Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

hemde ne yormak. çok huysuz bir kızım var ama olacak çocuk sonuçta.birazda nazlı bir bebek adını taşıyor. allah sabrını vermiştir 4 çocuk aman allahım ben ikinciyi bile sürekli düşünüyorumki çoğu zaman yok yok yapamam diyorum tabii kısmet yinede büyük söylemiyeyim yinede yemek yediremiyorsun önünde takla atmadığım kalıyor birtek yiyene kadar uyutamıyorsun çok zor uykuya dalması bebek arabasına binmez evden başka yerde uyumaz yani kısacası bayağı nazlı bir bebek benim kızım allah sağlık versinde hepsine razıyım artık.işim hiç bitmiyor yemekti temizlikti ütüydü birde aralarda nazın bakımıydı uykusydu derken hiç oturmuyorum. bak bu saat oldu daha ayaktayım şimdi yine ağlıyor uykusu gelmiş uyut beni diye bacağıma yapışıyor .ben bir tane ile işim bitmiyor çok haklısın 4 tane ile nasıl başettiysen ben kızımı çok aradım hala hergün dua ediyorum şükürler olsun diye yoksa çokdan depresyona girerdim .uyutayım onu ağlayıp duruyor babası oyalıyor

nasil kahvalti sayilmiyomus? olurmu canim sende benim diyetisyenim demisti bütün ekmeklerde yag var sadece knäckede yok hem istersen sen bir dene bak iki dilimle nasil doyuyosun senin yedigin brötchen/vollkornbrötchen cok yagli oluyo benim knäckenin yaninda.

canım yok eleştirmek değil kız öğrenme güçlüğü çekiyormuş hastalığından dolayı annesi de çırpınıyormuş al bak oku o kız neden intihar etmiş dersler yüzünden mi:1shok:
http://www.kadinlarkulubu.com/derdim-var/363441-cocuga-yardimci-olabilir-miyim-sizce.html

kolay gelsina.s.

Pek kibarmış senin daktır hakkaten..:))

Canım tabii gülüyorum ama insanın çok gücüne gidiyor..hamileliğimde hep derdi doktor sakın fazla kilo almayın Nilüfer hanım,zaten kilolu başlangıç yaptınız gebeliğe, artı ileri yaş riskiniz var..dikkat edin tamammı..

))

Kolay gelsin,işler birikince zor hakkaten..

yavaş yavaş halletmeye çalışın...

Okudum canım ya,çok üzücü bir durum...senağlamayatıp kalkıp şükretmemiz lazım...

ıntihar eden kızıı okuldan ailesini çağırmışlar,sanırım disipline gidecekmiş kız..O yüzden babasının silahıyla kıymış canına..::çok üzgünüm

bende iste o yüzden diyorum ya yagsiz ekmek kalori yok ben brötchen yagsiz demedimki günde iki kere bir bucuk yiyebilirim demisdi diyetisyenim

ay inanmıyorum :1shok: bu kadarcık şey için mi kıymış kendine:1shok: :1no2:

çok üzüldüm çok.

mrb yaa bende 75 kiloyum banada yardım edin nasl werebilirim bu kiloları yaa lütfenn doğumdan sonra 20 kilo aldım 6 ay oldu hala weremiyorum acaba emzirdiğim içinmi? cewaplarınız için şimdiden teşekkr edrm

Selahattin Dönmez in tarifiymiş bu, benim hoşuma gitti,denerim belki..
paylaşayım istedim..Ayda bir gün yapılabiilir mesela,hemde sağlıklı sebzeler var içinde..

METABOLıZMA HIZLANDIRAN ÇORBA Malzemeler:

2 orta boy Kabak
2 orta boy Domates
1 orta boy Kuru Soğan
1 yemek kaşığı Sıvı Yağ
Yarım demet sapları ile Taze Maydanoz
Yarım demet Taze Nane
METABOLıZMA HIZLANDIRAN ÇORBA Hazırlanışı: Domates, kuru soğan, kabak, maydanoz sıvı yağla birlikte alabildiğinde suda pişirilir. Sıcak karışım yarım demet taze nane ile blender yada rondodan geçirilir.

