Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

tatlım eşinle sürekli tartışıyor musun ki?

beeennn çok seviyorum yoğurdu iyi geliyo bana

Amine Busra 3.de böyle senin gibi oldum ben kızım 19 aylıktı emiyodu.
Spora diyete başlamıştım kilo veriyodum yeni toparlanmıştım derken altı üstüne geldi herşeyin.
Elimde testle ağladım durdum.
Kabullenmem zor oldu.
Şimdi pişmanım o kadar üzüldüğüm için ama o an neler hissettiğimin tarifi zor herkes anlayamadı zaten.
Ben seni çok iyi anlıyorum hemde çok.
Kolay olmıycak bişeyler ama daha da zorlaştırmak yada kolaylaştırmak senin elinde.

Kendine zaman tanı için bi sakinleşsin geçicek bu günler.
Üst üste çocuk zorluyor ama güzel yanlarıda çok var.

asıl doğumdan sonra görün siz beni, zilleri takar oynamaya başlarım

tatlım eşinle sürekli tartışıyor musun ki?
Eşim gitgide sivri dilli oldu. Sanirim bende. Tahammulum cok azaldi artik. Bu sene her seneye gore cok daha fazla kavga ediyoruz. Genelde de cocuk yüzünden. Ama dedigim gibi tahammül edemiyorum davranışlarına. Surekli laf sokma ustelik bazi konularda büyük suçu varken uste çıkma gibi durumlari var. Bu ara yine kötüyüz. Hem soyledim hamilelik haberini aldigim gun artik bana laf sokup durma diye. Bugun artik dayanamayip bagirdim senin bana ne garezin var diye. Yok diyor ama durmadan da laf sokuyor

Temmuz ortasında kapşonlu hırkamı giyinmiş balkonda oturuyorum :) tatile gidemeyen bir istanbul yaşıyanı olarak havalar bunaltıcı sıcaktan iyidir dimii :)

Aslında tam diyet spor yapıcak havalar ama gelin görünki akıl fikir olmadığı için bende herhalde durumlar fena cumadan beri yine fazla yedim.

Tatil yolundayım güneş için dua ediyorum :))
Öpücüklerimi gönderdim avcılar taraflarına

Allah ferahlık versin canım hassas dönemlerindesin, insanının yükü zaten ağır birde çevredekiler zorluk çıkarınca olmuyor tabii. sen yine kendini düşün kendinle ve çocuğunla meşgul olmaya çalış eşinde zamanla sana destek olması gerektiğini görür umarım....

Günaydınnnn kızlar dun cok yorgundum alıntıları yaptm ama menümu yazamadan uyumuşum
Kahvaltı yi parkta atistirdik 12:00
1 dilim çavdar ekmegi
1 kk sucuk
1 kk peynir
6-7 zeytin
Domates
Salatalık
1 bardak çay

Ara
2 porsiyon kiraz

Öğle 15:00
4 kaşık patlıcan köz
1 kase salata (semizotu-domates-salatalık)
1 tavuk çöp şiş
2 tavuk but
2 el kadar köfte(avuç içi kadar)
2 dilim karpuz
1 bardak ayran

Ara
Yarım köz mısır

Su 2 lt anca olmuştur
Spor yok
Parkı normal tempo turladık yakartop voleybol oynadık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…