Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Bana vahiy gelmesini beklemeden ben basladim cnm
Seninlede 10 kilo yarışı yapalimmi

bir ay sonraya tarih verelim. ben 75 olcam. yani yaklaşık 8 kilo. mesela ben 15 ağustos diyebilirim. tam bir ay sonra. zaten yarın akşam başlayacağım.

Canm ilk yıllar biraz zir olur ama buyududukce cok rahat edersin.düşün kızın gibi bi tane daha karninda.hamile olmayi evlat dahibi olabilmeyi isteyen binlerce kisi var.yillarca evlat hasreti cekenler tedavi olanlar.kilonu da takma kafaya ben ilk dogumda yanlis degilsem 6 kg ile doguma gittim.ikincisinde de 8 kg civari ile.beslenmeme cok dikkat ettim.abur cubur yemedim sagilikli beslendim meyveleri bile kontrollu yedim az az sık sık yedim.dr izin verdigi icin yuruyusler de yaptm.hic aç kalmadm.sen de dikkat edersen almazsn dogumdan sonra da istwdigin kiloya ulasrsn

benim bildiğim kilo verdiren en sağlıklı beslenme şekli, sabah kalktığın saate göre günde 2 ya da 3 öğün. öğünlerde orantılı olarak protein, sebze, salata, sağlıklı karbonhidrat olacak. tokluk hissi tavan beslenme programı. aralarda su, madensuyu, şekersiz katkısız sıcak ya da soğuk içecekler.

Hayırlı işlere çarşamba başlanır bende biliyorum :))
Ama bizim için gün hafta ay hayır şer kavramları tuymuyor artık.
Hazır hissettiğin istediğin an tamamdır beklememek lazım.

Hayırlı işlere çarşamba başlanır bende biliyorum :))
Ama bizim için gün hafta ay hayır şer kavramları tuymuyor artık.
Hazır hissettiğin istediğin an tamamdır beklememek lazım.

valla ben başlıyorummmm seni de yanıma bekliyorummmmmm

İnşallah artık takmicam kafama. Verebildigimi gördüm neticede. Bugun keseyi gorduk ama henuz bebegi goremedik uzuldum biraz. Sonra kizimin defterine baktim daha erkenmiş toparladim

İnsulin direnci olanlara kesinlikle 2 ögün olmuyor. 3 ana ogun ve en az 1 ara ogun sart. Yoksa açlıktan 2. Ana ogunde ne bulursan saldırıyosun

slm kızlar
ilk dewniz faslımızı yaptık bugün.
akşam çocukları yıkıyordum midem bulanmaya başladı. 2sini yıkadım biri kaldı annem onu yıkadı tansiyonumu ölçtük düşmüş biraz eşime tuzlu ayran yaptırdım. şimdi biraz daha iyiyim. yarın kızları avm ye gezmeye götürecektim söylemişte bulundum onlara. inşallah yarın iyi olurumda gideriz.

Bonus iyi tatiller cnm sanada

Iyi tatiller cnm
Umarim kilo almadan dönersin
amin cnm inşallah teşekkür ederim

emine 2 yaşına girdikten sonra hamile kaldığımı öğrendim. zeyneple eminenin yaş farkı tam 2 yaş 9 ay günleri bile aynı ikiside 27si iyi oluyor cnm araları korkma arkadaş gibi büyüyorlar tabi cinsiyeti farklı olursa bilemem

asıl doğumdan sonra görün siz beni, zilleri takar oynamaya başlarım
sen öyle yazınca aklıma bu şarkı geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…