Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Yoğun bakımdaki hastanıza acil şifalar diliyorum.Rabbim hayırlısı hakkında neyse onu nasip etsin .

AMİN sağolun hastane kapısındayım görüş saatini bekliyoruz.hastam ağır 1 yıldır bitkisel hayatta Allah ona hayırlı bir kapı açsın bu durumda bırakmasın

AMİN sağolun hastane kapısındayım görüş saatini bekliyoruz.hastam ağır 1 yıldır bitkisel hayatta Allah ona hayırlı bir kapı açsın bu durumda bırakmasın
Sessiz takiplerimden hatrımda kalan kayınınız dı sanırım yoğun bakımda olan inşallah hakkın da neyse hayırlı olan Allahım onu nasip etsin çektirmesin

Teşekkür ederim cnm
Senide - 10 kulübüne beklerim
Ulu mefkure, muthissin Mefkurem
3 yasa yakin olcak aralari ama iste yine de suan epey zor. Kizim dedigim dedik caldigim düdük.
Bugun uzgunum biraz arabamizi sattik. Borclari kapaticaz
kuzum varsin düşük model olsun ne farkeder
Borc insani daha huzursuz ediyor

2 kucuk cocukla tabiki pesbembe bi hayat olmicak ama bikac sene zorlanir sonra rahat edersin
Kizin huysuzsa digeri uslu olur :))

Allah iki iyilikten birini versin ins. Cnm
o zaman haftada 1 kiloya anlasalim :)) sen dikkat edince cok guzel verebiliyosun
Arkadaşlar bu ara yatılı misafirlerim den dolayı yazamadım size ama vakit buldukca okumaya çalıştım inşallah bende ciddi anlamda yarın başlamak istiyorum.Gazamız mübarek olsun.
hosgeldin cnm onceden yazdiysanda atladim heralde
Hatirliyamadim
Merhaba..

Ben de kilo aldım yine.. yarın değil bu akşam başlıyorum.. 74FRIDA sen de başlayabilirsin.. istediğin zaman ne güzel kilolar verdin gördük burda.. inşallah yine yaparsın, yapacaksın..
Oooo superrrrr herkes gaza geldi demekki

her insanın hayatında değişik meşguliyetler var. kimi güzel , kimi üzücü olabiliyor. normal ev, iş vs düzenimiz de var. hele çok yoğunsan başını kaldıramıyorsun. bir dönem ben öyleydim. normal rutinim beni çok zorluyordu. ama ben böyleyken de mutlu değildim.
o zaman kuzenimle bir konuştuk. o da o zaman benle aynı boyda 70 kilo falan. 60 a inmeye çalışıyor. şimdi 66 larda. iyi de dedi bizim hayatımız bu. iş düzenini, yoğunluğu değiştiremiyoruz ki. rutinimiz bu. ee hep bu kiloda mı kalacağız. sanki yoğun olanlardan hiç zayıflayabilen yok mu. önemli olan beyni odaklamak, inanmak....
biz koşturmacaya devam ederken yıllar geçiyor, metabozlimamız yavaşlıyor. hücrelerimiz yaşlanıyor. performansları aynı olmuyor. bir dur demenin vakti geldi de geçiyor.
biz önemliyiz, sağlığımız, dinçliğimiz çok önemli. o zaman vakit kaybetmeyeceğiz artık.

hastana çok geçmiş olsun canım. Rabbim şifa versin. genç mi yaşlı mı?

azimle başlarsan merak etme onlara bakmazsın bile.

merhaba kızlar bugün biraz dışarıda yürüyüş yapayım dedim. aralarda oturup dinlendim falan ama yine de çok yordu beni. 15.00 gibi eve geldik ama hala kendime gelemedim
Uzun suredir hareketli olmadigin icin normal cnm

takimlarin birincisi olcaksin desene. Ben takimdan ayrılacağım sanirim bosuna ortalama dusurmeyeyim kg veremiyorum. Sabit kalsam yetecek. Burda listede olmaya devam edicem
Ben takimda listede degilim cnm izine ayrilmistim, izin kilomdan arti oldugum icin giremiyorum listeye

Kilo verip vermemen degilde, hamile oldugun icin bencede listede olman dogru olmaz
Hamilelik izinene cikabilirsin

Cok guzel yazmışın fulyacim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…