Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın (tünaydın) kızlar

cuma 93.5
bugün 94.2

hafta sonu ekstra bir şey yapmıyorum ama neden ısrarla pazartesileri artı çıkıyorum bilmiyorum. neyse cumaya gider nasılsa yani inşallah.

bende mesajı kahvaltı yaparken yazdım. alıntıları ekledim. sonra kızlara baktım yiyorlar mı diye. meryemi yatağına attım bir ihtimal kendisi uyur mu acaba diye. sonra aidatı komşuya vermeye çıktım birazdan temizlikçiler para toplamaya gelir diye. biz kapıda konuşurken geldiler zamanlamam süper meryem uyumadı mama yedirip uyuttum. balkondaki ayakkabıların büyük bir kısmını topladım sadece bir kaç kalın bot hafif nemli gibi geldi onları bıraktım ( buraya yazmadım galiba dünden önceki akşam ayakkabılıktaki bütün ayakkabıları yıkadım. kocam ıslak terliğini poşetiyle ayakkabılığa koyunca küf kokutmuş her yeri. diğer ayakkıbılarada sinmiştir belki diye hepsini yıkadım. müsayit zamanda tekrar kutularına konulup kaldırılacak şimdilik bir köşede bekliyorlar)

ayyy ne yazdım beeee

en güzel yerine gelelim. şimdi de kiraz sapı çayımı demledim. balkonda efil efil size yazıp çayımı yudumluyorum. sonra 2 mile leslie yapıp işe başlıcam. önce iş yaparsam spor kalır.

bugün inşallah sakarya parka gideriz. hava biraz daha iyi görünüyor.

Degisiklik olsun dedim leslie brisk walk diye bir video vardi 23 dk onu yaptim.

Simdide turk kahvemi iciyorum. Pisirirken icerisine 1 tk hindistancevizi yagi koydum. Cok baskin gelmedi tadi. Yumusak icimli gibi oldu sanki. Amine Busra sana obermisti sanki diyetisyenin di mi cnm yanlis hatirlamiyorum

Yagi alali cok olmustu balkonda dolapta duruyordu bi cikardim sivi olmus. Dedim bizuldu mu acaba beyaz kati birseydi bu. Uzerine okudum 24 derecenin uzerinde sivi hale gecebilir katiyken terayag yerine siviyken salatalara kullanilabilir yaziyordu. Havalar isininca yagda erimis demekki.

ben hâla alamadim. Zaten son 4 gundur hic verimli degil diyet moralim bozuk. Benim diyetisyen onermisti canim

Hayirli aksamlar. Duzenli menu yaziyim diye aksamida ekliyim dedim
Bana gore yemek olmadigindan cavdarli sandvic ekmegine peynir koyup biraz karpuzla yedim. Leslei yapiyim derken misafir geldi daha yeni gittiler bugunluk kaldi. Yarina eksili uyanirim InsaAllah

menümü vereyim

10:40 1.5 haşlama+1tam yumurtanın sarısı (kızlardan kalınca onlarıda yedim) 1 domates, 1 salatalık, 1 dlm tam tahıllı ekmek, 1 dlm az yağlı üçgen peynir (emine pembe ambalajlı inekli peyniri merak etti aldırdı sevmedi bana kaldı bir kaç tane daha var içinde) 5i bir yerde çay

11:30 kiraz sapı çayı

13:00 leslie (23 dk)

13:30 1 tk hindistan cevizi yağlı türk kahvesi

15:00 450 ml ayran. ortaya karışık yemek (200 gr tavuk göğsü, 1 sb haşlanmış nohut, 1 çay bardağı haşlanmış maş fasülyesi, 100 gr haşlanmış kinoa. dondurucudan elime bunlar geçti hemen bir yemek yapayım istedim. tavuğu soteledim baharatladım. diğer haşlanmış malzemelerle karıştırıp ocakta bir kaç kez çevirdim. yarısını yedim yarısını yrn öğlene sakladım)

17:30 3 adet cakepops (kaçamaaakkkk instagramda ekli olanlar görmüştür )

19:00 1 kase taarhana çorbası, baamya yemeği ve 1 kase yoğurt

21:30 1 avuç içi çiğdem. parkta çitledik epeydir yemiyordum (kaçamaaakkkk)

iyi geceler
Idare eder bir gündü diyebilirim . Akşam ufak bir kaçamak dışında sorun yok aslinda . Hatta gün içinde 1 saat yürüyüş bile yaptım

Sabah evdekilere gözleme yaptım ama yemedim
Gelelim yediklerime

Sabah
3 kurukayisi
2 yumurta haşlama
1kk peynir
1kk tahinli helva
Domates
3 zeytin
2 ceviz
Ara
1 bardak şekersiz limonata

Öğlen
Etli patetes yemeği
Bulgur pilavı
Yoğurt

Ara
4 ceviz

Akşam
kavurma
Salata
Kavun

Ara
3 çizi
1 avuç kabak çekirdeği

Çizi olmadi biliyorum .Akşam yemekten sonra görümcem çay yapmış ailecek parka gittik oturduk . Orda diyet yapıyorum demek istemedim.aldim çizi ve kabak çekirdeği ama çok değil . Gündüz süt sağıp babaya bıraktım ufaklığa baktı 2 saat kadar dışarı çıktım bende .gümüş küpelerim vardı hep biyerleri kırık . Onları tamire verdim. Tekini kaybettiğim altın bir küpem vardı .yillardir duruyordu arkadaşların hediyesi diye.onu bozdurdum epey para verdiler şasirdim.tek küpe icin 250 lira . Çocuklara 2 parca bişey aldim onu da oraya verdim .Hayat nasıl pahalanmiş . Allah darda olanlara yardım etsin .

Evde hicbiseyleri atamıyorum ben. Yok onun hatırası var ,yok bunu belki giyerim yok şöyle yok böyle diye istifliyorum resmen. Büyüğün anaokulunda çizgi çalışmalarıni dahi kiyip atamıyorum . Geçen samimi arkadaşlar geldi zorla kıyafetlerimin bir kısmını alıp gittiler
36 bede elbiselerim 38 beden etek ceketler duruyordu kıyıp veremiyordum . Birsürü kıyafeti alıp gittiler . Evde az da olsa yer acildi . Artık bazı şeyleri elden çıkarıcam karar verdim. Sığamıyorum eve . Eşim 15 yıl önceki kazağını attırmaz oğlum kartondan yaptığı resimi artırmaz ben kıyafet ayakkabı hele çantalar . 3 valiz dolusu kol çantam var . Ama su an kullandigimi 5 aydir değiştiremedim. Çünkü biyerlere tıkmışım bulamıyorum . Benim gibi olan var mi merak ediyorum

Hayirli sabahlar. Bu sabah kilom 87.7. Cok sukur pannemdeki kalisimi arti 300gr. La tamamladim. Rdjimdeyim diyip durdum yoksa annem kesin daha fazla artiyla yollardi beni
Cok iyi donmussun.ben on gunluk bayram tatilinde annemlerden 6kilo alarak döndüm.on ayda yaptigim diyet on gunde yalan oldu

Son temizlikten sonra karar verdim evde kullanmadgm altınbileolsa tutmayacam cikaracam diye .en son ne zaman kullandim diye duşününce uzunbi zamansa veriyorm birilerine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…