bebekken tombikmişim. çoçukluğum ve ergenliğim incecik dal gibi geçti. üniversiteyle az kilo aldım. sonra arttı durdu. 8 yıl önce doktora gittim güzel kilo verdim ama kafayı toplayamadığım için her ne kadar 1-1,5 yıl korusam da sonra yavaş yavaş aldım fazlasıyla. yeniden kilo aldıktan yaklaşık 3,5-4 yıl sonrası da kk 9. takımBendeki yeme dürtüsünün nerden geldigini bilemiyorum
Belki evlendikten sonra duygusal aclik olustu
Yabanci yerde cok bambaska ortam, kucuk yasta 3 cocukla ugrasmak zorunda kalmak, eşle problenmler vs.
Ama ben küçüklüğümden beri yemeyi cok severdim, gözüm doymazdi
Obez olmadim ama hep balik etliydim
Ilkokuldayken bile kompleks yapip, dikkat ederdim
3.cocuktan sonra kendimi birakip obezlige adim attim
Hic bi zaman kilolu olmayi kabullenmedim hep bi verecem dusuncesi bazen de çabası vardi
Seneler sonra hayalimde bile kuramadigim 68 rakamini görünce
Milletin cok zayifladin, leylek gibi oldun, böyle hic yakismiyor demelerine cok mutlu olmustum :)))
Ince olup istedigin seyi giyebilmek, giydiginin yakismasi gercekten mükemmel bi duygu
bonusum biliyorsun bende de uzun zamandır tık yok. hadi hep birlikte başlayalım. insülin direnciyle zorlanıyorum diyorsan diyetisyene başla ya da karatay hatta benim bir ara yaptığım gibi karatayımsı yapHiç bi zaman kabullenmedim gittikçe takıntı oldu oluyor.
Çok taksan verirdin diyesi geliyor insanın...
Erken yaşta evlilik sorunlarına katılıp sana eşlik ediyorum.
Takinti oldugu icin basaramiyoruz cnm
Sadece saglikli beslenecem deyip biraz sabretsek cok zor bisey degil aslinda
Gözümüzde cok büyütüyoruz
Yarin baslicam deyip bugun catlayincaya kadar yiyoruz sanki kiyamet kopacak
Ama yarin yine ayni, sonu gelmiyor
Ben hep oyle geri aldim
Ne sorun olursa olsun kendimizi onemsemeyi birakmasak, bosvermesek
Hadi sende katil 1 ayda 10 kilo ya
Nasil hizli aldiysak pekala verebilirizde
10 olmazda 8 olur 6 olur farketmez
Ama ben min. 10 kilo verecem
Ins. Agoustos ortasi 95 lerdeyim
ben cocukken aşırı zayiftim. 3. Sinifta apandisit ameliyatindan sonra serum, narkoz, birde annemin zorla yedirmeleriyle istah açıldı. 5. Sinifta genc kiz gibi yapiliydim. Ortaokulda, 8. Sinifta 78 kg idim. Liseye oyle basladim :/Bendeki yeme dürtüsünün nerden geldigini bilemiyorum
Belki evlendikten sonra duygusal aclik olustu
Yabanci yerde cok bambaska ortam, kucuk yasta 3 cocukla ugrasmak zorunda kalmak, eşle problenmler vs.
Ama ben küçüklüğümden beri yemeyi cok severdim, gözüm doymazdi
Obez olmadim ama hep balik etliydim
Ilkokuldayken bile kompleks yapip, dikkat ederdim
3.cocuktan sonra kendimi birakip obezlige adim attim
Hic bi zaman kilolu olmayi kabullenmedim hep bi verecem dusuncesi bazen de çabası vardi
Ahhh dikkat etsen senin takimlar benimkilerden daha iyi calisiyor :))) bide kac sene daha genclerZayıflama takımlarım sana yetişebilecek mi bilemiyorum mefguşzalımın kaptanı 10 kilo nedir
Kısa bir tatilim var bakim gelince kaç olucam.
bizim takimda kalsaydin simdiye zayifladiydinbebekken tombikmişim. çoçukluğum ve ergenliğim incecik dal gibi geçti. üniversiteyle az kilo aldım. sonra arttı durdu. 8 yıl önce doktora gittim güzel kilo verdim ama kafayı toplayamadığım için her ne kadar 1-1,5 yıl korusam da sonra yavaş yavaş aldım fazlasıyla. yeniden kilo aldıktan yaklaşık 3,5-4 yıl sonrası da kk 9. takım
yalniz canimizin istedigini yiyerek giyemeyiz canikomaynen valla harika bir duyguyine yaparız be yine giyeriz o kıyafetleriii
valla kuzum ben daha fazla zaman, gun kaybetmek istemiyorumaynen ben de öyleyim. hep yarın başlayacağım diyorum o yarın gelmiyorAllahın izniyle ama sefer hafta içi başlayacağım salı akşamı ya da çarşamba. dolunay olduktan sonra birkaç gün içinde başlanılan diyetler iyi sonuç verirmiş. ayrıca çarşamba günü başlayan diyetler de öyle. dolunay 16 temmuz salı. salı akşamı zaten ezandan sonra çarşamba günü oluyor. o zaman start vereceğim.
