Ben cuma zayiflama yarismasina katildim Allaha emanet olun. Pek tanisamadik ama artik buraya yazmiycagimi bildirmek istedim
Günaydin, birakma ne olur mucadeleye devam etmek zorundayizGünaydın ❤
Diyet adına çok zorlandığım bi hafta geçiriyorum. Her günü geçtim her öğün yeniden başlıyorum.
Kendimi çok sıkıyorum bu bana kötü şekilde dönüyor...
3 kilonun içine sıkıştım kaldım bi inio bi çıkıyorum.
Tamamen bırakmıyorum tabiki sürekli bir akıl mücadelesi içindeyim.
Yoksa kendime zaten az olan saygım hepten gidicek.
Çok yoruldum bunları düşünmekten yine bozdum demekten... içim tükenmiş sanki... bedenimde ayrı yorgun sporun faydasını görüyorum ama kilo verme olarak değil.
Yoğunda geçiyo bu ara günler...
Öyle bende haberler.
Benide burayıda bırakmayın kimseden bişey beklemeyin.
Aman buralar sessiz böyle olmuyor demeyin. Kendiniz bir güzellik koyun ortaya hepimize bulaşsın.
Bırakmıyorum elbet bir gün olucak diyorum.Günaydin, birakma ne olur mucadeleye devam etmek zorundayiz
Bende çok yorgunum. Son birkaç gun oyle yogun gectiki. Bugunde kadin dogumda randevum vardi iptal ettim. Sabah 5te krampla uyandim. Ne kramp. Kas boyle yumruk gibi disa dogru şişti acidan eşimi uyandirdim.
Yusra dunden beri ishal. Aksam bende de vardi. Bugün devam ederse mecbur aile hekimine gideriz
Goturdum ya. Daha once rota geçirdiğimiz icin tedirginim serum falan gerekmeden iyilesir insallah.
Geçmiş olsun.
Su gibi dencek durumda değilse götürmene gerek yok yüsrayı kendi kendine geçer.
Su kaybı olduğu için onu yerine koymak lazım.
Sen 2.kez kan vermiştin dimi o noldu?
Ablam listelerden ciktim deyip koyverme kendini, yine basarabilirsin. Guç içindeGunaydinnnn
Ben işe basladim bu hafta
baya yogun ve coook yorgun oluyorum
Bugun saati kurmayi unutmusum gec kaldim gidemedim :))
Vardiyeli calisacagim icin cumalari tartilamicam
Sabahci oldugumda sabah 4.30 cikmam gerekiyor o saat tartilmak icin cok erken
Gececi oldugumda zaten butun gece ayakta dikilip bide uykusuz olacagimdam gelince tartilsam bile dogru sonuc olmaz
Beni listeden cikarabilirsin cnm
Emeklerin icin teşekkür ederim
E eboe
Kim ne yapmis arada bakarim size
Sagolasin cnmAblam listelerden ciktim deyip koyverme kendini, yine basarabilirsin. Guç içinde
İnşallah salmıcam. Zaten kacamak yapmadan durabilsem bi bu kadat daha verirdim herhalde :))Sagolasin cnm
Biliyorum ancak kişi kendisi gercekten isterse basarabilir
Sende aynen devam et cok guzel gidiyorsun, yavas falanda vermiyon :)
Meton da cok iyi, ufak kacamaklari tölere ediyor bunun kiymetini bil ipin ucunu sakin salma
Hayirli olsun cnm isin arada ugra ozleriz seni ❤❤❤Gunaydinnnn
Gececi oldugumda zaten butun gece ayakta dikilip bide uykusuz olacagimdam gelince tartilsam bile dogru sonuc olmaz
E eboe
Ben de bamya yapıyorum .. sabırsızlıkla pişmesini bekliyorumSlm kizlar
Ne sicak var oyle yaaa bir de bugun utu yapacaktim
Meryemi uyuttum simdi once bi yemegimi atese koyayimda ciksin aradan. Taze fasulye yapmayi dusunuyorum aksama
Hayirli olsun cnm isin arada ugra ozleriz seni ❤❤❤
Kuzum sen zaten çalışmıyor muydun , yeni bir işmi ?Gunaydinnnn
E eboe
Hayırlı olsun yeni işin. İnşallah yeme düzeni açısından olumlu olur iş hayatı. Ben böyle düzenli evden çıkacağım bir iş olsa daha kolay diyet yaparım diye düşünüyorum.Gunaydinnnn
E eboe
Uzun bir aradan sonra Leslie yaptım 20 dk. Çok motive oldum, sıcaklarda dışarıda yürünmüyor zaten. Hergün yapmaya çalışacağım.
Sağlıklı beslenme de sporun peşine gelir diye umut ediyorum.
Bu sabah sözde 21 gün şeker orucu niyetiyle kalktım. Şimdilik çok şekerli büyük kupa bir filtre kahve, bir magnumumsu dondurma, kakaolu hurmalı top birkaç tane şeklinde zayiatım varOlsun Allah’tan ümit kesilmez diyorum ve pozitifliğimi koruyorum
Ben iki haftadir leslie yapiyorum canim. Bir tek dün yapamadim. Leslie 1 yapabiliyorum suan. İki part olarak en az 30 dk yapmaya calisiyorum. Bazende egzersiz yapiyorumUzun bir aradan sonra Leslie yaptım 20 dk. Çok motive oldum, sıcaklarda dışarıda yürünmüyor zaten. Hergün yapmaya çalışacağım.
Sağlıklı beslenme de sporun peşine gelir diye umut ediyorum.
Bu sabah sözde 21 gün şeker orucu niyetiyle kalktım. Şimdilik çok şekerli büyük kupa bir filtre kahve, bir magnumumsu dondurma, kakaolu hurmalı top birkaç tane şeklinde zayiatım varOlsun Allah’tan ümit kesilmez diyorum ve pozitifliğimi koruyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?