dilenci evet babam bir kilo baklavayı yer kalkardı değil bakkala gitmek merdiven bile inip çıkmayan bir adamdı ne oldu bilmiyorum geçen yazdan beri yürüyüşe gidiyor ölüm korkusumu sardı nedir çözemiyoruz tabikide çoğu şeyi kısdı 1 ekmek yerdi şimdi kepek ekmeği yiyor her öğünde iki dilim hergün yediği sucuklu yumurtayı kesti. yeme alışkanlıklarını değiştirdi.şimdi bana soruyor şunu yesem bişey olurmu diye bende ona sabah süt içme alışkanlığı kazandırdım.öğretene bak 116 kilo sanki incecikim uygulayan yok ayrı
DERİNCİĞİM merhaba;
Baban en iyisini yapıyor aslında.Bizde imkanları zorlayıp hareketi arttırmalıyız.
Babam ekmeği azalttı dedin ya aklıma bir şey geldi.
Dayımın bir arkadaşı (bizim memlekette) dahiliyeciye gitmiş.Tetkikler sonucu kolesterol çok yüksek çıkmış ve doktor sıkı bir diyet önermiş.
Kontrole gittiğinde doktor sormuş ''''' ekmeği kesiyoruz değil mi Memduh bey'''''
Bizim Memduh amca komik adamdır doktora verdiği cevap:'''''Aaaaa kesmezmiyiz doktorcuğum kesiyoruz tabii hiç elle parçalamayız''''''
Çok gülmüştük duyduğumuzda...
elifsevde sabahlari knäckebrot 2x mit BUKO17% cayima tatlandirici
öglenleri bol salata yaninada ne pisirdiysem 1 tabak ondan
aksamlar ögleden kalan salatayi yiyorum bu hafta beklebeni 106 geliyorum birinci benimmmmmmm :)
ay maşallah ya süper süper. peki hiç mi yemiyor artık sucuklu yumurta falan. allah uzun ömür versin çok iyi yapıyor yaşlandıkça bi bakıyolar kendilerine:) ananem de tereyağını azalttı:)))) her sabah yerdi guvvet veriyi bana diye diye ama artık korkmuş dikkat ediyor:)dilenci evet babam bir kilo baklavayı yer kalkardı değil bakkala gitmek merdiven bile inip çıkmayan bir adamdı ne oldu bilmiyorum geçen yazdan beri yürüyüşe gidiyor ölüm korkusumu sardı nedir çözemiyoruz tabikide çoğu şeyi kısdı 1 ekmek yerdi şimdi kepek ekmeği yiyor her öğünde iki dilim hergün yediği sucuklu yumurtayı kesti. yeme alışkanlıklarını değiştirdi.şimdi bana soruyor şunu yesem bişey olurmu diye bende ona sabah süt içme alışkanlığı kazandırdım.öğretene bak 116 kilo sanki incecikim uygulayan yok ayrı
Herkese merhabalar;
Dün geldim canım.....Bugünde işe başladım.....İşe gelmek tatsız geldi..Emeklilik kararımdan dolayı galiba.
Sizler nasılsınız.Geçmişi okuyamadım daha.Şimdi biraz okumaya çalışacağım...
Annemlerde 1 hafta kadar işler yolunda gitti(diyet anlamında)...Zamanla çözülmeler başladı.Misafir geldi,küçümenin doğum günü oldu,yok efendim gelinin annesi çok güzel lokma yapar ;yapsada yiyelim falan derken 1,5 kilo alıp geldim.Kaçınılmaz son.....
Benim bir yere gitmemem lazım...Cozutuyorum.....
Özledim sizleri...öpüyorum....
Geçmiş olsun YENACIĞIM;hem sana hemde yavruna....
Mide ağrın ilk defamı oluyor yoksa ara ara olurmu?
Arada tekrarlayan ağrıların varsa bence bir doktora danışıp ilaç alsan canım.Mide ağrısı çok fena bir ağrı.Gerçi ağrının hangisi iyi...Laf benimki de....Haaaa ama birde aşık olunca çekilen kalp ağrısı var..O iyi ağrı işte..Gene haklı çıkacak bir yol buldum...
Ben zayıflama uğruna ballı sirke içerek midemi bozdum.Hafta sonuna denk gelmişti ve 2 gün ve gece ağrı çektim ve safra kesesi ağrısı zannettim çünkü süt içince geçmemişti.
Sonra gastroskopi yapıldı küçük bir ülser olduğu anlaşıldı ve mide ilacı almaya başladım.Doktor;şunu yeme bunu yeme demeyeceğim kendin zaten midene dokunan besinleri kendin anlayacaksın dedi.Herkese farklı besinler dokunuyormuş..
Bence ihmal etmesen iyi olur.Diyet yaptığımız için mideler hassaslaşıyormu ne....
DERİNCİĞİM merhaba;
Baban en iyisini yapıyor aslında.Bizde imkanları zorlayıp hareketi arttırmalıyız.
Babam ekmeği azalttı dedin ya aklıma bir şey geldi.
Dayımın bir arkadaşı (bizim memlekette) dahiliyeciye gitmiş.Tetkikler sonucu kolesterol çok yüksek çıkmış ve doktor sıkı bir diyet önermiş.
Kontrole gittiğinde doktor sormuş ''''' ekmeği kesiyoruz değil mi Memduh bey'''''
Bizim Memduh amca komik adamdır doktora verdiği cevap:'''''Aaaaa kesmezmiyiz doktorcuğum kesiyoruz tabii hiç elle parçalamayız''''''
Çok gülmüştük duyduğumuzda...
kizlar bügün kurufasulye ve pilav pisirdim simdi yesemmi yemessemmi tere yagli ikisindede var bizim adam tereyag koymasam yeemz mecbur koyuyorum
:)) cacık yapsana yena bol salatalıkla ve az yoğurtla. hem şişersin hem de mideni kandırırsın biraz.Yok anam sırf proteinle beslenmek hiiç bana göre değil,ben alışmışım inek gibi otlanmaya..:roflol:İnanın mahfoldum mide ağrısından..Şimdi yine rezene ve yeşilçay içiyorum..Ve kıvranıyorum ağrıdan..:bbo:
Süper cevap..:))
Bizimde bir komşunun şişman bir yakını bel ağrısı şikayetiyle ortopedi bölümüne gidiyor,muayene oluyor sonra bekliyor doktor ilaç yazsın diye,doktor neden beklediğini soruyor,bizimkide reçeteyi bekliyorum diyor..:)))
Doktorda reçeteye En yakın zamanda 20 kilo vermelisin deyip uzatıyor...:roflol:
:)) cacık yapsana yena bol salatalıkla ve az yoğurtla. hem şişersin hem de mideni kandırırsın biraz.
ay ne kaba bi doktormuş o öyle:) olsa dükkan senin. aslında ne güzelmiş biz de gitsek eczaneye buyrun tahsil edin 20 kilomu desek ya:)
canım sıkıldı ya bir derdim var köşesinde bir arkadaş yazmış. komşusunun çocuğunda beyin zarı erimesi varmış zor anlıyormuş. dersanede hocalar kızıyormuş anlamayınca. çocuk üzülüyormuş ben salağım diye. çocuk zaten hasta bi de sbs illetiyle uğraşmak zorunda kalıyor. ben böyle sistemin deeee...
Walla ben doktorun tarzına çok güldüm..:roflol:
Bu olay bana olsaydı ne olurdu bilmiyorum,bu kadar gülermiydim emin değilim işte..:roflol:
slm kızlar napıyosunuz nasıl gıdıyo dıyet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?