Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Kendimi tanitiyim. 37 yasindayim. Buyugu 10 ortancasi 7 kucugu 14 aylik 3 cocuk annesiyim.. ucude oglan oldugundan isim hic bitmiyo. 63 kiloyla 12 sene once evlendim. Dogumlarda ilkinde 30 digerinde 25 sonuncusunda 12 kilo aldim. En az 3. Hamilelikte aldim ama en kilolu onda hamile kaldim. 88 kiloyla hamile kalip 100 le doguma gittim. Suan 89 civariyim tam bilmiyorum misafirlikten dolayi. Daha once ikinci dogumdan sonra 2. Takima uye olup 70 e kadar inmistim. Sonra duzensiz eve girip cikislar ve cocuklardan kalanlari ziyan olmasin diye yemekle 88 oluverdim. 75 le 70 arasi olup dahada kilo almamak istemiyorum. Cok tanidik bir soz olucak ama bu sefer kararliyim InsaAllah bu kilolardan kurtulucam. Birbirimize destek olursak cok daha guzel olur diye dusunuyorum. Grupta kural varmi herseyi okuyamadim malum bebekle cok bos vakit olmuyo

Bizim köyde ona brunch diyorlar

Afiyet olsun canım

Bizim koydede cocuklardan anca firsat buldum deniyor

Sabahtan beri betülü yıkıyoruz :) sürekli banyo istiyor..

Hala kahvaltı yapmadım ben.. dün gece geç yattık evdekiler uyuyor, betülü yedirdim ben de onların kalkmasını bekliyorum..

Benimkiler erkenciydi bugun

S.a. bende araniza katilabilirmiyim. Kilomu ve yediklerimi yazmaya birilerinden utanip az yemeye ihtiyacim var

Hosgeldin cnm

Bonusum bugün tam iki aylik oldu küçüğum . Sezeryan oldu doğumum . Normali hiç düşünmedim zorlayıcı bir hamilelikti canim. Gebelik şekeri çıktı . Karaciger değerleri yükseldi son ay . Onceden gecirdigim iki fitik ameliyati da var Zaten yaş 40 in üstü olunca dr um hiç önermedi normali .
Doğumda ve sonrasında çok zorlandım haklısın . Ama şükür düzene girdik sayılır . Emzirme meselesi dışında sorun kalmadı . Ağır spor yapmayı hiç düşünmüyorum . Benim yapabileceğim en güzel spor yürüyüş. Zaten vücutta en çok enerji diz ile kalça arasındaki bölgede harcanirmiş .Yürüyüş en iyisi bence ama zaman bulamiyorum malesef Bugun 1 saatligine ciktik yüregim ağzıma geldi . Hava rüzgarlı idi bebek arabasında giderken birden ağlamaya başladı .bir baktım dudağının kenarında kan var. Ağzının içi hep kan olmuş . Anlayamadım acile mi gideyim eve mi gideyim bilemedim. Eve geldik koşa koşa . Damağı kanamış eve gecince durdu sukur ama neden anlayamadık. Inşallah başka bişey degildir .

Bugun ki menü mü yazayim unutmadan . Öyle bir unutkanlık var ki Sabah yediğimi bile unutuyorum. Ama yemediğim aklımdan çıkmıyor . Mesela sabah eşim gitmeden simit almis mutfağa bırakmış yemedim. Öğlen evde çocuklar vardı dondurma verdim her birine ben yemedim. Yürüyüş e gittiğimizde oğlum pizza istedi yanında patates kızartması ona aldim ben yemedim. Bunlar aklımda hep . Ama ne yediğimi yazmak için bir saat düşünüyorum

Sabah
2 yumurta haşlama
Domates salatalık
1kk peynir
1kk tahinli helva
2 ceviz
4 zeytin

Ara
3-4ceviz

Öğlen
Kabak yemeği
1 kase yoğurt

Akşam
1.5 tabak etli patates yemeği
3 kaşık yoğurt
Karpuz

Cok gecmis olsun InsaAllah bir daha olmaz. Bebeklerde kan gormek cok uzucu oluyo
Daha yeni dogum yapmissiniz sayilir Allah yardimciniz olsun

Bende geçtiğimiz 5-6 hafta kendime izin verdim tam 5 kilo aldim . Karar senin tabi

ayrılma burdan dönüşü zor yollara girersin. yine yapabilirsin pes etme ne olur. hiçbirimiz için kolay değil

Gunaydin kizlarrr

Gecmis olsun cnm

Merhaba canım

Hadi geçmiş olsun ..
Nasılsın ?
Cok gecmis olsun iyi misin agrin varmi
Cok gecmıs olsun
Cok gecmis olsun canm.cabucak toparlanrsn ins.bonus ablana da gecmis olsun.bize de kiz butun gece kustu serum falan verdk bugun de hep uyuyo
yi aksamlar
60kiloyum gecmis oldun cnm
Amine Busra supersinnn devam
Bonus gecmis olsun
İyi akşamlar kızlar

60kiloyum geçmiş olsun
, daha iyisindir umarım
sagol cnm

teşekkür ederim cnm

tekrar geçmişolsun cnm

size de geçmiş olsun cnm Allah şifa versin
Geçmiş olsun canım
60kiloyum fulyacım çoook geçmiş olsun kurtardın inş
çok geçmiş olsun canım

hayırlı olsun inşallah çok mutlu olursun yeni yerinde

çooook çok geçmiş olsun canım, şimdi nasılsın
Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim . Çok şükür bugün biraz daha iyiyim. Ağrı , Ateş , acı , vücut yorgunluğu ve hareket kısıtlılığı çok yordu beni. Zamanla daha iyi olcak inşallah. Ateş bitti en azından çok şükür.

çok sevindim iyi olmana. İnşallah en kisa zamanda normal yaşantına dönersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…