- 28 Eylül 2015
- 5.409
- 15.255
- 248
Kız bi oku kendine noluyo böyle resim çekerken nerelere bastın kimbilir
Tanıdık konu komşudan birini bulsan?
bende var bi negatif enerji
camları sildim pırıl pırıl yaptım, yağmur yağdı
şimdi dolapları siliyorum ama canım istemiyor ya
sık sık oturup bişyler ile dolanıyorum
komşularım da yapan yok kapıcı yapar mı . hiç sormadım
firma aradı öğlenden sonra size ücretsiz eleman yollayalım dedi
hem çalıştırcam hem ücret ödemeyeceğim , kendim yaparım dedim
hadi gene iyisinTünaydın eyi günler
Çen regl mi oldun bınısherkese benden gırin tiler yanında sağlıklı atıştırmalıklar falan
hadi gene iyisin
Anladim zaten sıkıntı yaptığını. Valla bende benden korkuyordum ve de başıma geldiBildiğin gibi değil büşra resmen son günleri unutmak istiyorum.
Sen hamile olunca bende kendimden şüphelendim iyiceayarımı bozdun
4.30da kalkmistim zaten. Diyetisyenle konuştuk sabah erken kalkarsam 2 ceviz 2 kayisi yicem
Tünaydın eyi günler
Çen regl mi oldun bınısherkese benden gırin tiler yanında sağlıklı atıştırmalıklar falan
Bugun sabah yemedigim icin ogleden sonra yedim 2 ceviz 2 badem
evet bak bu daha iyi olur. ben de zaten 2 ceviz at ağzına diyecektim. ben çok aralıklarda acıkırsan çiğ kuruyemiş atıyorum ağzıma. sağlıklı yağ tokluk veriyor.
gunaydn cnm hayırlı yolculuklarGunaydin kizlar
Valiz hazirliklari tamam
Bugun temizlik ve kizlari yikama isini halledince isler bitiyor
Gece yola cikicaz insallah. Ilk defa gece yolculugu yapcaz biraz tedirginim. Sabah namazdan sonra uyumadim. Gece yoldada uyumamam lazim. Insallah oglen meryem uyurken biraz kestirebilirim.
saglik olsun cnm insAllah yavas yavas gider bebiste saglikla buyur insAllahGunaydin :)
Gecen hafta 86.9ken
Bugun 86.7 geldim.
Halbuki dün 86.4 gormustum.
Artik malesef yavaş gidicek ama ne yapalim en azından su 80e inebilsem yetecek
bozuktur muhtmele o zmn miladi dolmuş demek ki cnmgününüz aydın olsun, sanırım bizim tartı bozuldu
88 olan ben yemek yemememiş olmama rağmen
92 olması imkansız sanırım dimi, kaynım da tartıldı ben kilo mu almışım diyor
kendime yeni güzel bi tartı baksam iyi olacak
gunaydn cnm
Tesekkue ederim. Diyetisyende ilaci biraktirdi. Hamilelik ve emzirmede sabit kalabilmekte bir basari benceHerkese günaydın .
Amine Busra çok sevindim senin adına . Hayırlı uğurlu olsun bebeğin. Bende 96 ile hamile kaldim 99 ile doğum yaptım . Emin ol sen daha güzel bir gebelik geçirirsin . Folik asidi unutma sakın. Birde ilacı kendin kestin sanirim. Bence endokrine gidip muayene ol. Bebeği etkilemesin . Ilaci degistirecektir doktor . Erteleme bence yükselmesi iyi olmaz canim.
Bulamiyorum iyi yolculuklar canim. Çocuklar gece yolda uyur daha rahat olur insallah.
Bonus yazılanları okurken bende biran heyecanlandım walla 4. Mü geliyor diye :)
Annemlere geldim bende .bebek 2 aylik oldu arabaya koyup hiç yolculuğa çıkmamıştım. Ağlarsa ne yaparım telaşlanirmiyim diye korkuyordum. Dün arkadaş çağırmıştı . Onlara geçtim araçla oradan da annemlere geldim. Şükür bebek arabada 1 saate yakin durdu . Artık dışarı çıkabiliriz . Eşim beni korkutup duruyordu . Gece annemlerde kalacaz sende evde çalışırsın deyince bizi rahat bıraktı şükür . Diyetim cok saglikli gitmiyor. Aslında bu haftalarda önceliğim sütümün yetmesi ve kilo almamak . Annemlerde tartılamadım ama güzel bişey beklemiyordum zaten.umarim sizler güzel sonuçlar alırsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?