Yoğun bakımdaki hastanıza acil şifalar diliyorum.Rabbim hayırlısı hakkında neyse onu nasip etsin .
o bekleyenler ne haldedir. çok üzüldümAMİN sağolun hastane kapısındayım görüş saatini bekliyoruz.hastam ağır 1 yıldır bitkisel hayatta Allah ona hayırlı bir kapı açsın bu durumda bırakmasın
Sessiz takiplerimden hatrımda kalan kayınınız dı sanırım yoğun bakımda olan inşallah hakkın da neyse hayırlı olan Allahım onu nasip etsin çektirmesinAMİN sağolun hastane kapısındayım görüş saatini bekliyoruz.hastam ağır 1 yıldır bitkisel hayatta Allah ona hayırlı bir kapı açsın bu durumda bırakmasın
Sessiz takiplerimden hatrımda kalan kayınınız dı sanırım yoğun bakımda olan inşallah hakkın da neyse hayırlı olan Allahım onu nasip etsin çektirmesin
Teşekkür ederim cnmHerkese günaydın .
4-5 gün iki çocukla annemlerde kaldim . Nasıl yorulmuşum tarifi yok. Annem 77 yaşında o yorulmasın diye işleri ondan önce yapmaya çalıştım durdum . Bir taraftan bebek için süt sağ ,karnini doyur, altını değiştir yetişemedim tabi . Annem biraz rahatsız geceleri solunum cihazına bağlıyor kendini . Gündüz de yorgun oluyor yada cabuk yoruluyor buna rağmen hiç durmuyor kadıncağız birde bize fazlası ile hizmet etmeye çalışıyor . O yorulmasın diye stres oluyorum tabi . Iki çocukla zorlandım walla. Insanın kendi evi gibisi yok . Eve gelince eşime sen çocuklara bak ben uykuyu özledim dedim dün gece güzel bir uyku cektim şükür.
E eboe bende çok mançup oluyordum bildirim yapamadım diye . Iyi yapmissin listeden çıkararak bu grubun amacına uygun davranamadım kilo da veremedim bildirim de yapamadim kusura bakmayın . Kilo vermek bir yana aldim bile . Ama bu günler de geçicek inşallah .
@HasibeG cimBonus cum iyi tatiller sizlere . Mefkurem çok sevindim boyle bir karar almana . Hedeflediginden daha fazlası olacak hissediyorum . Tebrikler . Bende sabah tartıldım ibre yukarı hala 97.3 kilo olmuşum . Ama vericem artık kararliyim. Gazamız mübarek olsun :)
kuzum varsin düşük model olsun ne farkederUlu mefkure, muthissinMefkurem
3 yasa yakin olcak aralari ama iste yine de suan epey zor. Kizim dedigim dedik caldigim düdük.
Bugun uzgunum biraz arabamizi sattik. Borclari kapaticaz
Allah iki iyilikten birini versin ins. CnmDeğerli yorumun için sağol canım sevgiyle kucaklayıp öpüyorum seni :)
Doğru söylüyorsun haklısın saçma bir koşuşturmacada kendime bakmıyorum. oysaki ben önemliyim ben iyi olmasam çevremede bir faydam dokunmaz ...
Şu ara yoğun bakımda hastam var 10 gündür çok huzursuzuz dr. Dün herşeye hazırlıklı olun demiş bugün bende bir hastaneye gideyim ....
o zaman haftada 1 kiloya anlasalim :)) sen dikkat edince cok guzel verebiliyosunÇok isterdim ama senin yediklerine bakıyorum çok kısıyorsun ve iradelisin ben senin kadar olamam artı bir cafede çalışıyorum ellimi sallasam mantıya, profitöröle, cizkeke ...... vs çarpıyorum
Benim için süreklilik ve haftada rutinde eksi bir mükemmel sonuç olurdu
hosgeldin cnm onceden yazdiysanda atladim heraldeArkadaşlar bu ara yatılı misafirlerim den dolayı yazamadım size ama vakit buldukca okumaya çalıştım inşallah bende ciddi anlamda yarın başlamak istiyorum.Gazamız mübarek olsun.
Oooo superrrrr herkes gaza geldi demekkiMerhaba..