1 ayda 10 kilo bilmem ama iyi bir rakam bekliyorum.
kuzum sen kendini negatif dolduruyosunben cocukken aşırı zayiftim. 3. Sinifta apandisit ameliyatindan sonra serum, narkoz, birde annemin zorla yedirmeleriyle istah açıldı. 5. Sinifta genc kiz gibi yapiliydim. Ortaokulda, 8. Sinifta 78 kg idim. Liseye oyle basladim :/
10.sinifta 20 kg verdim 58 gordum. Ama 3 ay bile koruyamadim 65lere ciktim. Liseyi oyle bitirdim. Ama evlenirken yine 72 idim. Ve dusunuyorum nisanli bir kiz nasil hic ben zayiflayayim gelinliğim daha guzel dursun diye dusunemez? Yada dusunmek istemez... Bir anda pufff 86 ile kizima hamile kaldim.
Olmam sandim ama obez oldum.
Hayata kuskunlugumu, insanlara kırgınlığımı, yasayamadiklarimi, yasadiklarimi hep yemekle bastirdim. Asil sorun burdaydi. Careyi kendimde aramak, kabullenmek cok zordu. Mesela psikologa bir kez gittim. Bana dedigi kardesin varmis ama kardessiz buyumussun(kardesimin biri otizmli) bu sozu kabullenmem 1 hafta sürdü. Daha duyacagim, yuzlesecegim neler var acaba, gidemedim tekrar.
Kg vermeye basladim simdi yine hamileyim. Kendimi kapana sıkışmış gibi hissediyorum.
İki cocukla anlaşamadigim kocayla napicam diyorum. Sonra sen basarirsin diyorum daha gençsin hayatin basinda sayilirsin diyorum.
İste bu da oyle bir iç dokus oldu..
Evet faydasi yok ama diyete benzemiyor işte. Ne derece surdurebilcem bilmiyorumbizim takimda kalsaydin simdiye zayifladiydinkendimden baska herkese faydam var
yalniz canimizin istedigini yiyerek giyemeyiz canikomo bogaz tutulacak
valla kuzum ben daha fazla zaman, gun kaybetmek istemiyorum
Bi dr demisti
Diyete yarin degil şimdi şu an baslanir diye :))
kuzum sen kendini negatif dolduruyosun
Eğer hamileyim diye salmaz, saglikli beslenirsen eksiyle bile doguma gidersin
Sadece tatli hamurisinden uzak dur
Bunlarin zaten ne sana nede bebeğe faydasi yok
Sen saglikli beslen baska seyleride kafana takma cnmEvet faydasi yok ama diyete benzemiyor işte. Ne derece surdurebilcem bilmiyorum
Cok sinir ve stres doluyum. Yememek icin baska seyler yapmaya calisiyorum hepSen saglikli beslen baska seyleride kafana takma cnm
Tatlim degistiremicegin seyler icin bosuna enerjini tüketmeCok sinir ve stres doluyum. Yememek icin baska seyler yapmaya calisiyorum hep
9. takımda 5,5 kilo verdim. 7. takımda 7 kilo daha verdim ama kısa sürede geri aldım o kiloyu. 10. takımda yine 7 kilo verdim yine geri aldım. şu an itibariyle 9. takımda başladığım kilodan 7 kilo aşağıdayımbizim takimda kalsaydin simdiye zayifladiydinkendimden baska herkese faydam var
yalniz canimizin istedigini yiyerek giyemeyiz canikomo bogaz tutulacak
valla kuzum ben daha fazla zaman, gun kaybetmek istemiyorum
Bi dr demisti
Diyete yarin degil şimdi şu an baslanir diye :))
kuzum sen kendini negatif dolduruyosun
Eğer hamileyim diye salmaz, saglikli beslenirsen eksiyle bile doguma gidersin
Sadece tatli hamurisinden uzak dur
Bunlarin zaten ne sana nede bebeğe faydasi yok
3.gun pazar
12.30
1.5 yumurtali pastirmali omlet
4 zeytin
1 kk peynir
2 kucuk parca kaşar
Maydanoz domates salatalık
18.30
5-6 kş döner eti
Salata
Ayran
İşte devam etseydin verirdin diyom:)) izine ciktiydin heralde
9. takımda 5,5 kilo verdim. 7. takımda 7 kilo daha verdim ama kısa sürede geri aldım o kiloyu. 10. takımda yine 7 kilo verdim yine geri aldım. şu an itibariyle 9. takımda başladığım kilodan 7 kilo aşağıdayımyani 2016 da bu yana ancak bu kadar gitmiş
yok canım sağlıklı beslenmeye geçilecek tabiki
evet hemen başlamak gerekir bence de ama bunu çok söylüyorlar. çarşamba günü diye. nete bir bak istersen.
Sagol cnm daim olsun ins. :))
afiyet olsun azimli hatun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?