Fulyacim cok gecmis olsun ins. Bundan sonra rahat edersinArkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim . Çok şükür bugün biraz daha iyiyim. Ağrı , Ateş , acı , vücut yorgunluğu ve hareket kısıtlılığı çok yordu beni. Zamanla daha iyi olcak inşallah. Ateş bitti en azından çok şükür.
Amin canımçok sevindim iyi olmana. İnşallah en kisa zamanda normal yaşantına dönersin
Amin canım. Çok yoruyordu artık beni. Şimdi kanı toparlıcam o kadar.Fulyacim cok gecmis olsun ins. Bundan sonra rahat edersin
Fulyacim nerede oldun ameliyatı ?Amin canım. Çok yoruyordu artık beni. Şimdi kanı toparlıcam o kadar.
Tebrikler harika gidiyosun yarin guzel bir eksi gelicek bence :)Herkese iyi geceler
60kiloyum operasyon geçirdiniz sanirim . Çok geçmiş olsun.
Bugun de diyet yönünden güzel bir gündü şükür ama evde idim tüm gün. Belim de ağrıdığı için hiç hareket yok malesef . Belki yarın çıkarız dışarı da yürüyebilirim .
Tükettiklerimi yazayım
Sabah
Çeyrek kaşarlı tost
1Yumurtalı melemen
1kk beyaz peynir
1kk tahinli helva
Salatalık
Şekersiz çay
Ara 3 -4 ceviz içi
Öğlen
Bulgur pilavı
Etli patetes yemeği
Yoğurt
Ara
2ceviz
Akşam
Salata
Benim büyük oğlan ısrarla pasta yapmamı istedi bugün . Yaptım ama parmağıma değen kısmı bile yalamadımbuda benim için ayrı bir sınav işte. Umarım devam ettiririm. Sabah tartılıyoruz sanirim . Fire vermemeye calisiyorum .
Insallah aijoo cum diyete yeni başladığım için eksi olur diye umuyorum. Spor yok hareket yok onlarda çok önemli . Inşallah yürüyüşe başlayabilirim bu hafta . Sen kisa surede cok guzel zayıflamışsınTebrikler harika gidiyosun yarin guzel bir eksi gelicek bence :)
Benden hızlı veren çok ben agir agir ilerlemeye calisiyorumInsallah aijoo cum diyete yeni başladığım için eksi olur diye umuyorum. Spor yok hareket yok onlarda çok önemli . Inşallah yürüyüşe başlayabilirim bu hafta . Sen kisa surede cok guzel zayıflamışsınben o kadar veremesemde "haftada 1 kilo aliyorum son 1 aydır" kilo almaktan kurtulurum.
Çok teşekkür ederim evet ameliyat oldum.Herkese iyi geceler
60kiloyum operasyon geçirdiniz sanirim . Çok geçmiş olsun.
Bugun de diyet yönünden güzel bir gündü şükür ama evde idim tüm gün. Belim de ağrıdığı için hiç hareket yok malesef . Belki yarın çıkarız dışarı da yürüyebilirim .
Tükettiklerimi yazayım
Sabah
Çeyrek kaşarlı tost
1Yumurtalı melemen
1kk beyaz peynir
1kk tahinli helva
Salatalık
Şekersiz çay
Ara 3 -4 ceviz içi
Öğlen
Bulgur pilavı
Etli patetes yemeği
Yoğurt
Ara
2ceviz
Akşam
Salata
Benim büyük oğlan ısrarla pasta yapmamı istedi bugün . Yaptım ama parmağıma değen kısmı bile yalamadımbuda benim için ayrı bir sınav işte. Umarım devam ettiririm. Sabah tartılıyoruz sanirim . Fire vermemeye calisiyorum .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?