Tatilde fazla almamaya calis cnmÇok yorgunum niye hala burdayım beee teli de suratıma düşürdüm
İyi geceler
Herkese günaydın .
4-5 gün iki çocukla annemlerde kaldim . Nasıl yorulmuşum tarifi yok. Annem 77 yaşında o yorulmasın diye işleri ondan önce yapmaya çalıştım durdum . Bir taraftan bebek için süt sağ ,karnini doyur, altını değiştir yetişemedim tabi . Annem biraz rahatsız geceleri solunum cihazına bağlıyor kendini . Gündüz de yorgun oluyor yada cabuk yoruluyor buna rağmen hiç durmuyor kadıncağız birde bize fazlası ile hizmet etmeye çalışıyor . O yorulmasın diye stres oluyorum tabi . Iki çocukla zorlandım walla. Insanın kendi evi gibisi yok . Eve gelince eşime sen çocuklara bak ben uykuyu özledim dedim dün gece güzel bir uyku cektim şükür.
E eboe bende çok mançup oluyordum bildirim yapamadım diye . Iyi yapmissin listeden çıkararak bu grubun amacına uygun davranamadım kilo da veremedim bildirim de yapamadim kusura bakmayın . Kilo vermek bir yana aldim bile . Ama bu günler de geçicek inşallah .
Bulamiyorum cim Bonus cum iyi tatiller sizlere . Mefkurem çok sevindim boyle bir karar almana . Hedeflediginden daha fazlası olacak hissediyorum . Tebrikler . Bende sabah tartıldım ibre yukarı hala 97.3 kilo olmuşum . Ama vericem artık kararliyim. Gazamız mübarek olsun :)
Benim buyukle ortanca arasi 1.5 yas
Ortancayla küçük arasi 1 yas fark var
Yani ben 9 ay degil 3 sene hamileydim
Küçük dogdugunda ben 19 yasinda 3 cocukluydum ve hâlâ yasiyorum
2.hamilelikten sonra bile 58 kiloydum
3.cude fazla aldim yinede 75 kiloya inmistim
Sonraki seneler oldu ne olduysa
Ilk haftayi iyi degerlendirmeliyim :)) sonraki haftalar 2-2 gitmeyebilir
Değerli yorumun için sağol canım sevgiyle kucaklayıp öpüyorum seni :)afridacım bence artık senin programlı şekilde zayıflamaya başlama zamanın geldi. zaman geçtikçe kiloların üstüne ekliyorsun. buraya sık gelmen, diyet yapmasan bile sabit kalmanı sağlardı. ki bence artık sabit de kalma kilo ver. bakMefkurem atağa geçti. ben yarın akşam tam başlıyorum. @nisan34 çoktan tıkır tıkır kilo veriyor. Amine Busra desen öyle. Bonus tatil dönüşü başlayacak artık cool:) diğer kızlar yine gayret ediyor. tek tek yazamadım.
artık üzülmeyi bırak ve bizle bir yerden başla. alışverişe gidip sana lazım olan malzemeleri al. sonra planını yap. yavaştan yürüyüş, leslie falan ekle kendini zorlamadan. böyle gitmez yoksa sadece üzülürsün
Hayırlısı olsun Allah sağlık versin araba tekrar alınır üzülmeUlu mefkure, muthissinMefkurem
3 yasa yakin olcak aralari ama iste yine de suan epey zor. Kizim dedigim dedik caldigim düdük.
Bugun uzgunum biraz arabamizi sattik. Borclari kapaticaz
Çok isterdim ama senin yediklerine bakıyorum çok kısıyorsun ve iradelisin ben senin kadar olamam artı bir cafede çalışıyorum ellimi sallasam mantıya, profitöröle, cizkeke ...... vs çarpıyorumBana vahiy gelmesini beklemeden ben basladim cnm
Seninlede 10 kilo yarışı yapalimmi
Bebeğini hayırlısıyla kucağına al canım.Benim de 28 ve 26 yaşın da bebeklerim ilk sene zorlanıyorsun sonrası su gibi geçiyor hiç korkma Allah yardımcın olsun.Ulu mefkure, muthissinMefkurem
3 yasa yakin olcak aralari ama iste yine de suan epey zor. Kizim dedigim dedik caldigim düdük.
Bugun uzgunum biraz arabamizi sattik. Borclari kapaticaz
Allah şifa versinDeğerli yorumun için sağol canım sevgiyle kucaklayıp öpüyorum seni :)
Doğru söylüyorsun haklısın saçma bir koşuşturmacada kendime bakmıyorum. oysaki ben önemliyim ben iyi olmasam çevremede bir faydam dokunmaz ...
Şu ara yoğun bakımda hastam var 10 gündür çok huzursuzuz dr. Dün herşeye hazırlıklı olun demiş bugün bende bir hastaneye gideyim ....
İnşallah teşekkür ederimBebeğini hayırlısıyla kucağına al canım.Benim de 28 ve 26 yaşın da bebeklerim ilk sene zorlanıyorsun sonrası su gibi geçiyor hiç korkma Allah yardımcın olsun.
Yoğun bakımdaki hastanıza acil şifalar diliyorum.Rabbim hayırlısı hakkında neyse onu nasip etsin .Değerli yorumun için sağol canım sevgiyle kucaklayıp öpüyorum seni :)
Doğru söylüyorsun haklısın saçma bir koşuşturmacada kendime bakmıyorum. oysaki ben önemliyim ben iyi olmasam çevremede bir faydam dokunmaz ...
Şu ara yoğun bakımda hastam var 10 gündür çok huzursuzuz dr. Dün herşeye hazırlıklı olun demiş bugün bende bir hastaneye gideyim ....
Bu satilan 3. Arabamız. Eşimin sacma hatalari yuzunden bu sekilde oldu. Simdi borclari kapatip daha dusuk model araba mecbur alicak 2 cocukla arabasiz zorlaniriz, cunku arabanin rahatligina alıştık. 2 yil cefa cektik borc var diye. Ve hic odeme yapamadik nerdeyse bu sebepten satiyoruz artik mecburen. Beni üzen o. Boşuna stres yasadik 2 yil, varlik icinde yokluk cektikHayırlısı olsun Allah sağlık versin araba tekrar alınır üzülme
Gelen bebiş nasibiyle gelir hiç üzülme belkide daha iyi bir araba alacaksınız Rabbimin hazinesi sonsuz .Bu satilan 3. Arabamız. Eşimin sacma hatalari yuzunden bu sekilde oldu. Simdi borclari kapatip daha dusuk model araba mecbur alicak 2 cocukla arabasiz zorlaniriz, cunku arabanin rahatligina alıştık. 2 yil cefa cektik borc var diye. Ve hic odeme yapamadik nerdeyse bu sebepten satiyoruz artik mecburen. Beni üzen o. Boşuna stres yasadik 2 yil, varlik icinde yokluk cektik
İleride tekrar nasip olur mu bilemem. Allah hayirlsini versin. İki cocukla kendi yagimizda kavrulsak yeterGelen bebiş nasibiyle gelir hiç üzülme belkide daha iyi bir araba alacaksınız Rabbimin hazinesi sonsuz .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?