elifsevde ne kadar zamandır kullanıyor bilmiyorum ama ben dün başladım 45 tl vardim kargo dahilcanim toplamda kac kilo verdin biber hapiyla ve kac haftadir iciyorsun gercekten ise yariyormu ve kaca aldin ay cok sordum ama kusura bakma merak iste kilolar cok olunca insan hemen mucize olsun diyor
geçmiş olsun yenacım
eyvah olmuşşş daha kaçış yok ne varsa meydanda..
yenam tartıldın mı bi günde ne kadar gitti protein diyetinde? ben de bugün başladım dayanabilirsem 3 gün ya da 2 gün yapıcam şu antalyada yaptğım kaçamakların etkisinden bi kurtulayım. bi de üstüne regl oldum tartı küfür ediyo valla:)
yena geçmiş olsun canım . bizi çocuklar yoruyor vallahi. benimde bugün elim kolum kalkmıyor ama yazlıkları çıkardım ütülüyorum kışlıkları kaldırdım.gece birde benim zilli uyumadı 1 saat ayağımda salladım gecenin 3 ünde .bugünde uykusuzluktan başım ağrıyor.
yaaa nasıl bünyelerimiz var yahuuu o kadar dikkat ediyorum yok yok pazar günü bir tek akşam yemeğinde kaçırdım oda kaçırmak değil aslında hemen 600 gr fazlayım dünde o kadar dikkat ettim yine gitmemiş . spor yapamıyorum ondan ama bu sırada okadar işim varki temizliğe kalktım yavaş yavaş badana yapılacak.ama aralarda ben leslie ablamla yürüyeyim bu böyle olmayacak
sorma ya kaçırır kaçırmaz müthiş bir oynama. işte o noktada zaten battı diyip arkasındaki günlerde de coşmamak lazım ben de öyleyim. esas kiloyu o ilk gün değil sonraki günlerde alıyoruz. fazladan tam 2000 kal alsak bile 250 gr almış oluruz ama tartıda posa da göründüğü için 1 kg oynamış gibi oluyor ve moral bozukluğu yaratıyor. halbuki hemen gidiyor o dikkat edersek. ben de bugün öğelene doğru 1 yumurt yedim zorla hiç sevmem haşlama yumurta. bir domates bir de 80 gr light ton yedim. eve gelince de 1 salatalık.
Tartıldım canım 1 kilo..
Daha 1,5 vermem gerek..aynısı olmam için..ne pis boğazım tanrımm..
senin diyet nasıl..??
Yanlız benim midem çok ağrımaya başladı dün akşam çok zorlandım..Midemin rahatsızlığından..
rezene falan içtim,pek fayda etmedi..bugün yine yavaştan başlıyor sızlamaya..
sorma ya kaçırır kaçırmaz müthiş bir oynama. işte o noktada zaten battı diyip arkasındaki günlerde de coşmamak lazım ben de öyleyim. esas kiloyu o ilk gün değil sonraki günlerde alıyoruz. fazladan tam 2000 kal alsak bile 250 gr almış oluruz ama tartıda posa da göründüğü için 1 kg oynamış gibi oluyor ve moral bozukluğu yaratıyor. halbuki hemen gidiyor o dikkat edersek. ben de bugün öğelene doğru 1 yumurt yedim zorla hiç sevmem haşlama yumurta. bir domates bir de 80 gr light ton yedim. eve gelince de 1 salatalık.
akşama doğru da 100 gr ızfara tavuk göğüs bol salata yerim. bir de koca bardak ayran içicem. ha gayret diyorum:) aslında 3 gün dayansam iyi de ton balık para, kırmız et zaten alamıyorum, tavuk göğsü aldım iki parça o bile 4 tl. sinir oldum valla. bulgur tarhana mı yicez ulan biz bundan sonra napıcaz yaalsanaalsanasmile
etin sindirimi zor ondan mı ağrıyor acaba? sabret bakalım yarın güzel kahvalt yaparsın geçer.
dilenci doğru vallahi bende pazar günü aldım bir göğüs 5tl hayret bişi dedim rejim yapmakda paralı spora git para diyet yemekleri para
vallahi bebek olmasa yürüyüşe çıkacağım babam her sabah 1.5 saat yürüyor 20 günde 6 kilo verdi hem çikolatanın tadına bakıyor hem böreğin hiçbirşeyden kısmadan az az yiyor içim gidiyor yürüyüşe çıkmak için ama nazı ne yapacağım bebek arabasındada durmuyor dursa onunla gider gelirim
Yanlız benim midem çok ağrımaya başladı dün akşam çok zorlandım..Midemin rahatsızlığından..
rezene falan içtim,pek fayda etmedi..bugün yine yavaştan başlıyor sızlamaya..
dilenci doğru vallahi bende pazar günü aldım bir göğüs 5tl hayret bişi dedim rejim yapmakda paralı spora git para diyet yemekleri para
vallahi bebek olmasa yürüyüşe çıkacağım babam her sabah 1.5 saat yürüyor 20 günde 6 kilo verdi hem çikolatanın tadına bakıyor hem böreğin hiçbirşeyden kısmadan az az yiyor içim gidiyor yürüyüşe çıkmak için ama nazı ne yapacağım bebek arabasındada durmuyor dursa onunla gider gelirim
yenam..canım geçmiş olsun mide ağrısı çok kötüdür bilirim..kuzucuk nasıl oldu??
BEYZUS'çum geldinmi evine.??
Merhaba geleceğin manken adayları...opuyorumnanaktan
Acaip ısındı buralar,kolumu kaldırıcak halim yok..Dün bütün gün oğlum kucağımdaydı kollarım ve belim feci..( Bugün iyi şükür,amann onlar iyileşsinde benim ağrım sızım hiiç önemli değil..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?