Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Iiyi aksamlar hanimlar nasilsiniz
Cok yogunum bu aralar cumartesi nisanimiz var sabah diyetisyene gittim 116.9 ciktim en son 114 ken gitmişim amabbu arada 1 kilo yağdan vermisim 1 kilo kas yapmisim 2.5 kadarda ödem varmis iyi dedi bakalim sabah insallah duzenli menüye baslayacagim

hastayım, bunalımlardayım 1 aydın kaynım bizde hastalıktan birşey yapamıyorum ne onlara ne kendime ama eşim az önce gezmeye gitti kaynımı bana bıraktı

TV odasına yatak kurmuş orda olamıyorum kafam Bilgisayar almıyor ofiste duramıyorum yatak odasına mahkum oldum bu saatte

hadi hayırlı olsun yeni listen

eşinde niye bırakıp gidiyor ki zor valla.

Eşin iyileştiyse kaynın neden sizde kaliyor. Senin durumuna cok uzuluyorum. Allah sabir kolaylık versin

olsun uygun olan saatte kilo bildirimi yaparsın yinede.

bu arada işin hayırlı olsun canım.

Bırakmıyorum elbet bir gün olucak diyorum.

Çok yorgunum şu an her yerim ağrıyor sporda bazen ara verilen hareketleri tekrar yapıyoruz kas ağrısı oluyor.

Yürüyüşe çıkmıycam dinlenicem.

bonus, yasemin soysalın kitaplarını okur musun? düşünce anlamında çok faydasını görürsün.

eşinde niye bırakıp gidiyor ki zor valla.

ayyy düşünemedim hiç aklıma gelmedi valla yaa
neyse birlikte film izleyin hayatım

Eşin iyileştiyse kaynın neden sizde kaliyor. Senin durumuna cok uzuluyorum. Allah sabir kolaylık versin

kısmen iyileşti ama araba kullanamıyor, ayak bileği oynamıyor
o sebebten kaynım bize şoförlük yapmak için bizde kalıyor
sabah erkenden fizik tedaviye götürüyor, sonra gelip beni çekime
severim kendisini ama 3 hafta oldu sıkıldım desturlu gezmekten

kayın tabi eşinin kardeşi. sana da kardeş gibi. ama sonuçta öz kardeşin değil el oğlu. oturman kalkman, giyinmen rahat olmaz. hele bu sıcak yaz günlerinde. haklısın.

Yaz olması basli basina problem. Bende dogumdan sonra 1 ay kadar annemde ve kayınvalidemde kaldim cok zordu

Slm kizlar
Bugunku menumu yazayim
Sabah 2 dlm tbe ile tost
Oglen 2 kase yogurtlu bugday corbasi
Ara 4 kayisi
Aksam firin sebze (mantar patates havuc kapya biber kabak) 3 catal makarna
Fasulye yapacaktim dolapta mantarlari gorunce onlari onlari yapayim bozulmasin dedim. Fasulye yarina kaldi

Bırakmıyorum elbet bir gün olucak diyorum.

Çok yorgunum şu an her yerim ağrıyor sporda bazen ara verilen hareketleri tekrar yapıyoruz kas ağrısı oluyor.

Yürüyüşe çıkmıycam dinlenicem.
Sen yaparsin canim dayan ikililere ne kaldi bu defa olacak
Cok zor ya evde baska birinin olmasi eşine sorsan ne zamandir yatiyo kafa dagitmam lazim der ee evdeki ne yapsin
hadi hayırlı olsun yeni listen
Tsk ederim
hesap makinasıyla çekmiş gibi olsamda 100 grı yok sayıp EKSİ 15 DİYORUMMM :)
Supersinnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…