Saklamaktan vazgeçince alırken daha dikkatli oluyor insanBende senin kadar olmasamda biraz istifciydim ama baktim zaten lazim oldukca gidip yenisini aliyorum ozaman eskiler yuk olmaktan baska bir ise yaramiyo bir sene boyunca kullanmadigim hicbirseyi saklamiyorum. Sadece cocuklatin kiyafeti bile yetiyo bana. Arada 3 yas olunca onlari bazanin altina kaldirip yaz basi bide kis basi komple cikartip dolap yerlestiriyorum. Aslinda cantalarima bende kiyamiyodum ama dedigin gibi iki cantadan fazlasini zaten kullanmadigimi fark ettim. Marka olanlari bunlarda 6 tane galiba sakladim digerlerini verdim inan cok rahatliyosun. Artik hic biriktirmiyorum cok ihtiyacim olmadanda almiyorum
Ayy allah korumuş .çok geçmiş olsun. Cam kırıklarından çok korkarım ben. Benim büyük oğlanda komşu kızı ile evde futbol oynuyordu evvelsi gün . Avizeye top gelince camlar kırılıp ortalararina düştü . Yüreğim ağzıma geldi . Görünmez kaza .Allah korusun kollasin.Temizlik yaparken gumuslugun icinde ne varsa indi asagi cogu sey kirildi her yer cam oldu ve dee yusra yanimdayken. Hemen onu gonderdim obur odaya tv actim yarim saate camlari zor topladim. Bugunluk temizlik benim icin bitti((
evet bu aralar biraz oyle oldu galiba :)Oglen yemegim yogurtlu bulgur pilavi bir kase yogurtlu soguk corba biraz karpuz
Grupta bir sessizliktir gidiyo yaz geldi diyemi hepmi boyleydi
Ben hayel bile edemedigim 60 kiloluk birinin 5 kilo fazlam var nasil veririm diye yazarken kendimi iyice sisman ve umitsiz bulucagimi dusundugumden kilosu yakin insanlarin ayni grupta olsinin daha verimli olucagini dusundugumden buraya yaziyorum ama burasida cok sessiz
Tüh kötü olmuş. Bizi hep bu istikrarsızlık yarı yolda bırakıyor. Hepimize çelik gibi irade diliyorum...Herkese güzel bir gün olsun
Dün sabah ufaklığın 2.ay aşılarını yaptırdık hastanede kalça ultrasonu ve göz randevumuz vardı onları yaptırdık . Hırıltılı nefes alıyordu ciğerlerini dinlettik . Şükür sorun yok burnu doluymuş . Ordan alışveriş merkezinde değişecek şeyler vardı oraya gittik . Yemeği orada yedik . Ben bir yerde dengeyi şaşırınca topyekûn kaybediyorum diyeti . Tavuk salata makarna dan oluşan bir menü aldim . Çok acıkmıştım makarnayı yedim mecbur . Keşke makarna ile kalsam . Nasil olsa diyey bozuldu bugün diye üstüne koca dondurma da yedim . Eve gelince de fazladan koca kase konfleks yedim . Yani bi hata oldu üç hata . Tabi sabah baskülüm bana küstü .
Ben şahsen düzgün beslenemeyip moral bozukluğu içine giriyorum. Kimsenin motivasyonunu kırmak istemiyorum başarısızlığımı anlatıp anlatıp. Ama yazdıklarınızı okuyorum.Oglen yemegim yogurtlu bulgur pilavi bir kase yogurtlu soguk corba biraz karpuz
Ben hayel bile edemedigim 60 kiloluk birinin 5 kilo fazlam var nasil veririm diye yazarken kendimi iyice sisman ve umitsiz bulucagimi dusundugumden kilosu yakin insanlarin ayni grupta olsinin daha verimli olucagini dusundugumden buraya yaziyorum ama burasida cok sessiz
O menuden 2 hafta once bende yedim. Hemde diyetisyenden çıktıktan sonra. Ama o hafta 1.5 kg verdim :)Herkese güzel bir gün olsun
Dün sabah ufaklığın 2.ay aşılarını yaptırdık hastanede kalça ultrasonu ve göz randevumuz vardı onları yaptırdık . Hırıltılı nefes alıyordu ciğerlerini dinlettik . Şükür sorun yok burnu doluymuş . Ordan alışveriş merkezinde değişecek şeyler vardı oraya gittik . Yemeği orada yedik . Ben bir yerde dengeyi şaşırınca topyekûn kaybediyorum diyeti . Tavuk salata makarna dan oluşan bir menü aldim . Çok acıkmıştım makarnayı yedim mecbur . Keşke makarna ile kalsam . Nasil olsa diyey bozuldu bugün diye üstüne koca dondurma da yedim . Eve gelince de fazladan koca kase konfleks yedim . Yani bi hata oldu üç hata . Tabi sabah baskülüm bana küstü .
Ben sessizlikleri hiç hayra yoramıyorum ne zaman diyeti bozsam yazamıyorum çünküOglen yemegim yogurtlu bulgur pilavi bir kase yogurtlu soguk corba biraz karpuz
Yok malesef bende o iradeTüh kötü olmuş. Bizi hep bu istikrarsızlık yarı yolda bırakıyor. Hepimize çelik gibi irade diliyorum...
Ben şahsen düzgün beslenemeyip moral bozukluğu içine giriyorum. Kimsenin motivasyonunu kırmak istemiyorum başarısızlığımı anlatıp anlatıp. Ama yazdıklarınızı okuyorum.
İşte sadece onunla kalsaydım belki bende toparlardım ama bir ucunu kaçırdım mi gerisi daha kötü geliyor malesef . Elimden geleni yapip olduğu kadar olmadığı kader diycem artik .O menuden 2 hafta once bende yedim. Hemde diyetisyenden çıktıktan sonra. Ama o hafta 1.5 kg verdim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?