Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

arkadaşlar ben hafta sonu bir cesaretle acı biber hapını sipariş ettim ugün başladım sabah çok işim vardı kahvaltı yapamadım ilacı 1 de aldım öğlen 3 parça tavuk biraz pilav ve 1 bardak ayran içtim biraz önce 1 elma yedim şu an aç hissetmiyorum kendimi ama bakalım 1 hafta sonunda ne olacağı önemli :hulya:

seda bende gecen sene bir ayakkabıcıda cok guzel bır ayakkabı gordum ayaklarım zaten taraklıdır bırde tasınıyorum derken ayakta cok kalmısım ıyıce sısmıs ayaklarım neyse gıttım denedım olamadı sonra ayakkabıcıda çalışan coçuk ısrar ettı olur dıye içini çıkarttı iplerini gevşetti giydirmeye calısıyor baktım baya uğrasıyor cocuk olmayacak vazgecmıyor bende 'bırak prenses(kükedisi) ben degilim zorlama' dedim cocuk önce anlamadı sonra anlayınca baya gülmüştü.

[

ewt zeynepcim ya bu müsteri servisleri benide delirtiyor bu ayki bedava konusma haklarımın hepsini yediler müşteri hizmetleri için sunu tusla bunu tusla dıyor onrada 20 dk hatta bekletiyor
ewet adım aslıhan ne guzel yegenınle benzer bır ozellik bulduk bu arada nazık davetın ıçın sagol zaten yazlık yerlerde pek buyuk evler inşaa etmıyorlar arsa pahalı kıymetlı nede olsa dusunmen bıle guzel

allahım neden kadınlar bu kadar kilo alıyor ve vermek için çok çaba sarf ediyorlar bende öyle 3 rakamları gördükten sonra doğumdan sonra çok mutsuzdum devamlı kendimi ne yesem diye avutuyordum çok zor kilo vermek hele hele bebeğin varsa dahada zor derinin benim senin başka bebişle diyet yapan var mı?

merhaba bende biber hapı içiyorum 1 haftada çok hızlı kilo veriyorsun ben ilk hafta 5 kğ verdim ve hiç bi yan etkisinle karşılaşmadım inşallah sende istediğin kilona ulaşırsın hayırlısıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…