iyiyim canım
anlasılan kızcen senı epey yoruyo..
cocuk buyutmek cok sabır ıstıyo canım.ben evlılıgımın ılk 5 ıncı yılında 4 cocuk dogurdum..inanın bana dunyayla ilişkin oyle kesılmıstıkı gozumu bır actım herkes yaşlanmış..tvdekı sanatcılar bıle ozaman yaşlanmıştı bılıyormusunuz....
z..e..y..n..e..p...aaaaabbbbllllaaaammm :asigim:
nasılsın...
derincigim bırsey daha soylucem tatlım lutfen cocugunla gunlerını doyasıya yasa o gunler o kadar cabuk gecıyokı hıc anlamıyosun bıle..
mesela ben cooooook zorluk cekmeme ragmen o gunlerı özlüyorum...
cunku cocuklar ust uste oldugu ıcın sanırım sankı doyasıya bebek sevemedım gıbı gelıyor bana...
cunku gercekten işten basımı kasıyacak zaman bulamıyordum...
sen o zaman kahvalti yapmis sayilmiyorsun iki tane knäckerbrot la ben birbucuk normal brötchen yiyorum ama cogu zaman kepekli ve cekirdekli brötchen ondan bir tane o daha doyurucu normal brötchen almamaya calisiyorum yedigimden hic bisey anlamiyorum brötchen almaya gidemessem 3 tane vollkorntoast kizarmis ben birde arab ekmekleri oluyorya yufka gibi bazen ondan yumurta haslarsam dürüm yapiyorum
Ciddimisin..canım benim nasıl üzüldüm anlatamam,inan gözlerim doldu..
Diyorum hep,böyle sistemin içine diye...yok ya adam olmayız biz..Kim bilir daha kaç genç,kaç aile yaşayacak böyle dramları,dersaneye gönderemeyen aile eksiklik hissediyo,gönderince beklenti artıyo,çocuk karşılamayınca huzursuzluk çıkıyor..
bende bizim diğer topikte okudum,15 yaşında kız intihar etmiş not yazmış ailesine beni affedin diye..
Ben 15 yaşıma kadar gece,gündüz sokakta zıplayıp dururdum..
Acaba bahsettiğin çocuğun aileside çokmu eleştiriyor,yada konuşsun dersane öğretmenleriyle..Bende okuyayım...
kızlar,11 saat yolculuktan sonra altınoluğa geldim.ikimiz de çok yorgunduk.yanım da gelirken börek getirmiştim.onu yiyşp yattık.öğlene doğru kalktım.geldiğimi duyan komşular hemen çorba sütlaç göndermişler.eşime yedirdim bende .başladım işe.nasıl altından kalkacağım bilmiyorum.çok yağmur yağmış.baca akmış.yataklar duvar resmen zift.neyse fazla takmamaya karar verdim.üzülmekle ev temiz olmayacak.yavaş yavaş temizleneceki.her şey yıkanacak.aslında şöyle yüklü bir para olsa tüm eski eşyaları atacağım.17 senedir bıktım.ama tam karar veriyorum başka masraf çıkıyor.blkon mutfak tamir istiyor..biraz sonra tekrar işe girişeceğim.hepinizi seviyorum...allaha emanet olun.
lmaz: terbiyesiz dr lmaz:
yenacım sana boyle bırsey olsaydı emınım gulmezdın kal gelırdı herhalde alsanaalsanasmile
ama benım dr cok nazık daha yenı gıttım bel boyun ve bacaklar sorunlu ama dr um kıbarca
(sıze kılo verın demıyorum ama lutfen daha fazla almayın.sıze sısman demıyorum balık etlısınız) dedı bana..bayanssulusmile
kızlar,11 saat yolculuktan sonra altınoluğa geldim.ikimiz de çok yorgunduk.yanım da gelirken börek getirmiştim.onu yiyşp yattık.öğlene doğru kalktım.geldiğimi duyan komşular hemen çorba sütlaç göndermişler.eşime yedirdim bende .başladım işe.nasıl altından kalkacağım bilmiyorum.çok yağmur yağmış.baca akmış.yataklar duvar resmen zift.neyse fazla takmamaya karar verdim.üzülmekle ev temiz olmayacak.yavaş yavaş temizleneceki.her şey yıkanacak.aslında şöyle yüklü bir para olsa tüm eski eşyaları atacağım.17 senedir bıktım.ama tam karar veriyorum başka masraf çıkıyor.blkon mutfak tamir istiyor..biraz sonra tekrar işe girişeceğim.hepinizi seviyorum...allaha emanet olun.
canım yok eleştirmek değil kız öğrenme güçlüğü çekiyormuş hastalığından dolayı annesi de çırpınıyormuş al bak okuo kız neden intihar etmiş dersler yüzünden mi:1shok:
http://www.kadinlarkulubu.com/derdim-var/363441-cocuga-yardimci-olabilir-miyim-sizce.html
nasil kahvalti sayilmiyomus? olurmu canim sende benim diyetisyenim demisti bütün ekmeklerde yag var sadece knäckede yok hem istersen sen bir dene bak iki dilimle nasil doyuyosun senin yedigin brötchen/vollkornbrötchen cok yagli oluyo benim knäckenin yaninda.
