Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

DERİNCİĞİM merhaba;
Baban en iyisini yapıyor aslında.Bizde imkanları zorlayıp hareketi arttırmalıyız.
Babam ekmeği azalttı dedin ya aklıma bir şey geldi.
Dayımın bir arkadaşı (bizim memlekette) dahiliyeciye gitmiş.Tetkikler sonucu kolesterol çok yüksek çıkmış ve doktor sıkı bir diyet önermiş.
Kontrole gittiğinde doktor sormuş ''''' ekmeği kesiyoruz değil mi Memduh bey'''''
Bizim Memduh amca komik adamdır doktora verdiği cevap:'''''Aaaaa kesmezmiyiz doktorcuğum kesiyoruz tabii hiç elle parçalamayız''''''
Çok gülmüştük duyduğumuzda...

ablacım hoşgeldin özlettin kendini
diyorum yaa ablacım babam tv nin karşısından su içmeye bile kalkmaz herşeyi eline ister çok üşengeçtir rahatına çok düşkündür.şaşırıp kalıyoruz .bugün gittinmi diyorum her seferinde gitmemmi kızım bırakmam artık diyor .aşırı iştahlıydı.yarıya indirdi yediklerini.

ayyy çok güldüm memduh amcayada ilahii

elifsevde sabahlari knäckebrot 2x mit BUKO17% cayima tatlandirici

öglenleri bol salata yaninada ne pisirdiysem 1 tabak ondan

aksamlar ögleden kalan salatayi yiyorum bu hafta beklebeni 106 geliyorum birinci benimmmmmmm :)

sen o zaman kahvalti yapmis sayilmiyorsun iki tane knäckerbrot la ben birbucuk normal brötchen yiyorum ama cogu zaman kepekli ve cekirdekli brötchen ondan bir tane o daha doyurucu normal brötchen almamaya calisiyorum yedigimden hic bisey anlamiyorum brötchen almaya gidemessem 3 tane vollkorntoast kizarmis ben birde arab ekmekleri oluyorya yufka gibi bazen ondan yumurta haslarsam dürüm yapiyorum

kizlar bügün kurufasulye ve pilav pisirdim simdi yesemmi yemessemmi tere yagli ikisindede var bizim adam tereyag koymasam yeemz mecbur koyuyorum

ay maşallah ya süper süper. peki hiç mi yemiyor artık sucuklu yumurta falan. allah uzun ömür versin çok iyi yapıyor yaşlandıkça bi bakıyolar kendilerine:) ananem de tereyağını azalttı:)))) her sabah yerdi guvvet veriyi bana diye diye ama artık korkmuş dikkat ediyor:)

hoşgeldin. hemencecik telafi edersin cumaya kadarolumunekankayizsmile

Yok anam sırf proteinle beslenmek hiiç bana göre değil,ben alışmışım inek gibi otlanmaya..:roflol:İnanın mahfoldum mide ağrısından..Şimdi yine rezene ve yeşilçay içiyorum..Ve kıvranıyorum ağrıdan..:bbo:

BEYZUS'çum hoşgeldin,özlettin kendini..
emekliliğini kesin artık diimi,hayırlı olsun canım..

Benim kesin doktora gitmem lazım ama çok korkuyorum o aletten..:)

Süper cevap..:))

Bizimde bir komşunun şişman bir yakını bel ağrısı şikayetiyle ortopedi bölümüne gidiyor,muayene oluyor sonra bekliyor doktor ilaç yazsın diye,doktor neden beklediğini soruyor,bizimkide reçeteyi bekliyorum diyor..:)))
Doktorda reçeteye En yakın zamanda 20 kilo vermelisin deyip uzatıyor...:roflol:

kizlar bügün kurufasulye ve pilav pisirdim simdi yesemmi yemessemmi tere yagli ikisindede var bizim adam tereyag koymasam yeemz mecbur koyuyorum

Ben bakliyat yaptığım zaman 5-6 kaşık yiyorum..eğer pilavda yersem ki yememem daha iyi olur..:)) örneğin 5 kaşık kurufasulye,4 kaşık pilav yiyorum..:)))

Aaayyy canım kuru fasulye çekti..:))) bir ay tavuk falan yemem artık..:)

:)) cacık yapsana yena bol salatalıkla ve az yoğurtla. hem şişersin hem de mideni kandırırsın biraz.

ay ne kaba bi doktormuş o öyle:) olsa dükkan senin. aslında ne güzelmiş biz de gitsek eczaneye buyrun tahsil edin 20 kilomu desek ya:)

canım sıkıldı ya bir derdim var köşesinde bir arkadaş yazmış. komşusunun çocuğunda beyin zarı erimesi varmış zor anlıyormuş. dersanede hocalar kızıyormuş anlamayınca. çocuk üzülüyormuş ben salağım diye. çocuk zaten hasta bi de sbs illetiyle uğraşmak zorunda kalıyor. ben böyle sistemin deeee...

