Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Fulyacim cok gecmis olsun ins. Bundan sonra rahat edersin

Herkese hayirli gunler. Daha oncede yazmistim ama evde net iyi cekmediginden gelmemis. Bugunum diyet acisindan guzel gecti cok sukur. Eve donup tartilip leslie yapmaya baslamak icin sabirsizlaniyorum. Burda bir komsu 11 kilo vermis onunla konusmak beni cok motive etti

Herkese iyi geceler
60kiloyum operasyon geçirdiniz sanirim . Çok geçmiş olsun.
Bugun de diyet yönünden güzel bir gündü şükür ama evde idim tüm gün. Belim de ağrıdığı için hiç hareket yok malesef . Belki yarın çıkarız dışarı da yürüyebilirim .
Tükettiklerimi yazayım
Sabah
Çeyrek kaşarlı tost
1Yumurtalı melemen
1kk beyaz peynir
1kk tahinli helva
Salatalık
Şekersiz çay

Ara 3 -4 ceviz içi

Öğlen
Bulgur pilavı
Etli patetes yemeği
Yoğurt

Ara
2ceviz

Akşam
Salata

Benim büyük oğlan ısrarla pasta yapmamı istedi bugün . Yaptım ama parmağıma değen kısmı bile yalamadım buda benim için ayrı bir sınav işte. Umarım devam ettiririm. Sabah tartılıyoruz sanirim . Fire vermemeye calisiyorum .

Tebrikler harika gidiyosun yarin guzel bir eksi gelicek bence :)

Tebrikler harika gidiyosun yarin guzel bir eksi gelicek bence :)
Insallah aijoo cum diyete yeni başladığım için eksi olur diye umuyorum. Spor yok hareket yok onlarda çok önemli . Inşallah yürüyüşe başlayabilirim bu hafta . Sen kisa surede cok guzel zayıflamışsın ben o kadar veremesemde "haftada 1 kilo aliyorum son 1 aydır" kilo almaktan kurtulurum.

Benden hızlı veren çok ben agir agir ilerlemeye calisiyorum

Çok teşekkür ederim evet ameliyat oldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…