Yasafat,tam senden alıntı yapacaktım.benim sinir vınn ine gittti.benim kusuruma bakmayın.müştri hizmetlerini aradığımda ordan oraya yönlendirip 110 kontorümü yediler.kaç dafa aradım düşün.şikayet com.da yazdım.
ben senin adınuı yasemin diye tahmin etmiştim.ama yeğenimin adı çıkt.bende sizleri çok özlüyorum.
isteyen yazın gelebilir.bir oğlumun odası boş.yalnız pek lüks bir ev değil.iki oda bir salon.ama topu topu 70m.kare balkonlarla.bu sene yapabilirsem biraz tamirat yapacağım.eşyana değil sana geliyoruz diyen buyursun...ben denize gidemiyorum.gelen kendi başına gezecek.
bence çok güzel
ben sana haftalık kiloları nicleri ile birlikte bildirirm sende kayıt edersin
her ayın ilk cumasıda yayınlarsın kaydirigubbakcemile5
eyvah olmuşşş daha kaçış yok ne varsa meydanda..
güsel msj yeni gördüm tatlım hşg aramıza nerelerdesin neler yapıyorsun görmeyeli,,,ben eepeyce kilo aldım çocuktan sonra 120 görmüştüm azimle buradaki arkadaşlarınd verdiği motivasyonla 112 deyim inş 80 leri görcem
bir ben beceremedim bu cizelgeyi :sinifsinif: ne yapsam hata veriyo
arkadaşlar ben hafta sonu bir cesaretle acı biber hapını sipariş ettim ugün başladım sabah çok işim vardı kahvaltı yapamadım ilacı 1 de aldım öğlen 3 parça tavuk biraz pilav ve 1 bardak ayran içtim biraz önce 1 elma yedim şu an aç hissetmiyorum kendimi ama bakalım 1 hafta sonunda ne olacağı önemli :hulya:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?