Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

sabah 10.20
1,5 yumurtadan yeşillikli piyaz
2 kk peynir çeşitleri
1 zeytin
domates salatalık
2 çk şekersiz yabani elma marmelatı
1,5 adet wasa

öğlen 14.15
böğürtlenli cevizli vs ve yüksek proteinli sütle yapılmış yulaf lapası

akşam 19.20
2 köfte
4 kabak mücver (az karabuğday unu var içinde ve tavada az yağda pankek gibi pişirildi)
domates salatalık
3-4 küçük dilim karpuz

yatana kadar 2 lt su
az madensuyu ve karışık bitki çayı içerim.

sabahtan biraz yürüyüş yaptım. çok aç hissettim kendimi yoksa 2 mücver yesem yeterdi de sonra birşeyler yemeyeyim diye yedim. karpuzu da, canım tatlı sulu birşeyler istedi diye yedim.

Gel canim basla gitsin diyete. Yemenin sonu yok maalesef

Afiyet olsun gayet guzel

salı günü yürümüştüm. dün bile sürmüştü etkisi. bugün salıya göre daha az yürüdüm ama. gelince yulaf lapamı hazırladım yedim oturdum ama yine de zorlamış ki beni akşam üzeri 17.30 da bir yattım 19.10 da zorla kalktım. ama iyi geldi. ancak kendime geldi. yani anlayacağın dışarıda yürümek zorluyor beni hala

teşekkür ederim inşallah :)

Fit mutlu anne menülerini buraya da yaz canım. bak kaç kişi yeni başlangıç yaptık
Kız menüleri bilerek paylaşmıyorfm ben listede değilim ya burda kimse bisey demiyor az olmus çok olmuş sadece kilo bildirimi yapayım demiştim

Iyi akşamlar kızlar menümü veriyim bugün tartı da güzel eksi gördüm yarın daha güzelini görürüm insAllah
Şekersiz 1. Gün ben instagramdaki bi diyetisyenin seker orucunu uyguluyorum karatayin ki kadar kati degil bu arada o yuzden gözüm kesti iki ana iki ara olarak bitiricrm gunleri su ana kadar iyiydi

Kahvaltı 10
1 dilim tbe
Domates
Salatalık
Marul
Maydanoz
2 kk beyaz peynir
6 zeytin
Cay

Aralar
1 kase yoğurt
12 kiraz

Bi avuç vişne
1 kupa yeşil çay

Akşam 19
7-8 kaşık bamya yemeği
Bol salata
1 dilim kızarmış cok tahıllı ekmek
4 kaşık yoğurt

Su 2.5 litreyi gecer
Spor yok

afiyet olsun. gayet güzel bence.

Selam kizlar.arada okuyrm ama pek yazamiyrm.beslenmeme dikkat edyrm.bikac gundur karin agrim vardi gecti cok sukur regli ile baraber yarn eksi girurum ibs.pazaryesiden. brri tartldm.bu hadta cok yuruyemedm ama az yedim bakalm etkisi olacak mi?bir de uzun suredir ilk defa bigun lesli yaptm bundan sonra yapmayi umut edyrm

yarın bakıcam. ben daha dün başladım ama menüler ancak oturacak. spor yapamıyorum zaten. bakalım.
nasıl oldhn başladın mi tam anlamıyla cnm bende yapamıyorum oek spor
Aleyküm Selam cnm eksi görürsün insAllah

istersen hergün menü yaz aktif ol canım. bak kaç kişi yeni başlangıç yaptık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…