Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

bebekken tombikmişim. çoçukluğum ve ergenliğim incecik dal gibi geçti. üniversiteyle az kilo aldım. sonra arttı durdu. 8 yıl önce doktora gittim güzel kilo verdim ama kafayı toplayamadığım için her ne kadar 1-1,5 yıl korusam da sonra yavaş yavaş aldım fazlasıyla. yeniden kilo aldıktan yaklaşık 3,5-4 yıl sonrası da kk 9. takım

aynen valla harika bir duygu yine yaparız be yine giyeriz o kıyafetleriii

Hiç bi zaman kabullenmedim gittikçe takıntı oldu oluyor.
Çok taksan verirdin diyesi geliyor insanın...

Erken yaşta evlilik sorunlarına katılıp sana eşlik ediyorum.

bonusum biliyorsun bende de uzun zamandır tık yok. hadi hep birlikte başlayalım. insülin direnciyle zorlanıyorum diyorsan diyetisyene başla ya da karatay hatta benim bir ara yaptığım gibi karatayımsı yap senin insülin direnemez bunlara

aynen ben de öyleyim. hep yarın başlayacağım diyorum o yarın gelmiyor Allahın izniyle ama sefer hafta içi başlayacağım salı akşamı ya da çarşamba. dolunay olduktan sonra birkaç gün içinde başlanılan diyetler iyi sonuç verirmiş. ayrıca çarşamba günü başlayan diyetler de öyle. dolunay 16 temmuz salı. salı akşamı zaten ezandan sonra çarşamba günü oluyor. o zaman start vereceğim.

1 ayda 10 kilo bilmem ama iyi bir rakam bekliyorum.

ben cocukken aşırı zayiftim. 3. Sinifta apandisit ameliyatindan sonra serum, narkoz, birde annemin zorla yedirmeleriyle istah açıldı. 5. Sinifta genc kiz gibi yapiliydim. Ortaokulda, 8. Sinifta 78 kg idim. Liseye oyle basladim :/
10.sinifta 20 kg verdim 58 gordum. Ama 3 ay bile koruyamadim 65lere ciktim. Liseyi oyle bitirdim. Ama evlenirken yine 72 idim. Ve dusunuyorum nisanli bir kiz nasil hic ben zayiflayayim gelinliğim daha guzel dursun diye dusunemez? Yada dusunmek istemez... Bir anda pufff 86 ile kizima hamile kaldim.
Olmam sandim ama obez oldum.
Hayata kuskunlugumu, insanlara kırgınlığımı, yasayamadiklarimi, yasadiklarimi hep yemekle bastirdim. Asil sorun burdaydi. Careyi kendimde aramak, kabullenmek cok zordu. Mesela psikologa bir kez gittim. Bana dedigi kardesin varmis ama kardessiz buyumussun(kardesimin biri otizmli) bu sozu kabullenmem 1 hafta sürdü. Daha duyacagim, yuzlesecegim neler var acaba, gidemedim tekrar.
Kg vermeye basladim simdi yine hamileyim. Kendimi kapana sıkışmış gibi hissediyorum.
İki cocukla anlaşamadigim kocayla napicam diyorum. Sonra sen basarirsin diyorum daha gençsin hayatin basinda sayilirsin diyorum.
İste bu da oyle bir iç dokus oldu..

Zayıflama takımlarım sana yetişebilecek mi bilemiyorum mefguş zalımın kaptanı 10 kilo nedir

Kısa bir tatilim var bakim gelince kaç olucam.
Ahhh dikkat etsen senin takimlar benimkilerden daha iyi calisiyor :))) bide kac sene daha gencler

bizim takimda kalsaydin simdiye zayifladiydin kendimden baska herkese faydam var
aynen valla harika bir duygu yine yaparız be yine giyeriz o kıyafetleriii
yalniz canimizin istedigini yiyerek giyemeyiz canikom o bogaz tutulacak
valla kuzum ben daha fazla zaman, gun kaybetmek istemiyorum
Bi dr demisti
Diyete yarin degil şimdi şu an baslanir diye :))
kuzum sen kendini negatif dolduruyosun
Eğer hamileyim diye salmaz, saglikli beslenirsen eksiyle bile doguma gidersin
Sadece tatli hamurisinden uzak dur
Bunlarin zaten ne sana nede bebeğe faydasi yok

Evet faydasi yok ama diyete benzemiyor işte. Ne derece surdurebilcem bilmiyorum

9. takımda 5,5 kilo verdim. 7. takımda 7 kilo daha verdim ama kısa sürede geri aldım o kiloyu. 10. takımda yine 7 kilo verdim yine geri aldım. şu an itibariyle 9. takımda başladığım kilodan 7 kilo aşağıdayım yani 2016 da bu yana ancak bu kadar gitmiş
yok canım sağlıklı beslenmeye geçilecek tabiki

evet hemen başlamak gerekir bence de ama bunu çok söylüyorlar. çarşamba günü diye. nete bir bak istersen.

Amine Busra ikinci bebeğe hamile olmak senin için çok da olumsuz değil. zayıfken olsaydın evet belki daha iyi olurdu. hem de evdeki az daha büyürdü. ama olan oldu. daha önce de yazdığım gibi iradeli olursan kilo vererek bile ya da sabit şekilde doğum yaparsın. bence artık olumlu ol

Amine Busra o kadar insan var ki kuzum hamile kalmak isteyen, hamilelik hallerinin bile hayalini kuran...

Toz pembe şeyler düşünmeye gerek yok gerçekleri hepimiz biliyoruz ama şu yaşadığın mucizenin önüne geçirme hiç bi gerçeği.

Sana şimdi nasip oldu ❤ daha yeni olduğundan böyle düşünmen, garip hissetmen, tedirgin olman, hatta oturup ağlaman dalgalanman çok normal.

Hele bi kalp atışını gör hareketlerini hisset bu düşüncelerin biraz hafifliycek.
Bizim gelinimizin 48 kiloda gebelik şekeri çıkıyor benim 100 kiloda çıkmadı.

Herşeyin en kötüsü olmıycak bunu aklından çıkar. Bunu sana söyleyenler varsa onlarıda konuşturma.

Allah yeniden anne olmayı nasip etti sana karnında bir mucize taşıyosun bundan başka bişey düşünme

İşte devam etseydin verirdin diyom:)) izine ciktiydin heralde

Gecen gun duymustum cnm carsamba olayini
Ama basladim bi kere :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…