Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Saklamaktan vazgeçince alırken daha dikkatli oluyor insan

Hayirli sabahlar. Dun 4 saat alisveris merkezinde kaldik. Cocuklarin sinemasi yemegi oyuncagi derken birkac tane pataes kizartmasi yedim. Eve gelince aclik ve yorgunluktan cok kotu oldum. Bu sabah sonuc -100 gr. . Ben ac kalinca kilo veremiyorum duzenli yemem lazim
Bu sabah dunkunun aynisi + 4 kayisi ve visne suyu
Yazin meyveyi soguk soguk yemeyi cok seviyorum bide incir ciksin nasil dayanicam bilmem

slm kızlar

dün çarşı işlerine 5 te çıkınca eve geç geldim yemek hazırla ye kaldır çocuklarla uğraş yatır derken pertim çıktı giremedim. terapi niyetine çocukları yatırınca biraz etamin işledim sonrada yattım

dünkü menümü vereyim

sabah kırmızı ve yeşil biberli 2 yumurta 3 badem salatalık 5i bir yerde çay
ara filtre kahve
öğle önceki gün yaptığım uydurma yemeğimin kalan yarısı
ara 1 kase kiraz
akşam tavuk döner ayran salata 2 yk pilav

Herkese güzel bir gün olsun
Dün sabah ufaklığın 2.ay aşılarını yaptırdık hastanede kalça ultrasonu ve göz randevumuz vardı onları yaptırdık . Hırıltılı nefes alıyordu ciğerlerini dinlettik . Şükür sorun yok burnu doluymuş . Ordan alışveriş merkezinde değişecek şeyler vardı oraya gittik . Yemeği orada yedik . Ben bir yerde dengeyi şaşırınca topyekûn kaybediyorum diyeti . Tavuk salata makarna dan oluşan bir menü aldim . Çok acıkmıştım makarnayı yedim mecbur . Keşke makarna ile kalsam . Nasil olsa diyey bozuldu bugün diye üstüne koca dondurma da yedim . Eve gelince de fazladan koca kase konfleks yedim . Yani bi hata oldu üç hata . Tabi sabah baskülüm bana küstü .

Temizlik yaparken gumuslugun icinde ne varsa indi asagi cogu sey kirildi her yer cam oldu ve dee yusra yanimdayken. Hemen onu gonderdim obur odaya tv actim yarim saate camlari zor topladim. Bugunluk temizlik benim icin bitti ((
Ayy allah korumuş .çok geçmiş olsun. Cam kırıklarından çok korkarım ben. Benim büyük oğlanda komşu kızı ile evde futbol oynuyordu evvelsi gün . Avizeye top gelince camlar kırılıp ortalararina düştü . Yüreğim ağzıma geldi . Görünmez kaza .Allah korusun kollasin.

Oglen yemegim yogurtlu bulgur pilavi bir kase yogurtlu soguk corba biraz karpuz
Grupta bir sessizliktir gidiyo yaz geldi diyemi hepmi boyleydi
Ben hayel bile edemedigim 60 kiloluk birinin 5 kilo fazlam var nasil veririm diye yazarken kendimi iyice sisman ve umitsiz bulucagimi dusundugumden kilosu yakin insanlarin ayni grupta olsinin daha verimli olucagini dusundugumden buraya yaziyorum ama burasida cok sessiz

evet bu aralar biraz oyle oldu galiba :)

Selam kızlar .elimden geldigince yuruyus yapyrm.firsat bulabilsem evde leslie de yapacam.her gun niyetleniyorm ama bi yurlu yapamadm.bu hafta aksam yemeklerini daha erken yedim bakalm tartida ne kadar dark edecek. bi de yarin yatili misafirlerim gelecek ins tozutmam.ywptgim cıslari olculu yersem diyet bozulmaz

Iyi geceler kizlar

Bebeler uyudular cok sukur. Benimde cok uykum var ama camasir makinesini bekliyorum bitince camasirlari serip oyle yatcam. Bu arada size bakayim dedim

Bugunku menume gelince

11.15 nesfit ve sut

14.00 4 kayisi

19.00 yogurtlu bugday corbasi kabak mucver cacik gun icerisinde bir sey yemeyimce mucver biraz fazla kacti

Simdide sade kahve ictim uyumayayim diye ama gozler gidiyor. Zaten kahve uykumu hic bir zaman kacirmadi ama psikolojik olarak belki iyi gelir dedim.

Oglen ne yedim diye dusundum dusundum bulmadim sonra farkettimki bir sey yememisim. Saat 3le 4 arasi meryem uyurken uzandim biraz bir goz acik bir goz kapali uyukladim biraz kizlarin sesleri arasinda sonra kapi calimca kalktim artik.

Yarin utu gunu olacak nasipse. Utu seni cagiriyoooo

Tüh kötü olmuş. Bizi hep bu istikrarsızlık yarı yolda bırakıyor. Hepimize çelik gibi irade diliyorum...
Ben şahsen düzgün beslenemeyip moral bozukluğu içine giriyorum. Kimsenin motivasyonunu kırmak istemiyorum başarısızlığımı anlatıp anlatıp. Ama yazdıklarınızı okuyorum.

O menuden 2 hafta once bende yedim. Hemde diyetisyenden çıktıktan sonra. Ama o hafta 1.5 kg verdim :)

Ben sessizlikleri hiç hayra yoramıyorum ne zaman diyeti bozsam yazamıyorum çünkü

Yok malesef bende o irade

O menuden 2 hafta once bende yedim. Hemde diyetisyenden çıktıktan sonra. Ama o hafta 1.5 kg verdim :)
İşte sadece onunla kalsaydım belki bende toparlardım ama bir ucunu kaçırdım mi gerisi daha kötü geliyor malesef . Elimden geleni yapip olduğu kadar olmadığı kader diycem artik .

Günaydın ❤

Diyet adına çok zorlandığım bi hafta geçiriyorum. Her günü geçtim her öğün yeniden başlıyorum.

Kendimi çok sıkıyorum bu bana kötü şekilde dönüyor...
3 kilonun içine sıkıştım kaldım bi inio bi çıkıyorum.
Tamamen bırakmıyorum tabiki sürekli bir akıl mücadelesi içindeyim.
Yoksa kendime zaten az olan saygım hepten gidicek.

Çok yoruldum bunları düşünmekten yine bozdum demekten... içim tükenmiş sanki... bedenimde ayrı yorgun sporun faydasını görüyorum ama kilo verme olarak değil.
Yoğunda geçiyo bu ara günler...

Öyle bende haberler.
Benide burayıda bırakmayın kimseden bişey beklemeyin.
Aman buralar sessiz böyle olmuyor demeyin. Kendiniz bir güzellik koyun ortaya hepimize bulaşsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…