- 28 Eylül 2015
- 5.409
- 15.255
- 248
12 TEMMUZ KİLO TABLOSU
NO KULLANICI BAŞLANGIÇ 1.HAFTA FARK 2.HAFTA FARK 3.HAFTA FARK 4.HAFTA FARK AYLIK SONUÇ 1 @60kiloyum 84 izinli 82.4 82.8 +0,4 2 @bengisu022 103 83.9 bildirmedi 87,1 +3.2 3 huzurunmeraklisi 93,5 89.9 +0.8 88.5 -1.4 92 +3.5 4 nisan34 104 79.7 -2.3 78.6 -1.1 78.2 -0.4 5 Amine Busra 100.8 88.2 -1 86.9 -1.3 86.7 -0,2 6 E eboe 109 100.5 +1 100.5 sabit 100.5 sabit 7 syns 122.7 116.2 -1.5 116.4 +0.2 bildirmedi 8 @Muhfamus 90 89.5 +0.5 89 -0.5 bildirmedi 9 @OGULCUKLARIM 175.3 175.3 sabit 175.3 sabit bildirmedi 10 74FRIDA ? 115.9 -0.5 117 +1.1 bildirmedi
Kız sen hamilemisin ben şok, ne güzelde zayifliyordun ben dönene kadar beni geçer diyordum uzulsemmi sevinsemmi bilemedim hayırlısı olsun hakkınızda canim sağlıkla alın kucaginiza inşallahAğzın bal yesin inşallahhhhh :))
Masallahimiz var kızlar bende dahil hepimiz koç gibiyiz ben çok kilo aldım ya kiyafetlerimin bazıları olmamaya başladıorda +3,5 mü yazıyor
Kızın kaç aylikti senin canım uymuyordu hatırladığım kadarıyla işin çok zor Allah kolaylık versin sanaBulamiyorum emzik biraktirma tecruben var mi kiz bu haftadan sonra basliyprum artik. Benim cadi konusmamakta israrci
Masallahimiz var kızlar bende dahil hepimiz koç gibiyiz ben çok kilo aldım ya kiyafetlerimin bazıları olmamaya başladı
Herkese günaydın .
Amine Busra çok sevindim senin adına . Hayırlı uğurlu olsun bebeğin. Bende 96 ile hamile kaldim 99 ile doğum yaptım . Emin ol sen daha güzel bir gebelik geçirirsin . Folik asidi unutma sakın. Birde ilacı kendin kestin sanirim. Bence endokrine gidip muayene ol. Bebeği etkilemesin . Ilaci degistirecektir doktor . Erteleme bence yükselmesi iyi olmaz canim.
Bulamiyorum iyi yolculuklar canim. Çocuklar gece yolda uyur daha rahat olur insallah.
Bonus yazılanları okurken bende biran heyecanlandım walla 4. Mü geliyor diye :)
Annemlere geldim bende .bebek 2 aylik oldu arabaya koyup hiç yolculuğa çıkmamıştım. Ağlarsa ne yaparım telaşlanirmiyim diye korkuyordum. Dün arkadaş çağırmıştı . Onlara geçtim araçla oradan da annemlere geldim. Şükür bebek arabada 1 saate yakin durdu . Artık dışarı çıkabiliriz . Eşim beni korkutup duruyordu . Gece annemlerde kalacaz sende evde çalışırsın deyince bizi rahat bıraktı şükür . Diyetim cok saglikli gitmiyor. Aslında bu haftalarda önceliğim sütümün yetmesi ve kilo almamak . Annemlerde tartılamadım ama güzel bişey beklemiyordum zaten.umarim sizler güzel sonuçlar alırsınız.
gunaydn cnm hayırlı yolculuklar
saglik olsun cnm insAllah yavas yavas gider bebiste saglikla buyur insAllah
bozuktur muhtmele o zmn miladi dolmuş demek ki cnm
gunaydn cnm
Tmm cnm ben eve donup duzenimi oturtunca tekrar girerim insallah listeyeSevgili arkadaşlar..
Listeyi görüyorsunuz.. Çok fazla kişiyi çıkardım listeden.. "bildirimsiz"ler zaten çıkacaktı.. "izinli" olanları da çıkardım.. izinli olanları dönünce hemen ekleyeceğim, yalnız bildirimsiz olanları tekrar listeye eklemeden önce eskilerden de olsa iki hafta bekleyip ekleyeceğim..
bundan sonra iki hafta üst üste bildirim yapılmamışsa listeden çıkartacağım..
kimse gücenmesin lütfen..