Okudum canım ya,çok üzücü bir durum...senağlamayatıp kalkıp şükretmemiz lazım...
İntihar eden kızıı okuldan ailesini çağırmışlar,sanırım disipline gidecekmiş kız..O yüzden babasının silahıyla kıymış canına..::çok üzgünüm
ablacım hoşgeldin özlettin kendini
diyorum yaa ablacım babam tv nin karşısından su içmeye bile kalkmaz herşeyi eline ister çok üşengeçtir rahatına çok düşkündür.şaşırıp kalıyoruz .bugün gittinmi diyorum her seferinde gitmemmi kızım bırakmam artık diyor .aşırı iştahlıydı.yarıya indirdi yediklerini.
ayyy çok güldüm memduh amcayada ilahii
ay maşallah ya süper süper. peki hiç mi yemiyor artık sucuklu yumurta falan. allah uzun ömür versin çok iyi yapıyor yaşlandıkça bi bakıyolar kendilerine:) ananem de tereyağını azalttı:)))) her sabah yerdi guvvet veriyi bana diye diye ama artık korkmuş dikkat ediyor:)
hoşgeldin. hemencecik telafi edersin cumaya kadarolumunekankayizsmile
BEYZUS'çum hoşgeldin,özlettin kendini..
emekliliğini kesin artık diimi,hayırlı olsun canım..
Benim kesin doktora gitmem lazım ama çok korkuyorum o aletten..:)
Süper cevap..:))
Bizimde bir komşunun şişman bir yakını bel ağrısı şikayetiyle ortopedi bölümüne gidiyor,muayene oluyor sonra bekliyor doktor ilaç yazsın diye,doktor neden beklediğini soruyor,bizimkide reçeteyi bekliyorum diyor..:)))
Doktorda reçeteye En yakın zamanda 20 kilo vermelisin deyip uzatıyor...:roflol:
Ben bakliyat yaptığım zaman 5-6 kaşık yiyorum..eğer pilavda yersem ki yememem daha iyi olur..:)) örneğin 5 kaşık kurufasulye,4 kaşık pilav yiyorum..:)))
Aaayyy canım kuru fasulye çekti..:))) bir ay tavuk falan yemem artık..:)
ZEYNEPCİĞİM merhaba....kızlar,11 saat yolculuktan sonra altınoluğa geldim.ikimiz de çok yorgunduk.yanım da gelirken börek getirmiştim.onu yiyşp yattık.öğlene doğru kalktım.geldiğimi duyan komşular hemen çorba sütlaç göndermişler.eşime yedirdim bende .başladım işe.nasıl altından kalkacağım bilmiyorum.çok yağmur yağmış.baca akmış.yataklar duvar resmen zift.neyse fazla takmamaya karar verdim.üzülmekle ev temiz olmayacak.yavaş yavaş temizleneceki.her şey yıkanacak.aslında şöyle yüklü bir para olsa tüm eski eşyaları atacağım.17 senedir bıktım.ama tam karar veriyorum başka masraf çıkıyor.blkon mutfak tamir istiyor..biraz sonra tekrar işe girişeceğim.hepinizi seviyorum...allaha emanet olun.
mrb yaa bende 75 kiloyum banada yardım edin nasl werebilirim bu kiloları yaa lütfenn doğumdan sonra 20 kilo aldım 6 ay oldu hala weremiyorum acaba emzirdiğim içinmi? cewaplarınız için şimdiden teşekkr edrm
arkadaşlar ben hafta sonu bir cesaretle acı biber hapını sipariş ettim ugün başladım sabah çok işim vardı kahvaltı yapamadım ilacı 1 de aldım öğlen 3 parça tavuk biraz pilav ve 1 bardak ayran içtim biraz önce 1 elma yedim şu an aç hissetmiyorum kendimi ama bakalım 1 hafta sonunda ne olacağı önemli :hulya:
iyiyim canım
anlasılan kızcen senı epey yoruyo..
cocuk buyutmek cok sabır ıstıyo canım.ben evlılıgımın ılk 5 ıncı yılında 4 cocuk dogurdum..inanın bana dunyayla ilişkin oyle kesılmıstıkı gozumu bır actım herkes yaşlanmış..tvdekı sanatcılar bıle ozaman yaşlanmıştı bılıyormusunuz....
z..e..y..n..e..p...aaaaabbbbllllaaaammm :asigim:
nasılsın...
gunaydın kızlar nasılsınız...
kolay gelsin zeynepcim...
güzeldir şimdi oralar... boş ver temizliği...yavaş yavaş olur nasıl olsa..
tadını çıkarmaya bak altınoluğun:)
egedenız tatlım nasılsın bu aralar pek karsılasamıyoruz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?