Kilo durduğu zaman 1 ya da 2 gün öğle ve akşam öğünlerinde yoğurtla birlikte tüketilmesinin uygun olduğu belirtiliyor…

BEYZUSçum sen geldin ama ben çıkıyorum...

Allah rahatlık versin canım..opuyorumnanaktan.

Hoşbuldum canım.Bende özledim sizleri....Babanı çooook takdir ettim.Maaşallah...
Hoşbulduk canım.Umarım dediğin gibi olur.Diyeti bozup bozup sonrada kendime kızıyorum.

Hoşbuldum canım...3 yıldır emekli olarak çalışıyorum zaten YENACIĞIM.Artık yeter demeyi istiyorum...Kanuni bir sorun yok yani hayatım...

Gastroskopiden korkma canım.Hiç yaptırmadığını düşünerek söylüyorum.Damardan hafif bir anestezi veriyorlar hiç bir şey duymuyorsun.İhmal etme lütfen....
Konu sahibi doktoru da şiddetle kınıyorum.Espri yapmak istediğine inanmak istiyorum ayrıca......
ZEYNEPCİĞİM merhaba....
Allah kolaylıklar versin.Yazlık çok güzel de kıştan çıkınca bakım temizlik derken insan mahvoluyor.Umarım kolayca halledersin.
İyi tatiller canım....
mrb yaa bende 75 kiloyum banada yardım edin nasl werebilirim bu kiloları yaa lütfenn doğumdan sonra 20 kilo aldım 6 ay oldu hala weremiyorum acaba emzirdiğim içinmi? cewaplarınız için şimdiden teşekkr edrm

Hoşgeldin canım.Emzirdiğin için sıkı bir diyet yapma istersen.Bebişe yazık....Nasılsa verirsin sütten kesince.....

YENACIĞIM;
ıkimiz varız topikte ama;çıkmak zorundayım canım.Malum sabah erken kalkmak var.
Yarın görüşmek üzere .....ıyi geceler....

sakın alma,ben nette bir siteden aldım.bakanlık onaylı.3 paket kuıllandım.1 kilo bile vermedim.ve bütün vücudum yara oldu.idrar yapılan yer şişti.hem paramdan oldum.hem de sağlığımdan.

dün gece bizim şirkete hırsız girmiş..gece dediğimde saat 9,30 da arka balkonda ferforje demir parmaklıklı kapı var..demiri sökmüşler..camı kırıp girmişler..Alarm çalınca panik yaptılar sanırım...susturmak için içerdeki alarm kutusunu sökmüşler...dışarda olanı susturamayınca..çünki dışardaki ve içerdeki birbirinden bağımsız...hiç bişey alamadan kaçmışlar...polis gelmiş ama kimseyi yakalayamamış..alarm merkezi haber verdiğinde 4 dk da geldik diyolar ama Allah bilir..şimdi tamirci bekliyoruz..demir parmaklık yerine takılıcak...birde balkonda kalorifer tesisat boruları vardı camın altında üstüne basmışlar sanırım kırmışlar..tesisatçı gelecek..hiç yok yere işe bak..(

gunaydın kızlar ben henuz kahvaltı etmedım sadece buyuk bı bardak ılık su ıctım bırazdan kahvemı ıcıp bısıklete bınıcem. halen bı tartı alamadım kendıme buna delı oluyorummmmmmmmm aksam ustude yuruyuse gıdıcem

güldürdün beni sabah sabah....

merhaba emoş...
forumu açıyorum... iş çıkıyor...
yazamıyorum... okuyamıyorum mesajları hep sonradan görüyorum... kusura bakma..

beyzus hoş geldin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…