Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Kendini Eylül sana bir temmuz var karsimizda

Neden ki bilemedim ben d çok etki etmiyor A rh pozitif canım

ben 0 grubuyum. 0 gruplarına hiç yaramıyormuş. sanırım A grubuna yarıyordu. şanslısın. aslında yoğurdu, cacığı çok severim. ama artık az ve seyrek yiyorum

sadece çocukla mı ilgili tartışmalar yoksa senin kilonu falan da mı konu ediyor? bazı erkekler bu konuda da çok laf eder. a

afridacım bence artık senin programlı şekilde zayıflamaya başlama zamanın geldi. zaman geçtikçe kiloların üstüne ekliyorsun. buraya sık gelmen, diyet yapmasan bile sabit kalmanı sağlardı. ki bence artık sabit de kalma kilo ver. bak Mefkurem atağa geçti. ben yarın akşam tam başlıyorum. nisan34 çoktan tıkır tıkır kilo veriyor. Amine Busra desen öyle. Bonus tatil dönüşü başlayacak artık cool:) diğer kızlar yine gayret ediyor. tek tek yazamadım.

artık üzülmeyi bırak ve bizle bir yerden başla. alışverişe gidip sana lazım olan malzemeleri al. sonra planını yap. yavaştan yürüyüş, leslie falan ekle kendini zorlamadan. böyle gitmez yoksa sadece üzülürsün

ben 0 grubuyum. 0 gruplarına hiç yaramıyormuş. sanırım A grubuna yarıyordu. şanslısın. aslında yoğurdu, cacığı çok severim. ama artık az ve seyrek yiyorum
kan grubuna gore beslenme sekli bile varmış bende kk da duydum ilk açıkçası doğrudur cnm bende cok severim vucudumuuz tanıyoruz deneye yanıla
insAllah cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…