Ben de kilo aldım yine.. yarın değil bu akşam başlıyorum..74FRIDA sen de başlayabilirsin.. istediğin zaman ne güzel kilolar verdin gördük burda.. inşallah yine yaparsın, yapacaksın..
Bugun cok guzel eksi gördüm
Hep böyle gitse keşke :)))
Şu 3 gun de biraz giderse cuma süper olacakYav insan gibi eksik gözüni yiyim
takimlarin birincisi olcaksin desene. Ben takimdan ayrılacağım sanirim bosuna ortalama dusurmeyeyim kg veremiyorum. Sabit kalsam yetecek. Burda listede olmaya devam edicemŞu 3 gun de biraz giderse cuma süper olacak
Değerli yorumun için sağol canım sevgiyle kucaklayıp öpüyorum seni :)
Doğru söylüyorsun haklısın saçma bir koşuşturmacada kendime bakmıyorum. oysaki ben önemliyim ben iyi olmasam çevremede bir faydam dokunmaz ...
Şu ara yoğun bakımda hastam var 10 gündür çok huzursuzuz dr. Dün herşeye hazırlıklı olun demiş bugün bende bir hastaneye gideyim ....
Çok isterdim ama senin yediklerine bakıyorum çok kısıyorsun ve iradelisin ben senin kadar olamam artı bir cafede çalışıyorum ellimi sallasam mantıya, profitöröle, cizkeke ...... vs çarpıyorum
Benim için süreklilik ve haftada rutinde eksi bir mükemmel sonuç olurdu
Uzun suredir hareketli olmadigin icin normal cnmmerhaba kızlar bugün biraz dışarıda yürüyüş yapayım dedim. aralarda oturup dinlendim falan ama yine de çok yordu beni. 15.00 gibi eve geldik ama hala kendime gelemedim
Ben takimda listede degilim cnm izine ayrilmistim, izin kilomdan arti oldugum icin giremiyorum listeyetakimlarin birincisi olcaksin desene. Ben takimdan ayrılacağım sanirim bosuna ortalama dusurmeyeyim kg veremiyorum. Sabit kalsam yetecek. Burda listede olmaya devam edicem
Cok guzel yazmışın fulyacim
her insanın hayatında değişik meşguliyetler var. kimi güzel , kimi üzücü olabiliyor. normal ev, iş vs düzenimiz de var. hele çok yoğunsan başını kaldıramıyorsun. bir dönem ben öyleydim. normal rutinim beni çok zorluyordu. ama ben böyleyken de mutlu değildim.
o zaman kuzenimle bir konuştuk. o da o zaman benle aynı boyda 70 kilo falan. 60 a inmeye çalışıyor. şimdi 66 larda. iyi de dedi bizim hayatımız bu. iş düzenini, yoğunluğu değiştiremiyoruz ki. rutinimiz bu. ee hep bu kiloda mı kalacağız. sanki yoğun olanlardan hiç zayıflayabilen yok mu. önemli olan beyni odaklamak, inanmak....
biz koşturmacaya devam ederken yıllar geçiyor, metabozlimamız yavaşlıyor. hücrelerimiz yaşlanıyor. performansları aynı olmuyor. bir dur demenin vakti geldi de geçiyor.
biz önemliyiz, sağlığımız, dinçliğimiz çok önemli. o zaman vakit kaybetmeyeceğiz artık.
hastana çok geçmiş olsun canım. Rabbim şifa versin. genç mi yaşlı mı?
Biraz öyle oldu yazma özrümü anca aşabildim
Sessiz ve epey sıkı takip etmişsin sanki
Sessiz ve epey sıkı takip etmişsin sanki
Bir yerde yanlış yaptım sanırım
Biraz öyle oldu yazma özrümü anca aşabildim
mefkurem hoşbuldum teşekkür ederim.Şu 3 gun de biraz giderse cuma süper olacak
bence fazla değil hiç almasın. artık 9 lu rakamlara insinTatilde fazla almamaya calis cnm
Iyi eglenceler :)
o da var tabi de, genel halsizlik ve kansızlık da etkili oldu sanırım.Uzun suredir hareketli olmadigin icin normal cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?