Gunaydinlar herkeseGünaydın
Geçen haftaki her gün yürüyüş topuğumu ağrıtmıştı dinlendirdim 2-3 gün.
Şimdi çıkıp yürüyücem.
Pazartesi bildirimi
Cuma 102.5
Pazartesi 103.8
Fark +1,3
Haftasonu biraz saldım yedim herşeyden.
Sonucu şişkinlik ve huzursuzluk.
21 gün değil ama 18 günü falan idare ettim şöyle böyle.
Bugün yeniden saymaya başlıycam bu sefer 21 günü tamamlamak istiyorum.
Ne kadar olursa artık.
Hatırası olan şeylere aşırı kıymet veriyorum . O yüzden de 20 yillik kiyafetleri bile sakladığım oluyor işte ... ufak ufak bişeyleri elden çıkardıkça düzene girer belkiSon temizlikten sonra karar verdim evde kullanmadgm altınbileolsa tutmayacam cikaracam diye .en son ne zaman kullandim diye duşününce uzunbi zamansa veriyorm birilerine
Gecmis olsun cnm durum vahimEvde hicbiseyleri atamıyorum ben. Yok onun hatırası var ,yok bunu belki giyerim yok şöyle yok böyle diye istifliyorum resmen. Büyüğün anaokulunda çizgi çalışmalarıni dahi kiyip atamıyorum . Geçen samimi arkadaşlar geldi zorla kıyafetlerimin bir kısmını alıp gittiler
36 bede elbiselerim 38 beden etek ceketler duruyordu kıyıp veremiyordum . Birsürü kıyafeti alıp gittiler . Evde az da olsa yer acildi . Artık bazı şeyleri elden çıkarıcam karar verdim. Sığamıyorum eve . Eşim 15 yıl önceki kazağını attırmaz oğlum kartondan yaptığı resimi artırmaz ben kıyafet ayakkabı hele çantalar . 3 valiz dolusu kol çantam var . Ama su an kullandigimi 5 aydir değiştiremedim. Çünkü biyerlere tıkmışım bulamıyorum . Benim gibi olan var mi merak ediyorum
Gunaydinlar herkese
Bonuscum 21 gün diyeti tam olarak nedir ? Muhtemelen ben yapamam emzirme döneminde ama yinede merak ettim. İşe yarıyor mu bu arada .
Gunaydinlar herkese
Bonuscum 21 gün diyeti tam olarak nedir ? Muhtemelen ben yapamam emzirme döneminde ama yinede merak ettim. İşe yarıyor mu bu arada .
Bende senin kadar olmasamda biraz istifciydim ama baktim zaten lazim oldukca gidip yenisini aliyorum ozaman eskiler yuk olmaktan baska bir ise yaramiyo bir sene boyunca kullanmadigim hicbirseyi saklamiyorum. Sadece cocuklatin kiyafeti bile yetiyo bana. Arada 3 yas olunca onlari bazanin altina kaldirip yaz basi bide kis basi komple cikartip dolap yerlestiriyorum. Aslinda cantalarima bende kiyamiyodum ama dedigin gibi iki cantadan fazlasini zaten kullanmadigimi fark ettim. Marka olanlari bunlarda 6 tane galiba sakladim digerlerini verdim inan cok rahatliyosun. Artik hic biriktirmiyorum cok ihtiyacim olmadanda almiyorumHatırası olan şeylere aşırı kıymet veriyorum . O yüzden de 20 yillik kiyafetleri bile sakladığım oluyor işte ... ufak ufak bişeyleri elden çıkardıkça düzene girer belki
Canim benim kalcam sagolsun biraz fazla buyudu. Artik annemde iki kere soyliyip ucuncude israr etmiyo yiyim diyeCok iyi donmussun.ben on gunluk bayram tatilinde annemlerden 6kilo alarak döndüm.on ayda yaptigim diyet on gunde yalan oldu
Meryemi uyuttum simdi filtre kahve yapiyorum kendime. Sonra mutfak toplayip yemek yapcam aksama. Bugun program dolu meryem uyaninca kizlari yedircem sonra pazara migrosa ve bime gitcez.
kötüyümm hemde cok kötüyüm anacım
devlette sıra gelmiyor özeller hep yıllık izne çıkmış
bir prof buldum özel muayehanesi varmış
yola çıktık oraya gideyoozzz
sen nörüüüünnn
Temizlik yaparken gumuslugun icinde ne varsa indi asagi cogu sey kirildi her yer cam oldu ve dee yusra yanimdayken. Hemen onu gonderdim obur odaya tv actim yarim saate camlari zor topladim. Bugunluk temizlik benim icin bitti((
itip cekerken oldu, uyurken supurge yapamiyorum uyanikken yapabiliyorum :/Çocukla zor akşam uyuduktan sonra falan yapsan ince işi daha iyi
Allah seni inandırsın diyet yapıyorum
Hastayken bende hayattan hic zevk alamiyorum anliyorum seniway anasını o nasıl bişeydi diyip yıldırımı üzerime çekmek istemiyorum
ama hayat zevksiz , eskisi gibi bişy yiyemiyorum desem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?