Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Bugün yediklerini şuraciğa iliştireyim yoksa ucu kaçıyor sonra.
Sabah
Tavada az yağlı 2 yumurta
1/2kk kaşar peyniri
Domates salatalık
papatya ekmeğin 1 yaprağı
Şekersiz çay

Ara
3 ceviz
1 dilim karpuz

Öğlen
1 tabak kıymalı bamya

Ara
Diyet limonata
2 ceviz

Akşam
Kabak yemeği
Yoğurt

Ara
1 dilim karpuz
1 avuç kabak çekirdeği
Evden çıkamadığım gibi evde de spor yapamadım bugün. Ufaklık tüm zamanımı aliyor . Yürüyüş e zaman bulmam lazım .

Iyi geceler kizlar
Gece yorgundum giremedim uyuyakaldim kizlar yatinca
Kickboks maci vardi burda aksam esim onu izlemeye gitti yemekten sonra. Butun gun kizlarla yalnizdim bir de temizlik yaptim bugun.
Aslinda dusunceli kocam gideyim mi diye sordu gitme desem gitmezdi. Her zaman biyle organizasyonlar gelmiyor sonucta ayagimizin dibine. Bende git dedim degisiklik olur.

S.a. bende araniza katilabilirmiyim. Kilomu ve yediklerimi yazmaya birilerinden utanip az yemeye ihtiyacim var
Hoşgeldin
Yavaş yavaş sağlıklı beslenme moduna giriyorum.azicik da hareket edebilsem super olucak. Bebekle dışarı çıkmak yorucu oluyor . Eşim kayınvalideleri köye götürdü . Evde cocillarla kaldim Buyuk sıkılmasın diye kizma birader oynuyoruz 1 saatdir .telefonu eline alsin istemiyorum . Bizim evde televizyon yok. Haliyle sikiliyor cocuk . Sabahtan beri kitap okudu Odev yapti . Disari çıkarsak oda hava alır hem. Küçüğü doyurayım da 1 saatlik bile olsa çıkalım en iyisi.
3-4 gün kaçamamışız beslenir isem düzene girerim diye umuyorum . Bu haftadan ümitliyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…