Iiyi aksamlar hanimlar nasilsiniz
Cok yogunum bu aralar cumartesi nisanimiz var sabah diyetisyene gittim 116.9 ciktim en son 114 ken gitmişim amabbu arada 1 kilo yağdan vermisim 1 kilo kas yapmisim 2.5 kadarda ödem varmis iyi dedi bakalim sabah insallah duzenli menüye baslayacagim
hastayım, bunalımlardayım 1 aydın kaynım bizde hastalıktan birşey yapamıyorum ne onlara ne kendime ama eşim az önce gezmeye gitti kaynımı bana bıraktı
TV odasına yatak kurmuş orda olamıyorum kafam Bilgisayar almıyor ofiste duramıyorum yatak odasına mahkum oldum bu saatte
Eşin iyileştiyse kaynın neden sizde kaliyor. Senin durumuna cok uzuluyorum. Allah sabir kolaylık versinhastayım, bunalımlardayım 1 aydın kaynım bizde hastalıktan birşey yapamıyorum ne onlara ne kendime ama eşim az önce gezmeye gitti kaynımı bana bıraktı
TV odasına yatak kurmuş orda olamıyorum kafam Bilgisayar almıyor ofiste duramıyorum yatak odasına mahkum oldum bu saatte
Gunaydinnnn
Ben işe basladim bu hafta
baya yogun ve coook yorgun oluyorum
Bugun saati kurmayi unutmusum gec kaldim gidemedim :))
Vardiyeli calisacagim icin cumalari tartilamicam
Sabahci oldugumda sabah 4.30 cikmam gerekiyor o saat tartilmak icin cok erken
Gececi oldugumda zaten butun gece ayakta dikilip bide uykusuz olacagimdam gelince tartilsam bile dogru sonuc olmaz
Beni listeden cikarabilirsin cnm
Emeklerin icin teşekkür ederim
@eboe
Kim ne yapmis arada bakarim size
Bırakmıyorum elbet bir gün olucak diyorum.
Çok yorgunum şu an her yerim ağrıyor sporda bazen ara verilen hareketleri tekrar yapıyoruz kas ağrısı oluyor.
Yürüyüşe çıkmıycam dinlenicem.
eşinde niye bırakıp gidiyor kizor valla.
Eşin iyileştiyse kaynın neden sizde kaliyor. Senin durumuna cok uzuluyorum. Allah sabir kolaylık versin
ayyy düşünemedim hiç aklıma gelmedi valla yaa
neyse birlikte film izleyin hayatım
kısmen iyileşti ama araba kullanamıyor, ayak bileği oynamıyor
o sebebten kaynım bize şoförlük yapmak için bizde kalıyor
sabah erkenden fizik tedaviye götürüyor, sonra gelip beni çekime
severim kendisini ama 3 hafta oldu sıkıldım desturlu gezmekten
Yaz olması basli basina problem. Bende dogumdan sonra 1 ay kadar annemde ve kayınvalidemde kaldim cok zorduayyy düşünemedim hiç aklıma gelmedi valla yaa
neyse birlikte film izleyin hayatım
kısmen iyileşti ama araba kullanamıyor, ayak bileği oynamıyor
o sebebten kaynım bize şoförlük yapmak için bizde kalıyor
sabah erkenden fizik tedaviye götürüyor, sonra gelip beni çekime
severim kendisini ama 3 hafta oldu sıkıldım desturlu gezmekten
Afiyet olsun cnmBen de bamya yapıyorum .. sabırsızlıkla pişmesini bekliyorumçok acıktım ve aşırı seviyorum
hahah
Sen yaparsin canim dayan ikililere ne kaldi bu defa olacakBırakmıyorum elbet bir gün olucak diyorum.
Çok yorgunum şu an her yerim ağrıyor sporda bazen ara verilen hareketleri tekrar yapıyoruz kas ağrısı oluyor.
Yürüyüşe çıkmıycam dinlenicem.
Cok zor ya evde baska birinin olmasi eşine sorsan ne zamandir yatiyo kafa dagitmam lazim der ee evdeki ne yapsinhastayım, bunalımlardayım 1 aydın kaynım bizde hastalıktan birşey yapamıyorum ne onlara ne kendime ama eşim az önce gezmeye gitti kaynımı bana bıraktı
Tsk ederimhadi hayırlı olsun yeni listen
Supersinnnnnnhesap makinasıyla çekmiş gibi olsamda 100 grı yok sayıp EKSİ 15 DİYORUMMM :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?