kactin ki canım ama önüne geçmezse artilar çabuk geliyorGunaydin kilo bildirimi
Bugun 87.10
Spor 200 dk
Gittikce sisiyor ve kilo aliyorm.menu paylasinca iyi olacak ama iba tembellik yapyrm.bu artilar gittikce canimi sıkıyo
fazla değilsin canım telafi edersin insAllah eşitiz şu an artık seksenlerden düşeriz insAllahmerhaba kızlarrr
cuma 82.4
bugün 82.8
fark +0.4
tebrikler canımHayirli cumalar
Geçen hafta 78.6
Bu hafta 78.2
hayırlı yolculuklar canım şimdiden dikkat et canım yedikçe yöresi
afiyet olsun canımBugunku menum
Sabah 10
Ceyrek lavaş
4 5 patates kizartmasi
6 zeytin
2 dilim kasar
1 dilim bpeynir
Şekersiz çay
Domates salata
Oglen 14.00
Haslama nohutlu yogurt(igrencti zor yedim)
17.00
Dondurma
18.30
Nohut yemegi
3 yk pilav
Yogurt
3 4 parca kavun
20.30
2 dilim karpuz
kız naptin kilo almadan atlatacaktn hamileliği unutma arkası gelmez insAllah bebise yarasınGece gece menemen yedim ne hoş dimi
Günaydın canım mutlu pazarlar aylık kontrol mu haftalık mi canım diyetisyen kontrolü 2 kilo güzel yagdan mi gitmiş geçmiş olsun eşine deGunaydin mutlu pazarlar
Persembe diyetisyene gittim 114.7 ciktim 2 kilo vermisim kiloyu persembe bildiriyim evdeki farkli cikiyo evde tartilmamaya calisacagim
Persembe 9 saat carsidaydik damat bohcasi bdiyetisyen derken dunde esimi doktora goturduk gene basladi elleeri ayaklari boşalıyormuş bence psikolojik dunde aksama kadar disardaydim kan ver dedi doktor iyi gelebilir falan dedi benden de almak istedi kansizim dedim bakti 10 cikti anca sana yetermis dedi epeyyy cok konustum
E eboe kuzum dunnyogunluktan unutmusum haftaya unutmadan yazarim insallah
Yalan degil basta bende uzuldum ama olan oldu artik :)) tesekkur ederimKız sen hamilemisin ben şok, ne güzelde zayifliyordun ben dönene kadar beni geçer diyordum uzulsemmi sevinsemmi bilemedim hayırlısı olsun hakkınızda canim sağlıkla alın kucaginiza inşallah
İki gun once dogumgunuydu 2 yas bitti. 2. Bebekle arasinda 32 ay olcak cok kotu degil benceKızın kaç aylikti senin canım uymuyordu hatırladığım kadarıyla işin çok zor Allah kolaylık versin sana
gergin bir gündü esimle tartistik. Kiraci paramizi bu ay veremiyor parasiz kaldik. En kotusu sigara icememek beni kotu etkilemeye basladikactin ki canım ama önüne geçmezse artilar çabuk geliyor
fazla değilsin canım telafi edersin insAllah eşitiz şu an artık seksenlerden düşeriz insAllah
tebrikler canım
hayırlı yolculuklar canım şimdiden dikkat et canım yedikçe yöresi
afiyet olsun canım
kız naptin kilo almadan atlatacaktn hamileliği unutma arkası gelmez insAllah bebise yarasın
Geçmiş olsun canimGunaydin mutlu pazarlar
Persembe diyetisyene gittim 114.7 ciktim 2 kilo vermisim kiloyu persembe bildiriyim evdeki farkli cikiyo evde tartilmamaya calisacagim
Persembe 9 saat carsidaydik damat bohcasi bdiyetisyen derken dunde esimi doktora goturduk gene basladi elleeri ayaklari boşalıyormuş bence psikolojik dunde aksama kadar disardaydim kan ver dedi doktor iyi gelebilir falan dedi benden de almak istedi kansizim dedim bakti 10 cikti anca sana yetermis dedi epeyyy cok konustum
E eboe kuzum dunnyogunluktan unutmusum haftaya unutmadan yazarim insallah
Harikasin ya cok guzel kg verdin. Benim olanları sık sık giycem bu ara tekrar şişmedenMutlu hafta sonları
Amine Busra hamileymişsin Allah hayırlı sağlıklı evlat versin
E eboe ellerine sağlık
Acım ac yemek yemediğim için ot gibi dolaniyombunun yanında güzel gelişmeler de var. Dolabimda bekleyen kıyafetleri denedim yarısı oldu bu da beni mutlu etti
Himm canımız sıkkınken geneldr yeme hatasina düşüyoruz zaten cnm malesrf duzelir hersey insAllahgergin bir gündü esimle tartistik. Kiraci paramizi bu ay veremiyor parasiz kaldik. En kotusu sigara icememek beni kotu etkilemeye basladiuydum şeytana bir daha yapmicam
İnşallah. Bu sabah kahvaltımı güzel yaptim. Aksamada planli gitmeye caliscamHimm canımız sıkkınken geneldr yeme hatasina düşüyoruz zaten cnm malesrf duzelir hersey insAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?