Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

orda +3,5 mü yazıyor

Gece 03.13te ciktik yola cok sukur kizlar uyudu insallah rahat bir yolculuk gecer

gunaydn cnm hayırlı yolculuklar
saglik olsun cnm insAllah yavas yavas gider bebiste saglikla buyur insAllah
bozuktur muhtmele o zmn miladi dolmuş demek ki cnm
gunaydn cnm

Sagolun kizlar ❤

Tmm cnm ben eve donup duzenimi oturtunca tekrar girerim insallah listeye

Gunaydin kilo bildirimi

Bugun 87.10
Spor 200 dk

Gittikce sisiyor ve kilo aliyorm.menu paylasinca iyi olacak ama iba tembellik yapyrm.bu artilar gittikce canimi sıkıyo
kactin ki canım ama önüne geçmezse artilar çabuk geliyor
merhaba kızlarrr
cuma 82.4
bugün 82.8

fark +0.4
fazla değilsin canım telafi edersin insAllah eşitiz şu an artık seksenlerden düşeriz insAllah
Hayirli cumalar

Geçen hafta 78.6
Bu hafta 78.2
tebrikler canım
Kilo bildirimi yapmiyim hiç.
Regl stresiyle yedim zaten.
Pazar gecesi ufak bi tatil için yola çıkıcam cuma tartılamıycam.

E eboe İzin talep ediyorum.
hayırlı yolculuklar canım şimdiden dikkat et canım yedikçe yöresi
afiyet olsun canım
Gece gece menemen yedim ne hoş dimi
kız naptin kilo almadan atlatacaktn hamileliği unutma arkası gelmez insAllah bebise yarasın

Gunaydin mutlu pazarlar
Persembe diyetisyene gittim 114.7 ciktim 2 kilo vermisim kiloyu persembe bildiriyim evdeki farkli cikiyo evde tartilmamaya calisacagim
Persembe 9 saat carsidaydik damat bohcasi bdiyetisyen derken dunde esimi doktora goturduk gene basladi elleeri ayaklari boşalıyormuş bence psikolojik dunde aksama kadar disardaydim kan ver dedi doktor iyi gelebilir falan dedi benden de almak istedi kansizim dedim bakti 10 cikti anca sana yetermis dedi epeyyy cok konustum
E eboe kuzum dunnyogunluktan unutmusum haftaya unutmadan yazarim insallah

Günaydın canım mutlu pazarlar aylık kontrol mu haftalık mi canım diyetisyen kontrolü 2 kilo güzel yagdan mi gitmiş geçmiş olsun eşine de

Kız sen hamilemisin ben şok, ne güzelde zayifliyordun ben dönene kadar beni geçer diyordum uzulsemmi sevinsemmi bilemedim hayırlısı olsun hakkınızda canim sağlıkla alın kucaginiza inşallah
Yalan degil basta bende uzuldum ama olan oldu artik :)) tesekkur ederim

Kızın kaç aylikti senin canım uymuyordu hatırladığım kadarıyla işin çok zor Allah kolaylık versin sana
İki gun once dogumgunuydu 2 yas bitti. 2. Bebekle arasinda 32 ay olcak cok kotu degil bence kizim 3 yasindayken digeri 5 6 aylkk olcak

gergin bir gündü esimle tartistik. Kiraci paramizi bu ay veremiyor parasiz kaldik. En kotusu sigara icememek beni kotu etkilemeye basladi uydum şeytana bir daha yapmicam

Geçmiş olsun canim

Harikasin ya cok guzel kg verdin. Benim olanları sık sık giycem bu ara tekrar şişmeden

gergin bir gündü esimle tartistik. Kiraci paramizi bu ay veremiyor parasiz kaldik. En kotusu sigara icememek beni kotu etkilemeye basladi uydum şeytana bir daha yapmicam
Himm canımız sıkkınken geneldr yeme hatasina düşüyoruz zaten cnm malesrf duzelir hersey insAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…