Gecmis olsun. Ne ameliyati oldunuzÇok teşekkür ederim evet ameliyat oldum.
Pazartesi kontrol tartisi bildirmeye baslamistik bir zamanlar
ben hâla alamadim. Zaten son 4 gundur hic verimli degil diyet moralim bozuk. Benim diyetisyen onermisti canimDegisiklik olsun dedim leslie brisk walk diye bir video vardi 23 dk onu yaptim.
Simdide turk kahvemi iciyorum. Pisirirken icerisine 1 tk hindistancevizi yagi koydum. Cok baskin gelmedi tadi. Yumusak icimli gibi oldu sanki.Amine Busra sana obermisti sanki diyetisyenin di mi cnm yanlis hatirlamiyorum
Yagi alali cok olmustu balkonda dolapta duruyordu bi cikardim sivi olmus. Dedim bizuldu mu acaba beyaz kati birseydi bu. Uzerine okudum 24 derecenin uzerinde sivi hale gecebilir katiyken terayag yerine siviyken salatalara kullanilabilir yaziyordu. Havalar isininca yagda erimis demekki.
Canım çok geçmiş olsunGünaydın kızlarrr
Cok iyi donmussun.ben on gunluk bayram tatilinde annemlerden 6kilo alarak döndüm.on ayda yaptigim diyet on gunde yalan olduHayirli sabahlar. Bu sabah kilom 87.7. Cok sukur pannemdeki kalisimi arti 300gr. La tamamladim. Rdjimdeyim diyip durdum yoksa annem kesin daha fazla artiyla yollardi beni
Son temizlikten sonra karar verdim evde kullanmadgm altınbileolsa tutmayacam cikaracam diye .en son ne zaman kullandim diye duşününce uzunbi zamansa veriyorm birilerineEvde hicbiseyleri atamıyorum ben. Yok onun hatırası var ,yok bunu belki giyerim yok şöyle yok böyle diye istifliyorum resmen. Büyüğün anaokulunda çizgi çalışmalarıni dahi kiyip atamıyorum . Geçen samimi arkadaşlar geldi zorla kıyafetlerimin bir kısmını alıp gittiler
36 bede elbiselerim 38 beden etek ceketler duruyordu kıyıp veremiyordum . Birsürü kıyafeti alıp gittiler . Evde az da olsa yer acildi . Artık bazı şeyleri elden çıkarıcam karar verdim. Sığamıyorum eve . Eşim 15 yıl önceki kazağını attırmaz oğlum kartondan yaptığı resimi artırmaz ben kıyafet ayakkabı hele çantalar . 3 valiz dolusu kol çantam var . Ama su an kullandigimi 5 aydir değiştiremedim. Çünkü biyerlere tıkmışım bulamıyorum . Benim gibi olan var mi merak ediyorum
Emzirmede kullaniliyo mu?sen de emziriyorsun diye hatrlyrmben hâla alamadim. Zaten son 4 gundur hic verimli degil diyet moralim bozuk. Benim diyetisyen onermisti canim
Yok canim bende hasibe de emzirmiyoruzEmzirmede kullaniliyo mu?sen de emziriyorsun diye hatrlyrm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?