Valla bende gezdim geldim koltuk takımı baktik avmye gittik pert oldum. Azcik dinledim simdi ogle yemegi yicemSlm canlar nasılsınız eşim kızları gezmeye götürdü bende balkon camlarimi sildim oh tertemiz oldu birde duş aldım size bakım dedim regl halimle baya yoruldum, camlarda bir dünya üç ev camı kadar sadece tek balkonumun camı malesef ,bir kahve getirenim olsaydı şincük ne iyi olardi
Tsk ederim canim haftalik ikinci haftamdi 1 yağdan 1 sividan gitmis ama hic yapamiyorum evde duramadım hicGünaydın canım mutlu pazarlar aylık kontrol mu haftalık mi canım diyetisyen kontrolü 2 kilo güzel yagdan mi gitmiş geçmiş olsun eşine de
Tsk ederim canim bence psikolojik bana gina geldi resmenGeçmiş olsun canim
Ohh mis gibi olmus bende sali silmistim persembe camur yagdi resmen lesss gibi suanSlm canlar nasılsınız eşim kızları gezmeye götürdü bende balkon camlarimi sildim oh tertemiz oldu birde duş aldım size bakım dedim regl halimle baya yoruldum, camlarda bir dünya üç ev camı kadar sadece tek balkonumun camı malesef ,bir kahve getirenim olsaydı şincük ne iyi olardi
Güzel gitmiş canımTsk ederim canim haftalik ikinci haftamdi 1 yağdan 1 sividan gitmis ama hic yapamiyorum evde duramadım hic
Tsk ederim canim bence psikolojik bana gina geldi resmen
Ohh mis gibi olmus bende sali silmistim persembe camur yagdi resmen lesss gibi suan
kactin ki canım ama önüne geçmezse artilar çabuk geliyor
fazla değilsin canım telafi edersin insAllah eşitiz şu an artık seksenlerden düşeriz insAllah
tebrikler canım
hayırlı yolculuklar canım şimdiden dikkat et canım yedikçe yöresi
afiyet olsun canım
kız naptin kilo almadan atlatacaktn hamileliği unutma arkası gelmez insAllah bebise yarasın
Mutlu hafta sonları
Amine Busra hamileymişsin Allah hayırlı sağlıklı evlat versin
E eboe ellerine sağlık
Acım ac yemek yemediğim için ot gibi dolaniyombunun yanında güzel gelişmeler de var. Dolabimda bekleyen kıyafetleri denedim yarısı oldu bu da beni mutlu etti
Gunaydin mutlu pazarlar
Persembe diyetisyene gittim 114.7 ciktim 2 kilo vermisim kiloyu persembe bildiriyim evdeki farkli cikiyo evde tartilmamaya calisacagim
Persembe 9 saat carsidaydik damat bohcasi bdiyetisyen derken dunde esimi doktora goturduk gene basladi elleeri ayaklari boşalıyormuş bence psikolojik dunde aksama kadar disardaydim kan ver dedi doktor iyi gelebilir falan dedi benden de almak istedi kansizim dedim bakti 10 cikti anca sana yetermis dedi epeyyy cok konustum
E eboe kuzum dunnyogunluktan unutmusum haftaya unutmadan yazarim insallah
aynenO zamanda cok hos bir plan demistim. Hâlada oyle diyorum :)
Masallahimiz var kızlar bende dahil hepimiz koç gibiyiz ben çok kilo aldım ya kiyafetlerimin bazıları olmamaya başladı
Ah benim de hayalim ama istedikce daha da uzaklasyrm . E eboe kilo bildirim konusundahaklisin.katiliyrm sana..
valla kesin kararlıyım 7 ler gelecek artık. 79 u bir an önce görmek istiyorum.
Tam geldim bu mesajını gördüm cnm :))Mefkurem nasılsın neler yapıyorsun canım? burayı da boş bırakma
Izne kac kiloyla ayrilmistin ablaIyi geceler kizlar
Cuma tartildim ama utancima buraya yazmamistim
2 haftada yine artilar geldi
Ama dün itibariyle kesin dur dedim artik
Onumuzdeki 1 ay 10 kilo verme hedefim var ve kacamaksiz devam edecem ins.
Takimdan bazi arkadaslarla bunun icin yarisa girdik
Haftaya ins. Guzel bi eksiyle gelecem
Bu cuma 106
Bu arada pazartesiden itibaren 8-16 arasi calisacam, bi degisiklik olmazsa...
Cuma 7 gibi tartilabilirim
Izine cikali 5 ay falan oldu cnm 92 di heraldeIzne kac kiloyla ayrilmistin abla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?