Ciddimisin.. canım benim nasıl üzüldüm anlatamam,inan gözlerim doldu..
Diyorum hep,böyle sistemin içine diye...yok ya adam olmayız biz..Kim bilir daha kaç genç,kaç aile yaşayacak böyle dramları,dersaneye gönderemeyen aile eksiklik hissediyo,gönderince beklenti artıyo,çocuk karşılamayınca huzursuzluk çıkıyor..

bende bizim diğer topikte okudum,15 yaşında kız intihar etmiş not yazmış ailesine beni affedin diye..

Ben 15 yaşıma kadar gece,gündüz sokakta zıplayıp dururdum..

Acaba bahsettiğin çocuğun aileside çokmu eleştiriyor,yada konuşsun dersane öğretmenleriyle..Bende okuyayım...

Walla ben doktorun tarzına çok güldüm..:roflol:
Bu olay bana olsaydı ne olurdu bilmiyorum,bu kadar gülermiydim emin değilim işte..:roflol:

Walla ben doktorun tarzına çok güldüm..:roflol:
Bu olay bana olsaydı ne olurdu bilmiyorum,bu kadar gülermiydim emin değilim işte..:roflol:

lmaz: terbiyesiz dr lmaz:

yenacım sana boyle bırsey olsaydı emınım gulmezdın kal gelırdı herhalde alsanaalsanasmile

ama benım dr cok nazık daha yenı gıttım bel boyun ve bacaklar sorunlu ama dr um kıbarca

(sıze kılo verın demıyorum ama lutfen daha fazla almayın.sıze sısman demıyorum balık etlısınız) dedı bana..bayanssulusmile

iyiyim canım

anlasılan kızcen senı epey yoruyo..

cocuk buyutmek cok sabır ıstıyo canım.ben evlılıgımın ılk 5 ıncı yılında 4 cocuk dogurdum..inanın bana dunyayla ilişkin oyle kesılmıstıkı gozumu bır actım herkes yaşlanmış..tvdekı sanatcılar bıle ozaman yaşlanmıştı bılıyormusunuz....

z..e..y..n..e..p...aaaaabbbbllllaaaammm :asigim:

nasılsın...

derincigim bırsey daha soylucem tatlım lutfen cocugunla gunlerını doyasıya yasa o gunler o kadar cabuk gecıyokı hıc anlamıyosun bıle..

mesela ben cooooook zorluk cekmeme ragmen o gunlerı özlüyorum...

cunku cocuklar ust uste oldugu ıcın sanırım sankı doyasıya bebek sevemedım gıbı gelıyor bana...
cunku gercekten işten basımı kasıyacak zaman bulamıyordum...

slm kızlar napıyosunuz nasıl gıdıyo dıyet

iyiyiz canımbugun dıyetım ıyıyıydı sanırım

sabah bı dılım kepek ekmegı bıraz peynır dom salk

öglen ve aksam taze fasulye engınar salata ekmeksız

bol su

yesıl çay

yarından itibaren diyet konusunda yenı bır sayfa acıyorum haydıııı hayırlısı......lülülülülülü

kızlar,11 saat yolculuktan sonra altınoluğa geldim.ikimiz de çok yorgunduk.yanım da gelirken börek getirmiştim.onu yiyşp yattık.öğlene doğru kalktım.geldiğimi duyan komşular hemen çorba sütlaç göndermişler.eşime yedirdim bende .başladım işe.nasıl altından kalkacağım bilmiyorum.çok yağmur yağmış.baca akmış.yataklar duvar resmen zift.neyse fazla takmamaya karar verdim.üzülmekle ev temiz olmayacak.yavaş yavaş temizleneceki.her şey yıkanacak.aslında şöyle yüklü bir para olsa tüm eski eşyaları atacağım.17 senedir bıktım.ama tam karar veriyorum başka masraf çıkıyor.blkon mutfak tamir istiyor..biraz sonra tekrar işe girişeceğim.hepinizi seviyorum...allaha emanet olun.

bursa16 gördüm sen. iyi akşamlar,
beyzuş ta gelmiş.çocuklar hepinize tek tek selam gnderiyorum.bayağı yoruldum.ama iş çok..

merhaba arkadaslar
kolay gelsın zeynepcim sıkma canını yavas yavas halledersın kullanmayınca hemen mahvoluyor evler degıl mı bızde 5 ay gıtmeyınce yazlıga bırsuru sey oluyordu yapılacak sunu mu yapsak bunu mu yapsak derken bosver dedık bır gun ve sattık ama pismanım valla kese dursaydıda yıkık dokuk olsaydı bır seyın degerını kaybedınce anlıyor ınsan bosver yaparsın yavas yavas sıkma canını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…