Kendini Eylül sana bir temmuz var karsimizdaTemmuz ortasında kapşonlu hırkamı giyinmiş balkonda oturuyorum :) tatile gidemeyen bir istanbul yaşıyanı olarak havalar bunaltıcı sıcaktan iyidir dimii :)
Aslında tam diyet spor yapıcak havalar ama gelin görünki akıl fikir olmadığı için bende herhalde durumlar fena cumadan beri yine fazla yedim.
tebrikler cnmGünaydın kızlar iyi haftalar
Cuma 82.8
Bugün 82.4
Fark -0.4
tebrikler cnm cok guzelGunaydin
Kilo bildirimi cuma 87.1
Bugun 86.3
Fark-800
Bi arti bi eksi hic yol katedemyrm
Afiyet olsun canımMisafir gelecek kahveye onları bekliyoruz. Sonra gelirim öpüldünüz
Neden ki bilemedim ben d çok etki etmiyor A rh pozitif canım
Eşim gitgide sivri dilli oldu. Sanirim bende. Tahammulum cok azaldi artik. Bu sene her seneye gore cok daha fazla kavga ediyoruz. Genelde de cocuk yüzünden. Ama dedigim gibi tahammül edemiyorum davranışlarına. Surekli laf sokma ustelik bazi konularda büyük suçu varken uste çıkma gibi durumlari var. Bu ara yine kötüyüz. Hem soyledim hamilelik haberini aldigim gun artik bana laf sokup durma diye. Bugun artik dayanamayip bagirdim senin bana ne garezin var diye. Yok diyor ama durmadan da laf sokuyor
Temmuz ortasında kapşonlu hırkamı giyinmiş balkonda oturuyorum :) tatile gidemeyen bir istanbul yaşıyanı olarak havalar bunaltıcı sıcaktan iyidir dimii :)
Aslında tam diyet spor yapıcak havalar ama gelin görünki akıl fikir olmadığı için bende herhalde durumlar fena cumadan beri yine fazla yedim.
Sabah ac karna tartilmayi unutmusum yatılı misafirim vardi tok karma tartldm
Cuma: 82.9
Pazartesi: 83.2
Fark: +300
Muhtemelen sabitim bence kilo almamışımdr
Tatil yolundayım güneş için dua ediyorum :))
Öpücüklerimi gönderdim avcılar taraflarına
Eskiden kilomla ilgili cok laf soyledi o zaman veremedim. Vermeye başlayınca hep motive edip iyi seyler soyledi
sadece çocukla mı ilgili tartışmalar yoksa senin kilonu falan da mı konu ediyor? bazı erkekler bu konuda da çok laf eder. a
Eskiden kilomla ilgili cok laf soyledi o zaman veremedim. Vermeye başlayınca hep motive edip iyi seyler soyledi
Biz bugun avmdeyken oyle bir yagmur yagdi ki. Hâla hava hafif kapali, istanbul :)çok şükür havalar çok güzel
kan grubuna gore beslenme sekli bile varmış bende kk da duydum ilk açıkçası doğrudur cnm bende cok severim vucudumuuz tanıyoruz deneye yanılaben 0 grubuyum. 0 gruplarına hiç yaramıyormuş. sanırım A grubuna yarıyordu. şanslısın. aslında yoğurdu, cacığı çok severim. ama artık az ve seyrek yiyorum
insAllah cnmbence de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?