Bizim köyde ona brunch diyorlar
Afiyet olsun canım
Sabahtan beri betülü yıkıyoruz :) sürekli banyo istiyor..
Hala kahvaltı yapmadım ben.. dün gece geç yattık evdekiler uyuyor, betülü yedirdim ben de onların kalkmasını bekliyorum..
S.a. bende araniza katilabilirmiyim. Kilomu ve yediklerimi yazmaya birilerinden utanip az yemeye ihtiyacim var
Bonusum bugün tam iki aylik oldu küçüğum . Sezeryan oldu doğumum . Normali hiç düşünmedim zorlayıcı bir hamilelikti canim. Gebelik şekeri çıktı . Karaciger değerleri yükseldi son ay . Onceden gecirdigim iki fitik ameliyati da var Zaten yaş 40 in üstü olunca dr um hiç önermedi normali .Sozen Doğumun nasıl oldu? Zaten spor için erken sen hiç davranma. Doğum sonrası hantallığı oluyor kilolu annede ve daha minicik bebeğe adapte oluyoken kilo vereyim spora başlayayım derdine düşüyor.
Bende geçtim o yoldan. Boş vaktinde uyuman en güzeli senin için.
Cok gecmis olsun InsaAllah bir daha olmaz. Bebeklerde kan gormek cok uzucu oluyoBonusum bugün tam iki aylik oldu küçüğum . Sezeryan oldu doğumum . Normali hiç düşünmedim zorlayıcı bir hamilelikti canim. Gebelik şekeri çıktı . Karaciger değerleri yükseldi son ay . Onceden gecirdigim iki fitik ameliyati da var Zaten yaş 40 in üstü olunca dr um hiç önermedi normali .
Doğumda ve sonrasında çok zorlandım haklısın . Ama şükür düzene girdik sayılır . Emzirme meselesi dışında sorun kalmadı . Ağır spor yapmayı hiç düşünmüyorum . Benim yapabileceğim en güzel spor yürüyüş. Zaten vücutta en çok enerji diz ile kalça arasındaki bölgede harcanirmiş .Yürüyüş en iyisi bence ama zaman bulamiyorum malesef Bugun 1 saatligine ciktik yüregim ağzıma geldi . Hava rüzgarlı idi bebek arabasında giderken birden ağlamaya başladı .bir baktım dudağının kenarında kan var. Ağzının içi hep kan olmuş . Anlayamadım acile mi gideyim eve mi gideyim bilemedim. Eve geldik koşa koşa . Damağı kanamış eve gecince durdu sukur ama neden anlayamadık. Inşallah başka bişey degildir .
Bende geçtiğimiz 5-6 hafta kendime izin verdim tam 5 kilo aldim . Karar senin tabi
Amin canim hepimizindeCok gecmis olsun InsaAllah bir daha olmaz. Bebeklerde kan gormek cok uzucu oluyo
Daha yeni dogum yapmissiniz sayilir Allah yardimciniz olsun
ayrılma burdan dönüşü zor yollara girersin. yine yapabilirsin pes etme ne olur. hiçbirimiz için kolay değil
Gecmis olsun cnmBonusum bugün tam iki aylik oldu küçüğum . Sezeryan oldu doğumum . Normali hiç düşünmedim zorlayıcı bir hamilelikti canim. Gebelik şekeri çıktı . Karaciger değerleri yükseldi son ay . Onceden gecirdigim iki fitik ameliyati da var Zaten yaş 40 in üstü olunca dr um hiç önermedi normali .
Doğumda ve sonrasında çok zorlandım haklısın . Ama şükür düzene girdik sayılır . Emzirme meselesi dışında sorun kalmadı . Ağır spor yapmayı hiç düşünmüyorum . Benim yapabileceğim en güzel spor yürüyüş. Zaten vücutta en çok enerji diz ile kalça arasındaki bölgede harcanirmiş .Yürüyüş en iyisi bence ama zaman bulamiyorum malesef Bugun 1 saatligine ciktik yüregim ağzıma geldi . Hava rüzgarlı idi bebek arabasında giderken birden ağlamaya başladı .bir baktım dudağının kenarında kan var. Ağzının içi hep kan olmuş . Anlayamadım acile mi gideyim eve mi gideyim bilemedim. Eve geldik koşa koşa . Damağı kanamış eve gecince durdu sukur ama neden anlayamadık. Inşallah başka bişey degildir .
Mutlu pazarlar
huzurunmeraklisi çok uzadı senin hastalık tekrarmı gitsen?
sabah erkenden gideceğim, olmuyor böyle
ses, koku, tad
özledim valla
Hemende özlene güzel işte tat yok ne yersen ye
Merhaba canım
Hadi geçmiş olsun ..
Nasılsın ?
Cok gecmis olsun iyi misin agrin varmi
Cok gecmıs olsun
Cok gecmis olsun canm.cabucak toparlanrsn ins.bonus ablana da gecmis olsun.bize de kiz butun gece kustu serum falan verdk bugun de hep uyuyo
He pişt ya :))
Aman gozunu seveyim banlanma o isler tü k..
He aynn sabah acken kilomu bildiririm biraz daha kilo alayim da belki bi operasyon olur dedik sabah ola hayrola
Rabbim sifa versib
Vuuuuu napmişsin ep mi boyle oldu yoksa bu haftaya ozel mi :))))
sagol cnm
teşekkür ederim cnm
tekrar geçmişolsun cnm
size de geçmiş olsun cnm Allah şifa versin
Geçmiş olsun canım
60kiloyum fulyacım çoook geçmiş olsun kurtardın inş
Hayirli cumalar
Geçen hafta 82.0
Bu hafta 79.7
Spor 20 dk
Bonus ablana Allah şifa versin
60kiloyum geçmiş olsun tatlım
bengisu022 kızına acil şifalar diliyorum
Başka hasta olan var mıydı hatırlayamadım
Amine Busra evde yapılabilen dondurmalar var içersine yoğurt ve mevsim meyvesi ilave edilerek yapılan bunların diyete bi zararı olacagini sanmıyorum.
Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim . Çok şükür bugün biraz daha iyiyim. Ağrı , Ateş , acı , vücut yorgunluğu ve hareket kısıtlılığı çok yordu beni. Zamanla daha iyi olcak inşallah. Ateş bitti en azından çok şükür.çok geçmiş olsun canım
hayırlı olsun inşallah çok mutlu olursun yeni yerinde
çooook çok geçmiş olsun canım, şimdi nasılsın
çok sevindim iyi olmana. İnşallah en kisa zamanda normal yaşantına dönersinArkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim . Çok şükür bugün biraz daha iyiyim. Ağrı , Ateş , acı , vücut yorgunluğu ve hareket kısıtlılığı çok yordu beni. Zamanla daha iyi olcak inşallah. Ateş bitti en azından çok şükür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?