Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

aynen bende beceremedim olmuyor denedim denedim yapamadım artık pes ettim :) :) :)
KIZLAR BEN AKŞAM UĞRAŞTIM SONUNDA YAPTIM NASIL DİYECEKSİNİZ ADRES ÇUBUĞUNA ONLARIN DEDİĞİNİ YAPIŞTIRMADIM üst bölmenin alt satırındaki adresi yapıştırdım
saferan günaydınnnnopuyorumnanaktan
günaydııın canım erkenciyiz dimiiii:sm_cool::sm_cool:
bir ben beceremedim bu cizelgeyi :sinifsinif: ne yapsam hata veriyo

sen de benim gibi yap bir kere daha dene en üstteki adresi değil bi altındaki adresi yapıştırvereliniortak

allah iyiliğini versin ben çocuk yolluyorum okula ondan ayaktayım bide bebiş var erkenci istersen ayaklanma eh kalkmışkende kk ya bakmıyimmibilmiyorumkismile

bende ilaçtan sanırım sabah 5 te uyandım bugün mafoldumben ben deliyim anlaşılan kaydirigubbakcemile3

slm kızlarrr utanarak geldım cunku dun dıyetı bozdum galıbaa ben ya galıba degıl kesın bozdum. dun annede mevlıt okuttuk orda yedım fazla. off off ama yok bugun yapmamalıyım aynısını..

sızler nasılsınız

ayy alemsin...kaydirigubbakcemile3ayakkabı konusunu hiçç açma çok dertliyim o konuda..ayaklarım felaket şiş..hiç beğendiğim ayakkabıyı giyemedim..bulsam özel yaptırıcam..beğendiğim gibi ama nerde yapılır bilmiyorum..bilmiyorumkismile
nerde bu topiğin kuzularıııhihoyyyt

o kuzu dediğin bizmi oluyoruz kıss...:))))))) biz kim kuzuluk kim..kart koyun olduk..:roflol::roflol::roflol:

selammm canim arkadaslarim :) dün bütün gün giremedim bozukdu azcik netim simdi burdayim
veeeeeeeee ben cumadan bu yana tam 1,5kilo verdimmmmmmmmmmmmm oleyyyyyyyyyyyy
insallah cumaya kadar 106 yi görürümcook mutluymmmmmmmmmm

merhaba bende biber hapı içiyorum 1 haftada çok hızlı kilo veriyorsun ben ilk hafta 5 kğ verdim ve hiç bi yan etkisinle karşılaşmadım inşallah sende istediğin kilona ulaşırsın hayırlısıyla

canim toplamda kac kilo verdin biber hapiyla ve kac haftadir iciyorsun gercekten ise yariyormu ve kaca aldin ay cok sordum ama kusura bakma merak iste kilolar cok olunca insan hemen mucize olsun diyor

selammm canim arkadaslarim :) dün bütün gün giremedim bozukdu azcik netim simdi burdayim
veeeeeeeee ben cumadan bu yana tam 1,5kilo verdimmmmmmmmmmmmm oleyyyyyyyyyyyy
insallah cumaya kadar 106 yi görürümcook mutluymmmmmmmmmm

vala iyi vermisin 4 günde yani ne yaptinki ben 9 gün oldu diyete basliyali tam net 2 kilo bile olmadi vereli bayada dikkat ediyorum ama

elifsevde sabahlari knäckebrot 2x mit BUKO17% cayima tatlandirici

öglenleri bol salata yaninada ne pisirdiysem 1 tabak ondan

aksamlar ögleden kalan salatayi yiyorum bu hafta beklebeni 106 geliyorum birinci benimmmmmmm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…