araştırayım iyice..:roflol::roflol:
Diyeti söylüyorum. sabah bir haşlanmış yumurta,100gr.lıght peynir,ben hiç sevmedim lıght peyniri yarısını anca yiyebildim..
Öğlen bir porsiyon tavuk göğsü haşlama sevmediğim için küçük doğrayıp baharatlayıp bol acılı teflonda pişrdim sıfır yağ tabii..yanında salata,ben üşendim salatalık domates söğüş yedim..
Akşam öğlenin aynısı olucak sabah öğlen arası bir elma yenebilir ben yiyemedim çünkü dişçideydik..
Birde öğlen yemeklerinde yoğurt ekleyebilirsin, ben ayran yaptım..:)
canım sen bana bakma buranın demirbaşı oldum ben...:)))))slm kizlar
yagmurgözlu sen 10 kiloyu kac haftada verdin baslangic kilomuz ayni bana daha bir hafta oldu henüz 1 kilo indim acayip kafayi bozdum ben ya rüyama bile giriyo kesin basarmam lazim
dilencii beni işe almazlar çünkü şirket politikası eşler çalışamaz,yani orda tanışıp evlendin oluyorda..Evlendikten sonra olmazmış..cıx cıx cıx..
Sanki ben oraya başlasam eşimin iş performansını düşürücem te allam ya...:roflol:
Neyse yürümüşsün çok iyi olmuş..Kilo bile verebilirsin,bende durumlar kötü yine o uğursuz rakamı gördüm haftasonum bi iyi bi kötü geçti..
İki günlük protein diyeti yapıp çizelgemdeki rakamı görmek en azından isteğim..:)) Bugün başladım umarım bi aksilik olmaz,oğlum yine rahatsız ishal,ateş ve sıfır iştah...
hva yaz gibi çok güzel evde duramadım giyindik kızımla markete oradanda deniz kıyısına gidiyoruz
canım sen bana bakma buranın demirbaşı oldum ben...:)))))
benim metabolizma kendi kafasına göre çalışıyor..çokk uzun zaman oldu..tarihini ben bile
unuttum..bir ileri iki geri uğraşıp duruyorum..
hipotiroid var bende..metabolizma hızım çok düşük..kolay veremiyorum..bunada şükür deyip duruyorum işte...
yenam canım..bizim şirkette de eş çalıştırmıyolar..şirketlerin genel politikası sanırım..nolcak sanki çalıştırsalar..
oğluşuna geçmiş olsun...bütün çocuklar öyle canım yaaa..yeğenlerim hepsi ateş kusma ishal salgın mı var? yoksa mevsim geçişinden mi bilmiyorum.bilmiyorumkismile
akşam yemeği yaklaşıyor... ne yesem... ne yesem......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?