KIZLAR BEN AKŞAM UĞRAŞTIM SONUNDA YAPTIM NASIL DİYECEKSİNİZ ADRES ÇUBUĞUNA ONLARIN DEDİĞİNİ YAPIŞTIRMADIM üst bölmenin alt satırındaki adresi yapıştırdımaynen bende beceremedim olmuyor denedim denedim yapamadım artık pes ettim :) :) :)
günaydııın canım erkenciyiz dimiiii:sm_cool::sm_cool:saferan günaydınnnnopuyorumnanaktan
bir ben beceremedim bu cizelgeyi :sinifsinif: ne yapsam hata veriyo
merak edenler için...
dün akşamı da koca bir tabak mantı ile kapattımmm.....
bi deli bizmiyiz ki kimseler yok baksana
sana da günaydıngünaydınn..
merak edenler için...
dün akşamı da koca bir tabak mantı ile kapattımmm.....
allah iyiliğini versin ben çocuk yolluyorum okula ondan ayaktayım bide bebiş var erkenci istersen ayaklanma eh kalkmışkende kk ya bakmıyimmibilmiyorumkismile
bende ilaçtan sanırım sabah 5 te uyandım bugün mafoldumben ben deliyim anlaşılan kaydirigubbakcemile3
İşte o aktarda çalışan genç hiç diyet yapmadan sadece bu macunla 20 kilo vermiş hemde 40 günde oooff offf..:roflol:
ayy alemsin...kaydirigubbakcemile3ayakkabı konusunu hiçç açma çok dertliyim o konuda..ayaklarım felaket şiş..hiç beğendiğim ayakkabıyı giyemedim..bulsam özel yaptırıcam..beğendiğim gibi ama nerde yapılır bilmiyorum..bilmiyorumkismileseda bende gecen sene bir ayakkabıcıda cok guzel bır ayakkabı gordum ayaklarım zaten taraklıdır bırde tasınıyorum derken ayakta cok kalmısım ıyıce sısmıs ayaklarım neyse gıttım denedım olamadı sonra ayakkabıcıda çalışan coçuk ısrar ettı olur dıye içini çıkarttı iplerini gevşetti giydirmeye calısıyor baktım baya uğrasıyor cocuk olmayacak vazgecmıyor bende 'bırak prenses(kükedisi) ben degilim zorlama' dedim cocuk önce anlamadı sonra anlayınca baya gülmüştü.
nerde bu topiğin kuzularıııhihoyyyt
merhaba bende biber hapı içiyorum 1 haftada çok hızlı kilo veriyorsun ben ilk hafta 5 kğ verdim ve hiç bi yan etkisinle karşılaşmadım inşallah sende istediğin kilona ulaşırsın hayırlısıyla
selammm canim arkadaslarim :) dün bütün gün giremedim bozukdu azcik netim simdi burdayim
veeeeeeeee ben cumadan bu yana tam 1,5kilo verdimmmmmmmmmmmmm oleyyyyyyyyyyyy
insallah cumaya kadar 106 yi görürümcook mutluymmmmmmmmmm
günaydınn biri sana dur demelilmaz:
sana da günaydın
ne diyelim afiyet olsun ...ama bi daha olmasınalsanaalsanasmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?