Slm kizlar
Kontrol tartisi
Cuma 106
Bugub 104.5
Fark 1.5
Bana vahiy gelmesini beklemeden ben basladim cnm
Seninlede 10 kilo yarışı yapalimmi
Bana vahiy gelmesini beklemeden ben basladim cnm
Seninlede 10 kilo yarışı yapalimmi
bak ben de yarın akşam başlıyorum. beni de motive etcen
Butun bahaneleri birakip hedefe odaklanalim cnm
bir ay sonraya tarih verelim. ben 75 olcam. yani yaklaşık 8 kilo. mesela ben 15 ağustos diyebilirim. tam bir ay sonra. zaten yarın akşam başlayacağım.
Ilk haftayi iyi degerlendirmeliyim :)) sonraki haftalar 2-2 gitmeyebilir
harika
Canm ilk yıllar biraz zir olur ama buyududukce cok rahat edersin.düşün kızın gibi bi tane daha karninda.hamile olmayi evlat dahibi olabilmeyi isteyen binlerce kisi var.yillarca evlat hasreti cekenler tedavi olanlar.kilonu da takma kafaya ben ilk dogumda yanlis degilsem 6 kg ile doguma gittim.ikincisinde de 8 kg civari ile.beslenmeme cok dikkat ettim.abur cubur yemedim sagilikli beslendim meyveleri bile kontrollu yedim az az sık sık yedim.dr izin verdigi icin yuruyusler de yaptm.hic aç kalmadm.sen de dikkat edersen almazsn dogumdan sonra da istwdigin kiloya ulasrsnPlansiz olmasi birden psikolojimi cok etkiledi. Hayatin tepetakla olmuş gibi. Eşim evde yillik izinde kiz surekli tepemizde hic rahat yok. Kisaca şu 1 hafta bana 1 ay gibi geldi. Surekli evde huzursuzluk var. Bir yandan agrim var hic dinlenemiyorum bir yandan kizimda daha bebek
Keyifli tatiller canmTatil yolundayım güneş için dua ediyorum :))
Öpücüklerimi gönderdim avcılar taraflarına
Butun bahaneleri birakip hedefe odaklanalim cnm
Ins. Bende 15 agustosta en fazla 95 olacam
benim bildiğim kilo verdiren en sağlıklı beslenme şekli, sabah kalktığın saate göre günde 2 ya da 3 öğün. öğünlerde orantılı olarak protein, sebze, salata, sağlıklı karbonhidrat olacak. tokluk hissi tavan beslenme programı. aralarda su, madensuyu, şekersiz katkısız sıcak ya da soğuk içecekler.
Hayırlı işlere çarşamba başlanır bende biliyorum :))
Ama bizim için gün hafta ay hayır şer kavramları tuymuyor artık.
Hazır hissettiğin istediğin an tamamdır beklememek lazım.
valla ben başlıyorummmm seni de yanıma bekliyorummmmmm
İnşallah artık takmicam kafama. Verebildigimi gördüm neticede. Bugun keseyi gorduk ama henuz bebegi goremedik uzuldum biraz. Sonra kizimin defterine baktim daha erkenmiş toparladimCanm ilk yıllar biraz zir olur ama buyududukce cok rahat edersin.düşün kızın gibi bi tane daha karninda.hamile olmayi evlat dahibi olabilmeyi isteyen binlerce kisi var.yillarca evlat hasreti cekenler tedavi olanlar.kilonu da takma kafaya ben ilk dogumda yanlis degilsem 6 kg ile doguma gittim.ikincisinde de 8 kg civari ile.beslenmeme cok dikkat ettim.abur cubur yemedim sagilikli beslendim meyveleri bile kontrollu yedim az az sık sık yedim.dr izin verdigi icin yuruyusler de yaptm.hic aç kalmadm.sen de dikkat edersen almazsn dogumdan sonra da istwdigin kiloya ulasrsn
İnsulin direnci olanlara kesinlikle 2 ögün olmuyor. 3 ana ogun ve en az 1 ara ogun sart. Yoksa açlıktan 2. Ana ogunde ne bulursan saldırıyosunbenim bildiğim kilo verdiren en sağlıklı beslenme şekli, sabah kalktığın saate göre günde 2 ya da 3 öğün. öğünlerde orantılı olarak protein, sebze, salata, sağlıklı karbonhidrat olacak. tokluk hissi tavan beslenme programı. aralarda su, madensuyu, şekersiz katkısız sıcak ya da soğuk içecekler.
amin cnm inşallah teşekkür ederimIyi tatiller cnm
Umarim kilo almadan dönersin
Plansiz olmasi birden psikolojimi cok etkiledi. Hayatin tepetakla olmuş gibi. Eşim evde yillik izinde kiz surekli tepemizde hic rahat yok. Kisaca şu 1 hafta bana 1 ay gibi geldi. Surekli evde huzursuzluk var. Bir yandan agrim var hic dinlenemiyorum bir yandan kizimda daha bebek
sen öyle yazınca aklıma bu şarkı geldiasıl doğumdan sonra görün siz beni, zilleri takar oynamaya başlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?